local-stats-pixel fb-conv-api

Kā noteikt cilvēka raksturu pēc dzimšanas datuma?12

59 6

Tas ir pavisam vienkārši – saskaitiet kopā visus skaitļus no dzimšanas datuma un izlasiet iegūtajam skaitlim atbilstošo informāciju. Piemēram, cilvēks dzimis 1976. gada 30. martā, saskaitām kopā skaitļus, bez nullēm: 3+3+1+9+7+6 = 29=2+9=11=1+1=2. Šajā datumā dzimušajam cilvēkam tika iegūts skaitlis – 2.

Dzimšanas datuma skaitļa skaidrojums.

Skaitlis 1. Cilvēki ar skaitli 1 ir līderi, tās ir spēcīgas personības, kuras vienmēr un visur pamana. Tāsi ir ļoti aizrautīgas, impulsīvas un lietišķas būtnes. Šī tipa cilvēki nedrīkst noslēgties sevī un novērsties no apkārtējās pasaules, kā arī neaprobežoties tikai ar savu viedokli.

Šī skaitļa cilvēki lielākoties gūst labus panākumus. Viņi ir cēlsirdīgi, lepni, valdonīgi, nopietni, taisnīgi, praktiski, kā arī ar lielu gribasspēku apveltīti cilvēki.

Vislabāk viņi saprotas ar sava skaitļa cilvēkiem, tomēr arī ar citu skaitļu cilvēkiem viņi sadzīvo samērā labi.

Skaitlis 2. Cilvēki ar skaitli 2 ir ļoti emocionāli, viegli pielāgojas apstākļiem. Lai sasniegtu savus mērķus, viņi pārvar visus šķēršļus un ieklausās savā intuīcijā. Šī skaitļa cilvēki neapzināti meklē daudz stiprāku cilvēku par sevi. Viņi augstu vērtē ģimeniskās vērtības, kā arī ir ļoti uzticīgi savai otrai pusei. Lai īstenotu savas ieceres, viņi rīkojas ļoti diplomātiski, neļaujot apkārtējiem izdarīt to viņu vietā.

Viņiem veidojas labas attiecības ar skaitļa 1 cilvēkiem.

Skaitlis 3. Šī tipa cilvēki ir dzimuši kareivji. Viņi necieš iebildumus un aizrādījumus. Šī tipa cilvēki ir ļoti vīrišķīgi un viņiem ir ļoti liels gribasspēks, tāpēc viņi vienmēr gūst lieliskus panākumus. Tomēr viņi ir pārlieku impulsīvi. Mīlestības lietās viņiem bieži vien rodas problēmas, jo viņi ir ļoti patmīlīgi. Viņi ir līderi pēc savas būtības, viņi ir pieraduši paļauties tikai uz saviem spēkiem, neļaujot nevienam sevi pārspēt, dažreiz viņi pat spēj būt nežēlīgi un cietsirdīgi.

Atrod kopīgu valodu ar skaitļiem 3,5 un 6.

Skaitlis 4. Šī tipa cilvēkiem piemīt izveicīgs prāts. Viņi ir iniciatīvas pārpilni, bieži cenšas izmēģināt savus spēkus dažādās retās profesijās. Viņiem nepatīk rutīnas darbs. Viņi ir ļoti mērķtiecīgi un uzņēmīgi. Viņi ļoti bieži nevar atrast risinājumu kādai situācijai. Skaitļa 4 tipa cilvēki ir ļoti populāri, viņus visi mīl, viņi nav pārāk saimnieciski, samērā ziņkārīgi, nezaudē savu individualitāti.

Vislabāk viņi atrod kopīgu valodu ar sava skaitļa cilvēkiem, kā arī ar pārējo skaitļu tipa cilvēkiem viņiem ir samērā normālas attiecības.

Skaitlis 5. Šī skaitļa cilvēki parasti ir optimisti, viņi vienmēr ir pozitīvi noskaņoti pret apkārtējiem un sevi. Viņiem ir augsts intelekta līmenis, viņi dāvā apkārtējiem mīlestību un rūpes, bet pretī vēlas saņemt cieņu. Viņi nav sīkumaini, parasti izvairās no „asiem stūriem”, kā arī tiecas pēc laimes un harmonijas. Šī tipa cilvēki ir atbildīgi, cenšas pilnveidoties, bieži vien ir neizlēmīgi, meklē atbalstu no malas. Viņi ir labi mākslas zinātnieki, ceļotāji.

Viņiem veidojas lieliskas attiecības ar sekojoša tipa cilvēkiem: 3,5 un 6.

Skaitlis 6. Skaitļa 6 cilvēki ir ļoti jutīgi, viņus mīl visi apkārtējie. Šī skaitļa burvība palīdz izvairīties no „zemūdens akmeņiem”. Viņiem viss padodas ļoti viegli, taču viņiem jābūt ļoti uzmanīgiem naudas lietās, pretējā gadījumā viņi riskē ciest lielus zaudējumus. Viņu otrā pusīte bieži vien ir ļoti labi materiāli nodrošināta. Bieži vien tie ir ļoti skaisti cilvēki, dažreiz pat nedaudz augstprātīgi. Viņi ir ļoti uzņēmīgi, sabiedriski, kā arī viņi ļoti interesējas par mākslu.

Viņi samērā veiksmīgi strādā jomās, kas saistītas ar oratoru darbību, kā arī viņi ir ļoti taisnīgi.

Šī tipa cilvēkiem veidojas labas attiecības ar sekojoša tipa cilvēkiem: 3,5 un 6.

Skaitlis 7. Šī skaitļa cilvēkus apkārtējie bieži vien nesaprot. Aiz ārējās atsvešinātības maskas no ārpasaules bieži vien slēpjas dvēseles siltums. Viņi ir ļoti pragmātiski, stūrgalvīgi, saprātīgi, punktuāli, kā arī ļoti uzstājīgi savu mērķu sasniegšanai. Viņi reti ir padotā statusā. Viņi ir materiālisti, pārliecināti par rītdienu, tomēr tai pat laikā arī ļoti melanholiski. Uz viņiem var vienmēr paļauties.

Šī tipa cilvēki labi saprotas ar skaitļa 2 un 9 cilvēkiem.

Skaitlis 8. Šī skaitļa cilvēki ir ļoti ietiepīgi un stūrgalvīgi, viņi nedzīvo pēc vispārpieņemtiem principiem. Tie ir neatkarīgi cilvēki, kas piekopj no vispārpieņemtiem principiem ļoti atšķirīgu dzīvi, viņi cenšas iegūt pēc iespējas vairāk draugu, mīl dabu. Viņi ir ļoti sabiedriski un ir vienmēr pamanāmi, viņiem ir ļoti daudz draugu. Pat pēc attiecību pārtraukšanas, viņi labprāt uztur labas attiecības ar saviem bijušajiem partneriem.

Šī skaitļa cilvēki labi saprotas ar skaitļu 1,2 un 9 cilvēkiem.

Skaitlis 9. Šī skaitļa cilvēkiem ir filozofisks skatījums uz dzīvi. Viņiem ir piekāpīgs raksturs, viņiem ir nestabils materiālais stāvoklis sakarā ar to, ka viņi nemāk pareizi tērēt savus finanšu līdzekļus. Reti noved iecerēto līdz galam. Šī tipa cilvēki ir ļoti jutīgi, žēlsirdīgi, ļoti nelabprāt pieņem svarīgus lēmumus, nav pārliecināti par saviem darbiem. Parasti viņi bieži slimo, nemīl strīdēties un nelabprāt iesaistās konfliktos. Visbiežāk viņi strādā sociālajā jomā, nereti ir mūziķi.

Šī skaitļa cilvēki lieliski harmonē ar skaitļa 2 cilvēkiem.

59 6 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Pat ne tuvu... emotionemotion

4 1 atbildēt

Nezinu ka citiem, bet man galigi garam.

4 1 atbildēt

 kāds naivums

2 0 atbildēt

piekāpīgs raksturs? emotionemotion

2 0 atbildēt

Vēlaizvien apbrīnoju cilvekus,kuri tam tic...

2 1 atbildēt

nu ne visai, pāris vārdu tik pareizi.

bet kurš vēl uzskata ka nedzīvo pēc vispārpieņemtiem principiem?

1 0 atbildēt

tomēr atradu diezgan precīzu aprakstu par sevi citam skaitlim. 

1 0 atbildēt

Muļķibas emotion galīgi neatbilst.. cits atbilst vairāk

1 0 atbildēt

patiesība.

0 0 atbildēt

Tālu no realitātes.

0 0 atbildēt

Tikai dažas lietas atbilst.

0 0 atbildēt

Bija tuvu, tikai dažas lietas galīgi garām emotion

0 0 atbildēt