local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds ir Dievs?66

466 31

Kāds patiesībā ir Dievs? Kas ir reliģija?

466 31 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

ja cilvēks kādam grib iestāstīt, ka eksistē vai neeksistē dievs, tad tas cilvēks ir ar ļoti zemu IQ. Cilvēki ar augstu IQ par tādām lietām nediskutē

2 3 atbildēt
Ko tu dirs par dievu sadzirdēs bļe un būs sūdi
0 2 atbildēt
Viens Zeks - Tu vēl dzīvs? Zibens nav saspēris?
0 2 atbildēt

Un kādam vajadzētu būt Dievam - baltam un pūkainam, kas pūš rozā burbuļus? Ir tāds patiess teiciens - ar labiem darbiem atpazīstamību neiegūsi! Ja Centrālstacijā cilvēks aizietu un izdalītu garāmgājējiem miljons eiro, pēc pusstundas par viņu būtu aizmirsuši, vēl sadotu pa purnu, ka par maz naudas izdalījis. Tāpēc Dievs  ir tāds, kādu cilvēki vēlas to redzēt, un kādu to ciena. Sekošana Dievam nav pastaiga pa ziedošu dārzu, bet ērkšķains ceļš - atsacīšanās no mantas, baudām, ģimenes un dzimumdzīves, klejošana bez mājvietas, nebeidzama opozīcija un dumpinieciskums, kas izraisa nesaprašanu un agresiju. Cilvēka garīga attīstība nav iedomājama bez sāpēm un ciešanām, skarbiem lēmumiem, kura centrā ir mūža mērķis jeb Ideja. Kā, piemēram, Kārlis Markss, kurš ar savu prātu varēja pelnīt miljonus, bet izvēlējās sekot mūžīgā opozicionāra idejai, pat redzot, kā viņa bērni mirst badā. Bet viņa filozofija atstāja milzīgu iespaidu uz darba ļaužu kustību un cīņu par savām tiesībām, daļēji pateicoties viņam mums nedēļā ir divas brīvdienas, 8 stundu darbadiena, darba drošības noteikumi un apdrošināšana.

1 3 atbildēt

Ateisti patiesībā ir ļoti aprobežoti cilvēki. Viņi netic cilvēces bezgalīgajam progresam. Tur, ārpus laika un telpas, notiek aktīva rosība. Ja saskaldīja nedalāmo atomu, tad agri vai vēlu mūsu pēcteči pārvarēs arī telpu un laiku. Un tie noteikti būs ebreju kodolfiziķi.

1 7 atbildēt
« 1  2  3 »