local-stats-pixel fb-conv-api

Kā piedzīvot ezotēriskās zināšanas?2

30 2

Es pamodos un man radās iedvesma uzrakstīt šos tekstus. Dzeru kafiju un rakstu par tēmu "Kā piedzīvot ezotēriskās zināšanas", īpaši akcentējot vārdu "piedzīvot".

Saprast kas ir ezotērika

Man vārds "ezotērika" nozīmē tās zināšanas kas ir apslēptas manī. Un kuras es varu pakāpeniski atklāt caur pieredzi. Manī ir viss kas man ir nepieciešams zināt, tur ir atbildes uz visiem maniem jautājumiem.

Domāt radoši

Lai iemācītos domāt radoši ir jāatsakās no "citu smadzeņu darbības rezultāta" kolekcionēšanas. Tas ir fanātiski nelasīt ezotērisko literatūru un neskraidīt pa semināriem lai nepiesārņotu sevi ar tukšām pļāpām. Intelekts lai paliek šīs pasaules zināšanām. Ko nozīmē domāt radoši? Ar domu spēku es ģenerēju jautājumus. Ja es esmu sagatavojusi jautājumu tad es varu cerēt arī uz atbildi, nevajag gaidīt kad eņģeļi piedziedās pilnas ausis ar tukšām pļāpām. Domām piemīt milzīgs spēks, pareizi tās pielietojot, tas cilvēkam piešķir varenību. Ar domu spēku var izsist tumšos nostūrus un paplašināt savas realitātes robežas.

Kas ir domas? Tā kā es nodarbojos ar apzināto sapņošanu un man patīk izjautāt tās pasaules iedzīvotājus, tad man radās ideja, ka viņi, iespējams, ir domas, kuriem ir savas vārds. Ļoti, iespējams, viņi ir gari. Tāpēc lai kaut kā kontrolētu domāšanu es iedalīju domas divās grupās: horizontālās un vertikālās. Horizontālās ir svešas domas, vertikālās nāk no manas informācijas plūsmas. Es cenšos apzināti vairāk uztver savas domas, kuras sūta mans Gars.

Sekot savam garam

Mans Gars ir mans skolotājs, man cita nevajag. Kāpēc man skriet pakaļ svešiem gariem? Ar ko tie būtu labāki par manējo?

Iemācīties redzēt, dzirdēt, just

Viss kas man dzīvē nepieciešams, man jau ir, tikai vajag atvērt acis lai redzētu. Tā vide kurā dzīvojam, tie cilvēki ar kuriem tiekamies, visu par mums pasaka. Ja istabā ir haoss, tad arī galvā ir haoss ... Atvērt ausis, lai dzirdētu,pievērst uzmanību tam kas ienāk pa manu dzirdes kanālu. Nokratīt domu mutuļus un ieiet tajā vidē kurā atrodos, sajust to. Nokāpt no debesu augstumiem uz zemes.

Atklāt sapņu pasaules

Ir vērts apgūt savu sapņu simboliku un iemācīties strādāt ar sapņiem, gan apzinātiem, gan parastiem. Sapņi stāsta par to kā jūtas cilvēka dvēsele, par ko tā pārdzīvo, pēc kā ilgojas.Sapņi arī zina, ko man darīt, lai dvēsele justos laimīga.

Ticēt sev

Es uzskatu ka ir jāuzņemas atbildība par savu dzīvi, lai nevienu nevainotu par to ka kaut kas nesanāca. Ja es ticu Dievam, tad tas nozīmē ka es atzīstu ka Viņš ir, nevis pārmetu viņam ka neklausās manas lūgšanas. Es nevaru vainot Sātanu, un teikt ka viņš mani pavedināja uz nedarbiem, tas pats arī attiecas uz citiem cilvēkiem.

Iegūt varu pār sevi

Ja es nevaldu pār savām domām, domas valda pār mani. Ja es nesekoju savam Garam, esmu pakļauta citu garu ietekmei. Viss ko es nevaru, citi var manā vietā un tas atņem man spēku. Nevar pieļaut citiem ielauzties savā enerģētiskā laukā.

Tikai piedzīvotas zināšanas ir patiesas zināšanas, kuras var izmantot praktiski. Tās nevar nodot citiem, par tām nevar sarakstīt grāmatas un lasīt lekcijas. Dzīves skola - labākā skola, savs Gars - labākais skolotājs.

Ja interesē citi mani teksti, varat apmeklēt manu blogu : apzinatiesapni.wordpress.com

30 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Mūspusē bij viens džeks, kurš plivinājās astrālā un stāstīja visiem, cik vienkārši ir iziet no sava ķermeņa, kamēr viņu no rīta atrada parkā uz soliņa- beigtu.

3 0 atbildēt