local-stats-pixel fb-conv-api

Kā piepildās vēlēšanās?18

Heyoo, spokuči! :) Šodien parunāsim par mūsu vēlmēm, sapņiem, mērķiem, kā nu kurš tos saucam.

Ir taču tā, ka katrs kaut ko vēlamies - jebko- māju, mašīnu, labus laikapstākļus, mīļotos un veselību, kļūt par rokzvaigzni, uzkāpt Everestā..tā var turpināt mūžīgi. Reizēm liekas, ka vēlmes ir pilnīgi nereālas, tomēr - citi taču tādas ir sasnieguši, kāpēc arī mēs nevarētu? ;)

Atgādināšu par izteikumiem, kurus esam dzirdējuši simtiem reižu - ''Tici saviem spēkiem.'' ''Ja kaut ko ļoti vēlas, tad visa pasaule sadodas rokās, lai palīdzētu.'' ''Viss ir iespējams.'' Piepildīt vēlēšanās nav nekāds eksorcisms, nekāda maģija, arī ne reliģija. :D kas cilvēkos izraisa krasi pretrunīgas reakcijas un viedokļus. Teorija ir tāda,ka visus mūsu procesus kontrolē zemapziņa. Tā tad arī rada realitāti. Protams, mūsu acīm tā liekas cieta un nemaināma, tomēr, ja padomājam, tad viss ir veidots no atomiem, kuri 99% sastāv no tukšuma. Enerģija to visu satur kopā, un rada, un izmaina. Arī domas ir enerģija.

Tomēr ar kvantu teorijām šodien nemocīšu. Visi taču grib vienkāršu valodu, un saprotamu plānu, kā sasniegt ko kārotu. Viss ir vienkārši. Tikai jādomā pozitīvi, tā to var nosaukt divos vārdos. Visa pamatā ir pareiza domāšana, un zemapziņa reaģē uzreiz, un arī pasaule apkārt attiecīgi..

Pacietību. Koncentrētu uzmanību. Vērīgas acis. Un attiecīgu domāšanu!

(Video beigās ir tiem, kam radās daudz jautājumu, ceru, ka tur varēsiet iegūt kādu atbildi vai ideju, un arī tiem, kuri grib padomāt mazliet vairāk ar mazliet lielāku informācijas daudzumu).

265 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Lielisks raksts!!! +++++++ 

8 0 atbildēt

Tātad, ja es ievēlos miljonus, man viņi būs? emotion  Labs raksts, kaut tikai dzīvē man un kādam citam izdotos šo realizēt.

6 0 atbildēt

Guess what, viņas nepiepildās. emotion

4 0 atbildēt

Nu baigais malacis, man prieks kaut ko beidzot redzēt arī no tevis.

1 0 atbildēt

Izklausās coll...Taču 3.- Man neiedarbojas-jau pirms šī raksta to zināju emotion

1 0 atbildēt

Nav tik vienkārši "domā pozitīvi un būs ok" - nē, tur ir vesela shēma... Bet baigi atkarīgs no starta pozīcijas.

1 0 atbildēt

Labs raksts emotion

1 0 atbildēt

Mani pievilka zobu birstes pieminēšana, manējā izskatās šausmīgi, bet man tā patīk emotion

1 1 atbildēt

Kam visa šitā burzma? Ja gribi lai kaut kas piepildās, dari kaut ko lietas labā. Nevis tērē savu laiku lasot puspatiesu informāciju par to kā strādā zemapziņa xD

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt