local-stats-pixel fb-conv-api

Kas pie velna tas bija?!8

67 0

Sveiki!

Šeit esmu vēl jauniņā, bet vēlējos dalīties ar jums ko esmu pieredzējusi (mistisku) emotion

Esmu savā dzīve pieredzējusi daudz kā mistiska, bet no šī notikuma man drebuļi iet pāri mugurai. (Bailīgs nemaz nešķiet, bet kad pieredzi pats....)

Nu tā! Sāksim!emotion

Kad dzīvoju Ādažos (nedaudz tālāk) vienu vakaru gāju no draudzenes. Bija kautkur 21:00 vakarā un bija visai tumšs. Man nemaz tālu nebija jāiet, līdz manam dzīvoklim bija tika kādas 5 min. Man bija jāiet gar mežu un tas padarija to visu vēl neomulīgāku. Kamēr gāju, raudzijos tumšajā meža tukšumā. Bija atlicis tikai kādas 2 minūtes līdz mājām, bet pēkšņi es apstājos un raudzijos uz kautko (Es pat nezinu, kas tas bija!emotion ) Tumsā neko nevarēja labi saredzēt, bet izskatījās pēc cilvēka formas tikai divreiz garāks un viņš stāvēja ar atplestām rokām, itkā tas grasītos mani ķert.

Viņš neko nedarija.....Tikai stāvēja

Pār manu ķermeni pārskrēja drebuļi, un es tulīt metos bēgt. Man bija vienalga, kur skriet, galvenais, lai tieku no tā taļāk prom.

Kad pienāca rīts, es to pastāstīju savai draudzenei, un viņa ieteica, lai aizejam paskatīties tajā vietā vai nav bijis kāds koks, vai kas cits, jo iespējams es pārpratu.

Kad tikām līdz tai vieta.......

Nebija nekāda koka tajā vietā, pat, ja tas bija koks, ne viena tuvāka koka ar tādu formu ko redzēju tajā vakarā nebija. Varbūt tas bija kāds vecis?? Vai kāds dzīvnieks?!

To es joprojām nezinu....

Nu redz! Iznāca mazs stāstiņš ko gribēju padalīties.

Ceru, ka patika!emotion

67 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Tas tak Slenders emotion
8 0 atbildēt
Drosivien jetijs!emotion
2 0 atbildēt
Labak jetijs,neka briesmonis no elles vai paralelas pasaules utt.emotion Ir ari viskautkas redzets.
1 0 atbildēt

Bro....tur arī es to redzēju!emotion

1 0 atbildēt
Taisi vēl rakstus par mistiku plz
0 0 atbildēt
Tajā brīdī biji sadomājusies par daudz! Šajos brīžos strādā iztēle, kad tur kaut kas varētu stāvēt! Gar tādām vietām labāk, iet fiksām un tik uz priekšu skatīties. emotion
0 0 atbildēt