local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc pasaules gals varētu būt 2012. gadā?238

1102 46

Zinātnieki no visas pasaules paredz, ka visa dzīvība uz pasaules varētu tā vienkārši beigties 2012 gadā. Daži saka, ka tas būs cilvēku dēļ. Citi tic, ka kādas dabas parādības varētu būt iemesls. Un ticīgie ļautiņi domā, ka tas būs Dievs, kurš vienkārši nospiedīs "Stop" pogu. Es šeit uzskaitīšu, dažus iemeslus, kāpēc pasaules gals varētu būt tieši 2012 gadā.

1102 46 238 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 238

0/2000

Tad kad pienāks 2013. gads un pilnīgi nekas no paredzētā nepiepildīsies, neviens nekam nepārmetīs, bet baidīsies jau par nākamo "visīstāko" pasaules galu, kas būs gaidāms 2016 un atkal visi tieši to datumu paredzēs kā vispatiesāko. Cik reizes jau šitie pasaules galu datumi ir pienākuši un absolūti nekas nav noticis... tā besī šitas sviests...

3 0 atbildēt

Ej dirst ar savu pasaules galu..emotion Puse no šiem "faktiem" jau ir sen apgāsta.

Un wtf kurš ir tik sasodīti debīls un ticēs bībelei? /izņ*t ticīgos protams/ emotion

3 0 atbildēt

One word - Bullshit..emotion

2 0 atbildēt

hha, forši, tas ir tikai izplatīts joks internetā. ! ;d

-- bet kā es sev, atradīšu draudzeni. ? ;ddd

2 0 atbildēt

Bullshit!

Maijiem vienkārši nepietika vietas uz akmens, tāpēc arī 2012 ir pēdējais gads. emotion

2 0 atbildēt
Smieklīgi šo visu lasīt 2018. gadā emotion
2 0 atbildēt

tas vien, ka ir tik daudz teoriju un to visu rezultātā iestāsies pasaules gals, laupa ticamības momentu. Cik cilvēku (zinātnieku), tik viedokļu. Tātad - tikpat ir teoriju, kas šajā rakstā nosauktās apgāž emotion

Domāsim optimistiski un būs čiki emotion

2 0 atbildēt

iespējamība ka pasaules gals būs 2012, ir tikpat liela kā jebkurā citā gadā.. so don't worry.

2 0 atbildēt

pēc pirmā iznāk, ka es katrastrofu sagaidīšu tieši v/d... kāda jauka dāvana!!

2 0 atbildēt

Cik var dirst par to maiju kalendāru, tur nav teikts, ka būs pasaules gals un visi mirs, tur ir vairāk teikts, ka būs pārmaiņu sākums un vispār tam kalendāram, tāpat kā jebkuram citam kalendāram ir termiņš, kas vienkārši beidzas un viss.

Otrkārt, šitas viss, tikpat labi var būt viens gigantisks mārketinga triks, iedomājieties, cik daudz cilvēku šim visam tic un gribēs savu "pēdējo" gadu izdzīvot uz pilno, izdot naudu par ceļojumiem un kaut vai prostitūtēm ar dimantiem zobu vietā. Gigantiskas naudas summas.

See you in 2013

2 0 atbildēt

""I Ching", vēl zināma kā "Ķīniešu pārmaiņu grāmata", arī stāsta to pašu" - bļe, nejauciet ķīniešu metafiziku iekšā vēl pie 2012.gada. kādu marazmu vēl neizdomās. I Ching ir vairāk vai mazāk pareģošanas sistēma (Taro kārtis būtu labs salīdzinājums). protams, ka to grāmatu var interpretēt tieši tāpatās, kā Nostradama trīsrindes (?),  bet nu jā - WTF - tur ir pareģošanas sistēma, bet tur nekad nekas nav bijis rakstīts ne par pagātni, ne par nākotni.

2 0 atbildēt

biibelee viss ir izmainiits kaa cilveekiem ienaacis praataa un originaalaa biibele muusdienaas neeksistee, ko tur var ticeet?? islamaa ir teikts, ka pirms pasaules gala buus kauja un atnaaks atpakal jeezus un visus izglaabs, kaut gan neticiigie norausoties. islama rakstos ir viss aprakstiits kaa tas notiks un kaadaa seciibaa. varat palasiit par gog and magog piemeeram. un signs of the end time in islam.

2 0 atbildēt

tie pasaules gali tiek solīti katru gadu tas pats bija 2000 gadā kad visi domāja ka būs pasaules gals jo mainijās tūkstošgades. bet te beidzas viena skaitļa datumi piem. 12.12.12 un viss tas ir lēts triks mārketingam un viss

1 0 atbildēt

Meh , apnicis sēdēt pie kompīša , būtu najs izbaudīt pēdējos prieciņus + tas ir izaicinājums ;')))

1 0 atbildēt

maiju kalendara nav vairak vieta no kiniesu bibeles nepareizi iztulkotsnevis ''end'''  bet ''age''

pa to vulkanu ari neviens neko nezin un ja maiji kļudijas par 34 sekundem varbut te viņi kļudas par 34 gadiem nesiet pesimisti zis bus kartiba es 2013 gada ieliksu rakstu par to ka man bija taisniba.

1 0 atbildēt

Dzīvosim, redzēsim :)

1 0 atbildēt

Nekad šitiem neesmu ticējis, jo ir jau bijuši daudzi gadījumi, kad vajadzēja notikt kkādam galam. ;D

1 0 atbildēt
X avatarsX

Eu tad nahujam mes neparedzejam 1. 2. pasaules karu un to neapturejam........

Kops kura laika mes varam ielukoties  nakotne.....

1 0 atbildēt

2013. gada 1. janvārī es ielikšu spokos rakstu ar virsrakstu ''es taču teicu, ka nebūs nekāds pasaules gals!''

1 0 atbildēt

hurble burble skynet, this is conspiracy!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »