local-stats-pixel fb-conv-api

Ko NASA slēpj?29

1199 9

Ne jau citplanētiešus. Bet drīzāk tos, kas sargā cilvēci no citplanētiešiem. Floti, kas ir būvēta balstoties uz citplanētiešu tehnoloģiju. Lielākā daļa no NLO, ko cilvēkiem novēro, patiesībā ir cilvēku radīta kuģu flote izmantojot citplanētiešu tehnoloģiju. Šī projekta nosaukums ir Saules uzraugs. Viena no lietām, ar ko NASA nodarbojas, ir fotogrāfiju pielabošana, kur kādam ir nejauši izvedevies iemūžināt kādu no šīs flotes kuģiem.

Garijs Makkinons bija sisadmins un hakeris, kurš 2002.g. ielauzās NASA serveros, lai atrastu pierādījumus par brīvo enerģiju un citām tehnoloģijām. Tā bija lielākā militāro datoru uzlaušana. Viņš ieraudzīja bildes, kuru eksistēšana sagrautu uzskatu par tukšo kosmosu, kurā ir vientuļa cilvēce. MUFON pētniekiem par Saules sarga un citu neiespējamību pastāvēšanu ir bijusi nojausma, bet bez konkrētiem pierādijumiem.

Garijam Makkinonam draudēja vairāki mūža ieslodzījumi par NASA datoru uzlaušanu, bet apsūdzība sabruka. Lielbritānija, pamatojoties uz iespējamajiem cilvēktiesību pārkāpumiem, nobloķēja viņa izdošanu. Neskatoties uz nodarītā atzīšanu, viņš par to ne dienu nav pavadījis cietumā...

1199 9 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt