local-stats-pixel fb-conv-api

Kas nogremdēja Atlantīdu?103

1284 14

Stāsta,ka pēdējos simts gados par Atlantīdu sarakstīts vairāk nekā 40 tukstoši lappušu teksta.Tomēr šīs salu valsts pastāvēšanu un bojāeju nešaubīgi uzskatīt par reālu nevar.Un tieši tāpēc paliek daudz iespēju jaunām versijām un hipofīzēm.

1284 14 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000
S avatarsS

Kas nogremdēja Atlantīdu? - Okeāns emotion bet + tev :D

2 1 atbildēt

kada atlandita? Ko var ticet shim visam?

2 1 atbildēt

Es tgd apgāzīšu teoriju par mēnesi. Kaut kad sen lasīju astroloģijas grāmatu un tur bija teikts par mēnesi šādi, kad zeme sāka veidoties kā tāda (reljefs, atmosfēra u.t.t.) uz to lidoja viens milzīgs meteorīts, kas ietriecās un izsita no zemes slāņa milzīgus gabalus, tie izlidoja kosmosā, bet gravitācija tos tomēr spēja noturēt netālu no zemes. Ar laiku šie gabali daudzu gadu laikā sāka pamazām tā kā "salīmēties" līdz iznāca mēness.  Izklausās banāli, bet nu tā vismaz grāmatā attēloja pat mēnes rašanos.

1 0 atbildēt

Varat likt mīnusu vai nē, bet man ir sava doma kāpēc nav Atlantīdas. Viņiem apnika būt par attīstījušakai tautai, tādēļ, izdomaja veidu sevi nogremdēt un varbūt pat pārvietot, lai mēs neatrastu! Un parādīsies tad, kad mēs cilvēki pazudīsim, kad būs pasaules gals. KAut gan ir kaut kāda pareģe kas pareģoja ka mēs dzivosim lidz 3000.gadam :) Taka ceru mēs turēsismies, un atklasies visi noslepumi!

1 0 atbildēt

Ļoti interesants un kvalitatīvs raksts! Paldies, bija interesanti lasīt. emotion

1 0 atbildēt

kāpēc nepievienoji pie OC?

2 2 atbildēt

nez es neticu par to astereoiidu, tad jau ticamaks ir tas meness, bet nu anyway esot tak tur kur bermudu 3sturis zem uudens akutkadas celtnes un kollonas, ljoti eispejams, ak tur ari bijusi kada civilizacija, par to vai tur bijusi legendara atlantiida, gan neko pieradit nevar, bet tur apakasha ir pirms konkastitadoru celtnes, aks tur bijaushas ilgi pirms kolums ameriku atrada.

0 0 atbildēt

Tada civilizacija un dzivoja uz 1salas???.....

0 0 atbildēt

nevis "Tīmajs un Kristijs", bet "Tīmajs" un "Krītijs"

0 0 atbildēt

Ļoti interesants +

0 0 atbildēt

Atlantīda aizlidoja...

1 1 atbildēt

es nacional geogrsfik redzēju ka atlantīdu atrada un pēv 2030 gada viņa būs atrakta tikai viņa nav okeānā bet tuksnesī viņi ar infrasarkanajiemstariem tur meklēja

0 0 atbildēt

protams, ka esmu dzirdējis par atlantīdu, bet vai ir kādu zinātniski pierādījumi atlantīdas eksistencei? neticu, ka tāda ir bijusi un arī neticu nevienai teorijai par tās pazušanu... ja jau valsts esot bijusi ļoti attīstīta tad kāpēc viņi nevarēja paredzēt plūdus, meteorītus vai dahujaa sprādzienu vai vēl dievsvienzin ko? 

 

nelieciet -, jo es tikai izsaku savas domas, un ja nepatīk tad atbildiet uz komentāru...

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

hipofīzēm? emotion

tas, ka neesi atradis pieradijumus atlandidas atrasanas vietai,, tas nenozime, ka ta nev eksistejusi.

0 0 atbildēt

Nu nomierinaas tak...emotion

Plutons dzirdeeja no cilveekiem(priesteriem)kas pashi maaceeja raxtiit.Neliekas diivaini,ka dzheki kuri drukaaja biibeles neko nav uzraavushi par shaadu skaistu vietu?vismaz rakstiskai informaacijai jau nu vajadzeetu buut vairaak kaa viena cilveeka murgi.

Kautkas jau nu sen buutu atrasts ja taada vieta vispaar buutu bijusi.Taada meeroga un itkaa augsta atiistiibas liimenja vietas vienkaarshi nepazuud....

Nu un meteora varbuutiiba ir tikpat liela kaa tas ka Latvijas valdiiba beigs zagt. emotion

0 0 atbildēt

Vai tā ir sakritība kad es lasiju Nosaukumu es nejauši izlasiju autora niku un sanāca! Kas nogremdēja Atlantīdu?... Karalis Jānis Bet raksts interesants +

0 0 atbildēt

Dažviet neveiksmīgs tulkojums, vai kkas cits pie vainas bijis. Bet tā.. ir ok. 

0 0 atbildēt

Poseidons emotion

0 0 atbildēt

Man patika!!!emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »