local-stats-pixel fb-conv-api

Karmena Vinsteda35

Karmenai bija 17 gadu, kad viņai nācās pārvākties un citu štatu, jo viņas tētis bija zaudējis darbu un vienīgā iespēja pieteikties darbā bija citā štatā. Pārvākšanās radīja lielas problēmas Karmenai. Viņai nācās atsāt draugus atpakaļ un braukt projām.

Bija mācību gada vidus un meitenes otrā skolā diez ko negribēja iepazīties ar jauniņajām. Vēlāk Karmena sāka draudzēties ar 5 citām meitenēm.

No sākuma viss bija jauki, Karmena domāja, ka viņai beidzot ir ļoti labas draudzenes, bet izrādijās, ka tā nebija, jo šīs meitenem visu laiku Karmenu aprunāja aiz muguras. Kad Karmena par to uzzināja, viņa aprunājās ar meitenēm, bet viņas viņu tikai atstūmsa.

Tad huligānisms kļuva trakāks un ar laiku pārsniedza robežas. Kādu dienu, kad Karmena gribēja paņemt pildspalvu no somas, viņa atklāja, ka šīs meitenes bija viņai ielējušas somā jogurtu. Citu dienu viņai kāds bija salicis jakas kabatās suņa kakas. 

Karmenai tas bija apnicis un viņa gāja aprunāties ar skolotāju, bet tas jau bija par vēlu, lai glābtu viņas dzīvību. Skolotājs teica, ka pēc evakuācijas mācības viņa parunāšot ar viņu ilgāk.

Kad pienāca evakuācija un visi bērni jau bija ārā no skolas, piecas meitenes nolēma izjokot Karmenu. Viņas gāja viņai virsū ar mērķi lai viņa iegāžas kanalizācijas caurumā. Viņas aplenca Karmenu un viņa iegāzās caurumā.

Kad skolotājs nosauca Karmenas vārdu meitenes teica, ka viņa ir kanalizācijā, visi apkārt sāka smieties. Kad skolotājs paskatijās kanalizācijā, smiekli uzreiz apklusa.

Skolotājs bija šokā no tā, ko viņš redzēja. Karmena bija nokritusi uz vēdera, bet viņas galva bija pagriezta tā, it kā viņa skatītos uz augšu, viņas seja bija atrauta nost.

Policija lika visus bērnus atstāt uz pēcstundām, lai izjautāju. Kad bija jārunā šīm piecām meitenēm, viņas sameloja policijai sacīdamas, ka Karmena iekrita kanalizācija pati. Un policija noticēja.

Pēc dažām nedēļām uz visiem klasesbiedru e-meiliem nēca ziņas ar tekstu, ka Karmenu iegrūda kanalizācijā. Neviens tam neticēja.

Kad kādu nekti viena no meitenēm mazgājoties izdzirdēja krakšķināšanas skaņu, viņa satrakojās uz izskrēja āra no dušas. Kad viņa pateica mammai arlabunakti, viņa gāja gulēt. Pēc 5 stundām viņas mamma pamodās no skaļa kliedziena, kad mamma ieskrēja meitas istabā, viņa meiteni neredzēja nekur. Kad no rīta policija pārmeklēja visu māju viņi uzgāja caurumu, kas ved uz kanalizāciju. Iekšā kanalizācijā viņi atrada meitenes līķi kurš bija izkropļots tāda pašā veidā un viņas seja mētājas viņai blakus.

Vēlāk visas piecas meitenes tika noslepkavotas tieši tādā pašā veidā.

Domā, ka tas viss tā arī beidzās? Nē. Ar laiku visi Karmenas klases biedri, kuri neticēja tam, ka Karmenu iegrūda kanalizācijā, tika noslepkavoti tieši tā pat kā šīs piecas meitenes.

Klīst stāsti, ka Karmena vēlarvien slepkavo visus kuri netic tam, ka viņu iegrūda kanalizācijā.


/Tulkojis kioskudedzinātājs/




211 4 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://scaryforkids.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Lūdzu vēl tādus...

...patīk man šitie šausmu stāstiņi...

kāds nezina, kur šitādus tāpat dabūt, kaut vai angliski?

6 0 atbildēt

patīk šitādus lasīt!

4 0 atbildēt

Filmu to4 varētu uzņemt , bet man liekas , ka kārtējā amerikāņu tīņu leģenda.

4 1 atbildēt

Baisi šitādus lasīt laibi ka vēl nav nakts savādāk pat uz toleti nevarētu aiziet emotion

3 0 atbildēt

It ka jau nav fake stāsta (yahho answeros teikts), bet nu kas to lai zin.

Bet nice, un + emotion

2 0 atbildēt

Varētu uzņemt šausmeni nošitā, bet - 100% ka realitātē nekas tāds arī nenotika (nu moš vienīgi Karmena nositās)

 

eedit - Carmen Winstead/Jessica Smith Ghost Story These stories are classic Internet "urban legends." They started on MySpace from three teenage girls trying to see how many friends they could get from it.

4 2 atbildēt

aizraavos bij intersanti +

1 0 atbildēt

Interesanti +

1 0 atbildēt

Pis ģed**

1 0 atbildēt

šausmas..aptuveni tā kā no sērijas aplis

1 0 atbildēt

AAAAAAAAAAA kapec tu man liki to lasiiit............. emotion

1 0 atbildēt

aNALFABĒTISMS TE IR SKAIDRI SAREDZAMS!

1 0 atbildēt

emotion OMG tā bilde tak ir no filmas THE RING emotion  

1 0 atbildēt

es ticu es ticu

1 0 atbildēt

es loooti pat ticu tev karmenaemotion

es pat apraudaajos kaa ar teviim karmena izriikojaasemotionemotion

1 0 atbildēt

TAS IR ISTS STASts

1 0 atbildēt

Es noticēju. ;) Tikko kaut kas nokrita es uzreiz sabijos āpāc. ;oo ;/ Man palika mazliet bail. ;DD

1 0 atbildēt

atbildot uz rihards komentāru " es tā izdarītu tikai par to jogurtu " stulbi, es viņas mazliet pamlocītu emotion

0 0 atbildēt

man patiešām patika šitais raksts. :):)

0 0 atbildēt

es ticu .. nereali tas viss patik .. sitadi stastini .. vispar mana reakcija lasot sito stastu bija tada r muti vala :D:D

0 0 atbildēt