local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir velns ?10

76 7

Īsti nekad neesmu sapratusi, kas ir velns un uz ko viņš ir spējīgs. Protams, ir dzirdētas dažādas lietas no vecāka gada gājuma cilvēkiem, ka nedrīkst jokot ar velnu, un dažnedažādiem izteicieniem par to, tomēr neviens no tiem, man reiz maziņai esot nav teicis kādēļ. Tādēļ nolēmu nedaudz parakņāties internetā, un uzzināt, kas ir velns. Dažas no lietām ko uzzināju, sķita pietiekami interesantas, lai tās šeit publicētu. Lai nu kā, pati šo rakstu veidoju aiz savas bezdarbības, un ceru ka jums patiks.

76 7 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.watchtower.org
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Sātanistiem ir viens interesanc texts, kas baigi sakarīgi izskaidro Dieva un Sātana karu. Abiem trūkst ... pārtikas. Cilv. pēc nāves nonāk pie Dieva, tas fiksi sašķiro dvēseles kā mēs kartupeļus un apēd tīrās. Nešķīstās tiek Sātanam - un abi ir vienmēr izsalkuši. Šī hipotēze( vispār teksts ir, ja nemaldos, no Demiurga grāmatas laikam) izskaidro daudz ko: kāpēc mēs eksistējam, kāpēc mums jābūt šķīstiem un labiņiem, kāpēc metafiziskās būtnes cīnās par dvēselēm, un daudz ko citu - uz ko Bībele parasti atbild ar "Blā-blā-blā".

Turklāt Bībele pat apstiprina šo hipotēzi, piemēram: "Es zinu tavus darbus, ka tu neesi ne auksts, ne karsts. Kaut jel tu būtu auksts vai karsts. Tā kā tu esi remdens, ne auksts, ne karsts, Es tevi izspļaušu no Savas mutes. " (Atklāsmes grāmata 3:15)

Divs mīl cilvēku? Nu, es arī mīlu cūciņu, sevišķi tīru, neslimojušu un uz Ziemassvētkiem :D

9 0 atbildēt

Nost ar kristietību! Pasaules lielākais posts.

10 3 atbildēt

Nekad neesmu noliedzis augstākas enerģijas esamību, bet šis raksts izskatās pēc manas kristības mācības stundas pāris gadus atpakalj...

Kā tad paliek ar velna/sātana esamību parējās reliģijās? Budisms, hinduisms, islamisms?

7 0 atbildēt

Manai paziņai bija tā, ka viņas mamma atvēra durvis un tur bija  trīs vīri melnās cepurēs(hūtēs) ar gariem melniem mēteļiem un aizmugurē stāvēja melna mašīna. Viņi prasija glāzi ūdens. Viņas mamma aiziet pēc lielās ūdens krūzes, kad aiztaisija durvis viņa pārmeta krustu pāri sev un aizgāja tad viņa atcerējās ka viņao vajag atpakaļ krūzi. Viņa pieiet pie durvīm un tur neviena vairs nebija un mašīna arī vairs nebija, bet viņa nedzirdēja ka kāds būtu aizbraucis, jo viņa dzīvo laukos un ļoti labi var dzirdēt ka kāds aizbrauc. nākamajā dienā viņa aiziet pie tantiņas kura tajā apkaimē dzīvo jau ļoti ilgi. Viņa pastāstija un izrādās , ka tie ir velni.Un pēc tā atgadijuma viņa neko nevarēja likt uz galdu 1 gadu. (viņai no mājām netālu ir kapsēta)

man tas liekas spocīgi!

4 0 atbildēt

kā ir patiesībā to tik augstākie spēki zin, mēs vien varam nojaust, un pārprast, kā arī izlemt pēc saviem uzskatiem, vai akli sekot citiem. bla bla..

3 0 atbildēt

Labāk vajadzēja papētīk ,ko nozīmē velns latviešu mitoloģija, jeb senbaltu ticībā. :)

2 1 atbildēt

Pārstāju lasīt, kā ieraudzīju vārdu ''Jehova''.. 

Tie tā saucamie Jehovas liecinieki jau gadiem neliek mieru - ik pa laika klauvē pie durvīm, uzdodot dīvainus jautājumus, un aicina uz viņu sanākšanām. Baisi jau paliek.

1 0 atbildēt

Cits paņēmiens, kā Sātans pakļauj cilvēkus, ir spiritisms. Cilvēki, iespējams, griežas pie gariem, lai tie viņus aizsargātu, kaitētu citiem, pareģotu nākotni vai darītu brīnumus. Ļaunais spēks, kas slēpjas aiz tā visa, ir Sātans. Lai patiktu Dievam, mums nedrīkst būt nekā kopīga ar spiritismu. Šis apgalvojums ir absurds, jo Dievs pats par sevi ir gars, enerģija, tāpat kā enģeļi un svētie, tad vēršanās pie kāda no šiem ir uzskatāma par sodāmu?

0 0 atbildēt

Paņem un palasi bībeli, sātans/velns - tā ir tikai ar trakumsērgu slima čūska.

0 0 atbildēt