local-stats-pixel fb-conv-api

Katram cilvēkam esot trīs eņģeļi6

Eņģeļu vēstījumi var būt dažādi, uzzini kāda ir to nozīme.

Maija Kadiķe, Eņģeļu praktiķe un terapeite, sarunājas ar Eņģeļiem, saņem no viņiem vēstījumus, velta lūgšanas un māca arī citiem atjaunot ar tiem kontaktu. Maija to uzskata par veidu, kā Dievs ar viņu sadarbojas, un vārdu eņģelis izjūt un raksta ar lielo burtu. Šajā rakstā to respektējam.

EŅĢEĻU VĒSTĪJUMI

Eņģeļi sūta mums zīmes dažādos veidos.
• Baltās spalviņas – kad sākam ar Eņgeļiem sadarboties, tās atrodam bieži.
• Rožu smaržas, rozā rožu ziedlapiņas – tas ir Sargeņģeļu zieds.
• Ja uzkrītoši bieži redzam kādu ciparu kombināciju, tas var būt vēstījums. Tos tulkot var palīdzēt Eņģeļu numeroloģija, ko izstrādājusi Amerikā dzīvojošā eņģeļu
terapeite Dorīna Virtjū (Doreen Virtue).
• Vēstījums vidē – ainavā, uzraksts uz plakāta, teikums uz labu laimi uzšķirtā grāmatā.

Eņģeļi – tiešā saikne ar Dievu

Cilvēki tos attēlo dažādos veidos, krāsās, ar spārniem un spārniņiem, oreoliem – vieglāk izprast to, ko spējam vizualizēt. Bet – kādi ir viņu uzdevumi cilvēka dzīvē? Eņģeļu terapeite Maija skaidro, ka Eņģeļi – tā ir enerģija, tiešā saikne ar Dievu, kas katram cilvēkam dota, lai varētu būt dievišķā Gaismā. Sargeņģelis parāda to, kādi esam garīgajā pasaulē. Ja Sargeņģeļa enerģiju atpazīstam un sākam ar to sadarboties, Dievam ir lielāka iespēja mūs uzrunāt.

Kā tad notiek šī dievišķā vadība? Maija stāsta, ka Sargeņģelis ar mums sazinās caur tā sauktajām gaišajām maņām – gaišredzību, gaišdzirdību, gaišjūtību, gaišzinību. Šīs maņas var būt atšķirīgi attīstītas – kāds vairāk sajūt, cits vienkārši zina un it kā pa tiešo saņem informāciju, vēl kāds ir redzīgāks, cits – dzirdīgāks.

Jūtīgos Eņģeļi vada vairāk caur sajūtām. Tomēr gaišredzība nav tikai tas, ka sākam redzēt smalko pasauli sev apkārt, bet ka esam atvērti visam, kas ar mums notiek. Dievam viss ir pareizi – tas ir radošs process, katrs pats atrod visharmoniskāko veidu, kā sazināties ar savu Sargeņģeli.

Katram ir kāds dzīves uzdevums, Eņģeļiem ir viņējais – būt ciešā kontaktā ar cilvēku, vadīt viņu pa dvēseles ceļu. Tiem ir arī hierarhija – uzdevumu izpildījušie Eņģeļi var doties uz nākamo attīstības posmu.

Tātad arī Eņģeļiem mijiedarbība ar cilvēku ir ļoti svarīga, akcentē Maija. “Cilvēks ir radoša būtne, nākusi, lai radītu savu dzīvi. Arī Eņģelis ir radošs – viņam visu laiku jāizdomā, kā mūs vadīt, kā mums raidīt signālus,” viņa stāsta. “Protams, ja mēs šīs norādes neuztveram, viņi paliek bezdarbniekos, taču, kad atsākam ar Eņģeļiem sadarboties, viņi ir ļoti pateicīgi un laimīgi, jo var beidzot sākt pildīt savu uzdevumu šeit uz Zemes – rūpēties, vadīt un aizsargāt savu aizbilstamo cilvēku.

Nav tā, ka Eņģelis vienmēr nopietns sēž un vēro, ko mēs darām pareizi, ko – nepareizi. Patiesībā Sargeņģeļa noskaņojums ir atkarīgs no mūsu enerģētikas, un viņa vizuālais tēls un izpausmes ļoti precīzi atspoguļo cilvēku, kuram Eņģelis piesaistīts.

Eņģeļiem ir laba humora izjūta, daudz ko viņi pasniedz ar jokiem un bērnišķīgu prieku.”

Katram cilvēkam ir trīs Eņģeļi. Pie labā pleca ir šīs dzīves Sargeņģelis – viņš ir vistuvāk un dots tādēļ, lai mūs vestu pa mūsu Dvēseles ceļu, pa to dzīves scenāriju, ko, esot Dvēseles mājās, esam kopā ar savu Sargeņģeli un citiem gaismas Eņģeļiem uzrakstījuši kā sev labāko. Viņš ir vadošais šajā dzīvē – kā motoriņš, kas nemitīgi saka: ejam uz priekšu, darbojamies!

Kreisā pleca Eņģeli varētu dēvēt par karmisko jeb pagātnes Eņģeli: viņš seko līdzi visām mūsu dzīvēm, zina, ko esam un ko neesam izdarījuši, un rāda, kas sevī vēl jāpilnveido šajā dzīvē. Viņš mierina un saudzē.

Vēl ir trešais – augstākā es Eņģelis. Ja cilvēkam ir atvērta Vainaga čakra (un tātad saikne ar Dievu), viņš ir savienots ar šo Eņģeli. Viņš atrodas rokas stiepiena attālumā virs mums. Eņģeļi paši viņu dēvē par dievišķo GPS, atklāj Maija. Viņš ir vadošais, no augšas visu redz un nodod šo informāciju Sargeņģelim. Viņš iesaka – ej pa labi, brauc pa kreisi –, bet mēs ne vienmēr ieklausāmies.

Ja nesadzirdam, ko Eņģelis vēsta, viņam atkal jāpārrēķina viss maršruts, lai mūs savestu, piemēram, kopā ar kādu cilvēku.

Pazīstami pirms dzimšanas Sargeņģelis ir tas, kas cilvēka dvēseli atnes uz Zemi. Savienošanās ar Sargeņģeli notiek jau tur augšā, kad visi kopā esam lielajā mīlestības laukā, klāsta Eņģeļu terapeite. Tur pie mums atnāk tieši tas Eņģelis, kurš vajadzīgs uzdevumu veikšanai konkrētajā dzīvē. Var teikt, ka kopā ar Sargeņģeli izstrādājam savu dzīves plānu. Daudzi taču ir piedzīvojuši brīžus, kad šķiet – to taču es jau zinu, esmu tur jau bijis, ar mani tas jau ir noticis. Tās ir ceļa zīmes, ko kopā ar Sargeņģeli esam izlikuši. Ja ir šādas izjūtas, tas nozīmē, ka ejam pa pareizo ceļu.

Līdz septiņu gadu vecumam bērns ir tiešā kontaktā ar Dievu caur savu Sargeņģeli. Ir bērni, kas to redz (atceramies savus iedomu draugus!). Ja gribat sajust Eņģeļus, runājiet ar bērniem, viņi tos parādīs, pastāstīs, kā izskatās, ko dara, kā kontaktējas ar cilvēkiem. Sieviete gaidībās ir divkāršā aizsardzībā, jo viņai ir viņas Eņģeļi un arī bērna Eņģelīši.

Brīvās gribas planēta

Sargeņģelis ir līdzās visu laiku, bet no katra paša atkarīgs, vai ar viņu veido saikni vai ne, jo dzīvojam uz brīvās gribas planētas. Dievs ir devis iespēju visu laiku izdarīt izvēles. No vienas puses, tas paver ļoti lielas iespējas, no otras – tas ir nopietns pārbaudījums.

Vienmēr jāapzinās, kurā pusē nostājamies, jo pozitīvie un negatīvie spēki ir vienlīdz aktīvi. Mēģināt sajust Sargeņģeli var jebkurā mirklī – kaut vai šeit un tagad. Maija iesaka darīt tā: “Aizver acis, sajūti atšķirību starp labo un kreiso vaigu. Labā puse var būt siltāka, it kā lielāka, kustīgāka, lai arī tam nav loģiska iemesla. Tur – labajā pusē – ir tavs Sargeņģelis. No visām Gaismas būtnēm ir vistuvāk, piekļāvies plecam, elpo uz tava labā vaiga. Dažkārt šķiet, ka kaut kas čubinās ap galvu, – tie ir viņa spārni, viņa pieskārieni, kas ir kā atgādinājums – es te esmu, kopā ar tevi!”

Dažkārt savu Sargeņģeli jūtam vairāk kā vīrišķo, citreiz – kā sievišķo, kaut gan enerģijai (un Eņģeļiem) nav dzimuma.

Eņģeļu dievišķā aizsardzība ir ikvienam, arī dzīvniekiem, tikai attiecīgā hierarhijā. Kaķi, piemēram, redz smalkās pasaules – ja minka skatās tādu kā izkliedētu vai, gluži otrādi, ļoti koncentrētu skatienu, tātad redz gaismas būtnes vai arī vēro mājas gariņu.

Kad eņģelis pagriež muguru

Bieži mēdzam kurnēt, ka Sargeņģelis nepalīdz un ir uzgriezis muguru. Patiesībā ne jau viņš, bet paši esam aizgriezušies prom un pateikuši “nē, Sargeņģeļi uz mani neattiecas”. Tad Sargeņģelim neatliek nekas cits kā novērsties. Kolīdz cilvēks sāk domāt – varbūt mans Eņģelis tiešām eksistē, varbūt es varētu viņu pieaicināt palīgā? –, tā Eņģelis acumirklī ir gatavs sadarboties. No mums atkarīgs, vai un cik tālu esam gatavi komunicēt ar Sargeņģeli. Pirmais solis atkarīgs no mums, viņi ir gatavībā visu laiku. Nevajag vainot Sargeņģeli par atbalsta trūkumu, ja paši neesam viņu lūguši sadarboties.

Sargeņģeļu vadība notiek impulsu veidā, dažreiz tas ilgst tikai dažas sekundes. Impulsi tiek raidīti visu laiku, tomēr tikai tad, kad prāts ir mierīgs, esam spējīgi tos uztvert. Kad racionālais prāts sāk raidīt savus signālus, var šķist – kas tās par iedomām! Patiesībā tā ir visīstākā Dievišķā vadība, tā notiek nepārtraukti, soli pa solītim. Kā tautasdziesmā: Dieviņš deva pa soļam, pa solīša galiņam, atklāj Eņģeļu pazinēja Maija.

Eņģeļi palīdz, bet iejaukties bez aicināšanas var tikai tad, ja kādam draud nāves briesmas. Bieži dzirdēts, ka neizbēgamas avārijas brīdī kāds burtiski pārceļ ķermeni vai ieskauj īpašā aizsargājošā enerģijā – tas ir tas brīdis, kad Sargeņģelis drīkst iejaukties bez aicināšanas. Protams, tie, kuriem ir kontakts ar Sargeņģeli, var tikt brīdināti iepriekš.

Kurš ar mani runā?

Nereti cilvēku uzrunā arī otra – tumsas puse. Kā saprast, no kā nāk impulss? Eņģeļu terapeite apgalvo, ka viss, kas notiek saistībā ar Sargeņģeli un Gaismas pasauli, ir maigs, mierīgs, harmonisks un līdzsvarots, bez kādām bailēm. Bet tumsas enerģija ir drudžaina, stresaina, nervoza. Kontakts ar gaismas Eņģeļiem paaugstina vibrācijas, dvēselē ienāk mīlestība – to var uzreiz izjust.

Lūgšanas lasot, cilvēks savienojas ar Dievišķo enerģiju. Grāmatā parasti uzšķirsies tieši tā lūgšana, kas tajā brīdī vajadzīga. Maija stāsta: “Es to nesaucu par zīlēšanu, bet par dievišķo paļaušanos, jo tie ir Gaismas spēki, kas vada. Tas ir vēstījums. Atšķirība ir jāsajūt un lietas jāsauc pareizajos vārdos. Tie, kas izmanto maģijas enerģiju, bieži to dara sava ego, sava pašlabuma labā. Uz tā uzķeras ļoti daudzi – popularitāte, nauda…”

Iepazīsimies – eņģelis

Kabalā ir minēti daudzi Erceņģeļi, pareizticīgajiem un katoļiem arī tie ir. Tie atrodas augstākā Gaismas hierarhijā nekā Eņģeļi. Vistuvāk mūsu enerģētikā atrodas Sargeņģelis. Kā zināt, kā viņu sauc? Lai noskaidrotu, jāpadara darbs, bet tas paveicams ikvienam. Maija ir pārliecināta: “Ja sākšu ar Eņģeli runāt, viņš man to reiz pateiks. Kad atsāku atkal kontaktēt ar savu Sargeņģeli, ko biju darījusi kādreiz bērnībā, divus trīs gadus katru dienu meditēju vairākas stundas. Eņģelis mani visur vadīja – tur augšā, uz planētām, uz Eņģeļu pilsētu, pie Dieva un Erceņģeļiem. No viņa varēju saņemt tieši to informāciju, kam biju gatava un kas man tobrīd bija vajadzīga. Tā bija tāda kā Eņģeļu skola. Cilvēkiem sāku par to stāstīt tikai pēc tam, kad Eņģeļi man deva šādu atļauju.

Kad notika atkalsatikšanās ar Sargeņģeli (tas bija seminārā par Eņģeļiem, kuru vadīja mana reiki skolotāja Edīte Vēja), uz mentālā ekrāna parādījās trīs vārdi. Nodomāju – jauki, man ir doti trīs Eņģeļi! Sāku komunicēt ar pirmo, kas bija sarakstā.

Tas arī bija mans šīs dzīves Sargeņģelis. Nu jau ir pievienojušies daudzi Eņģeļi un veido tādu kā Eņģeļu grupu, kas vienmēr gatava sadarboties.” Eņģeļu vārdi var atnākt ļoti dažādos veidos: uz mentālā ekrāna, viņus var vienkārši sadzirdēt, var izlasīt kāda grāmatā un saprast – jā, tas ir mana Sargeņģeļa vārds.

Aizsardzība mūsu mīļajiem

Varam lūgt par saviem tuvajiem, taču neko nevaram izdarīt viņu vietā. Mātes bieži dara aplam, jo pārlieku satraucas par saviem bērniem, uzskata Eņģeļu terapeite. “Tas iedarbojas pretēji – viņas atņem šo pozitīvo enerģiju, veido neuzticēšanās lauku ap bērnu. Patiesībā viņām visvairāk vajadzētu paļauties
uz Dievu, jo bērns ir tiešā dievišķā aizsardzībā. Jā, māte var lūgt – ir Gaismas spēki, ir Dievmāte, ir ģimenes aizbildnis Erceņģelis Gabriels. Lūdziet viņiem, lai Eņģeļi ir kopā ar bērnu, pasargā un pavada, lai viņš vienmēr ir drošībā.”

Vecmāmiņa – mans eņģelis?

Daudziem doti ne vien Eņģeļi, bet arī pavadoņi – tie ir mūsu aizgājušie tuvinieki, paskaidro Maija Kadiķe. Kad viņi aiziet, augšā viņiem tiek dota izvēle: var iet tālāk mācīties dvēseles skolās un sagatavoties savai nākamajai dzīvei vai iziet to pašu attīrīšanās procesu, bet pēc tam atgriezties un būt savam tuviniekam it kā Eņģeļa vietā. Enerģētikas ziņā Sargeņģelis ar pavadoni ir ļoti tuvi, tikai pavadonis ir tuvāk matērijai, viņam piemīt tās īpašības un intereses, kas bija uz Zemes. Piemēram, kad vecāki agri aiziet no dzīves, viņi bieži izvēlas būt bērnam blakus kā pavadoņi, līdz viņš pieaug.

“Meditācijā Satikšanās ar Sargeņģeli mēs ejam pa kāpnēm augšup augstāko vibrāciju līmenī, lai spētu kontaktēties ar smalko pasauli,” garīgās prakses smalkumus atklāj Maija. “Ieejam Gaismas dārzā, notiek satikšanās ar vistuvāko enerģiju. Ļoti bieži tas ir pavadonis. Tā ir ļoti emocionāla tikšanās, kaut arī bieži jau intuitīvi nojaušam, ka šis cilvēks ir mums blakus: mirusī māmiņa, tētis, vecmāmiņa, krustmāte…” Taču par Eņģeli cilvēka dvēsele nekļūstot nekad – tā ir cita hierarhija. Eņģeļiem ir viņu ceļš, mums – mūsējais. “Domājams, nākotnē (varbūt ne šajā dzīvē un vēl ne nākamajā) mēs kļūsim par Eņģeļcilvēkiem.

Un tomēr tā būs mūsu izvēle. Tagad ir brīdis, kad esam iegājuši viszemākajā matērijas punktā,” atzīst Eņģeļu terapeite. “Pamazām jau mostamies, notiek spēcīga Gaismas ķermeņu aktivizācija.” Mums zvaigznēs ierakstīts ar Sargeņģeli kopā ejamais ceļš, uzdevumi, kas šajā dzīvē jāizpilda.

Tāpēc ļoti svarīgs ir kontakts diendienā un sadarbība, kas veidojas starp Eņģeli un cilvēku. Kontaktam ar Eņģeļiem ļoti palīdz arī gaismas vieta jeb altāris, ko varam izveidot paši. Tajā varam nolikt svecīti, kristālus, ziedus, kādu Eņģelīti. Kad iededzam sveci, pieaicinām savus Eņģeļus un, galvenais, atceramies, ka jāpateicas viņiem, jo Eņģeļi savu darbu veic visas dienas garumā nesavtīgi un ar mīlestību.

131 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Katrs jau kaut kādu brīnumu ir pieredzējis un arī es tai skaitā. Tas ir ļoti brīnišķīgi. Tikai kāpēc to vajag tā banalizēt, padarot to par labu produktu. Lai sazinātos ar augstākiem spēkiem nav jāapmeklē nekādi guru un nav jāmaksā traka nauda par semināriem. Vienkārši tam ir jābūt dabīgi un no sirds.

7 0 atbildēt
Varētu jau teikt ka tās ir muļķības,bet no savas pieredzes teikšu ka ir kaut kādi spēki kas mūs sargā. Es reāli esmu bijis jau nāvei zobos,bet vienmēr kaut kas "kaulainajai"ir iztraucējis.(Iespējams neesmu vēl visu uz šīs pasaules izdarījis.)emotion
6 0 atbildēt

Manuprāt, mans Eņģelis nav uz mana labā vai kreisā pleca. Viņš ir visur ap mani un mani sargā. Reizēm par sevi atgādina ar dažām man saprotamām zīmēm, piemēram, ar 3 vienādiem skaitļiem kādas mašīnas numura zīmē utml. Man šķiet, ka katrai mūsu dvēselei ir iespēja kļūt par Eņģeli un sargāt kādu!  emotion 

3 0 atbildēt

mmm, domāju, ko mans eņgelis lieto  emotion  

Ja, pat tā ir, tad kā var dzirdēt ko enģelis saka?

1 0 atbildēt