local-stats-pixel fb-conv-api

Kongka La - vai citplanētiešu bāze?5

439 1

Vieta atrodas Himalaju kalnos starp Ķīnu un Indiju. Ķīnas pusē tā robežojas ar Aksai Chin, bet no Indijas puses blakus Kongka La pārejai atrodas Ladakh reģions. Abas daļas veido reģionu, par kura pārvaldīšanas tiesībām ir izcēlies militārs konflikts starp abām lielvarām. Ķīna tajā guva virsroku, bet pēc tam piekāpās, Indija arī vairs neizvirzīja pretenzijas.

Aksai Chin, kas pēc lieluma atbilst Šveices teritorijai, formāli atrodas Ķīnas pārvaldījumā. Reģionā lielā augstuma dēļ cilvēki tikpat kā tur nedzīvo. Strīds par teritorijām ir sācies jau 19.gs, bet mūsdienās tas joprojām turpinās. To varētu uzskatīt par vienkāršu robežas strīdu, kurā divām lielvarām ir grūti atrast kopsaucēju, taču ir ceļotāji ir saskārušies ar dažām dīvainībām. Ne no Indijas vai Ķīnas puses neviens netiek laists pāri robežai un regulāri var novērot dīvainas gaismas. Vai gaismas būtu saistāmas ar pjezoelektrisko efektu radušos tektoniskās spriedzes rezultātā (zemes garozas biezums pārsniedz vidējo divas reizes), vai arī tas būtu Area 51 ekvivalents, neviena no valdībām neko neprecizē.

439 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

pirmaja bridi padomaju ka tur uzdarbojas pati demokratiskaka valsts pasaule emotion

bet nek aplauzosemotion

8 0 atbildēt

Cipīši! Yaaay! Ui, bļe, gribēju teikt, *****j mūs nodevi?!

4 0 atbildēt

Visticamāk,ka ķīniešu armijas bāze. Viņiem šāda veida bāzes ir izkaistītas lielākoties gar valsts robežu. Kas notiek armijas bāzē - tas jau ir cits jautājums.

3 0 atbildēt

Es domaju ka ir bijis kontakts ar citplanetiesiem. Vienkārši aukša uzskata ka pasaule vel tam nau gatava. jo reali sāktos masu panika ja apstriprinātos ziņas par citplanētiešiem

3 0 atbildēt