local-stats-pixel fb-conv-api

Konspirācija8

153 2

Sazvērestības teorijas mūsdienās ir daļa no mūsu dzīves pat, ja mēs par to neko negribam dzirdēt un redzēt. Dažas populāras teorijas ir par citplanētiešu eksistenci, kuru valdība slēpj, kaitīgajām vakcīnām, nelaimju cēloņiem, dažādu ierīču darbošanās patiesajiem mērķiem. Galvenais varonis gandrīz katra stāstā ir valdībā vai slepena organizācija aiz marionešu valdības, kura neko nezina un tai rokas aug ne no tās vietas. Daļēji teorijas ir balstītas uz faktiem, ka valdības patiešām ir slēpušas informāciju. Atšķirībā no sazvērniekiem realitātē informācija tiek slēpta no pretiniekiem, kuru rokas nonākot informācijai, var rasties ievērojams kaitējums informācijas īpašniekiem. Vai vienkāršais cilvēks izjustu kaitējumu, ja viņš kaut ko mazāk zinātu? Drīzāk otrādi, dzīvotu laimīgāk un mierīgāk. Taču tā ir vēl viena teoriju pazīme, ka iegūtā informācija, nevis atbrīvo, bet padara cilvēkus paranoiskus. Pievērsiet uzmanību, ka galvenais ir pasniegt informāciju, nevis balstoties uz to piedāvāt alternatīvu risinājumu. Nu sagrāva CIP Dvīņu torņus, nu un ko darīt? Beidzam potēties, jo tas padara mūs par bezsmadzeņu vergiem?

153 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Protams šis viss man nav nekas jauns, bet interesanti, ka no visām iespējamajām dienām un LAIKA STUNDĀM to izlasīju tieši tagad, neilgi pēc vienas grāmatas atstāstījuma noklausīšanās.....

4 0 atbildēt

Viņa nolaupīšanas gadījums bija tāds, ka reptiliāni nolaupīja, lai dzertu asinis, pēc tam viņu savāca pelēkie cilvēciņi, lai eksperimentētu un pēc tam zilacains elfs ar viņu esot pārojies.

  Šāmējais pīpē labu mantu :D
5 2 atbildēt

Kas to lai zin, valdība neko nestāsta cilvēkiem.

Runāšu kā pēdējā atēlā - Neuzticies nevienam.

Raksts interesants!

2 0 atbildēt

Paldies, tas bija interesants viedoklis. Protams, ka pluss, bez variantiem.

2 0 atbildēt
Un ja tās nav sazvērestību teorijas... Ko tad?
1 0 atbildēt