local-stats-pixel fb-conv-api

Kā lieto alkoholu katra zodiaka zīme!2

34 1

Auns

Impulsīvajiem Auniem patīk ballītes, un dažreiz viņi nesaprot, kad jāapstājas. Viņu sāncensīgā daba padara viņus nespējīgus atteikties no sacensībām, kurās mēriņi jādzer uz laiku.

Viņi ir neveikli, jautri dzērāji un mēdz ļauties flirtam jau pēc pāris alkohola glāzēm. Piedzirdīt Aunu ir labs veids, kā panākt no viņa to, ko vēlies, ja citas metodes izgāžas.

Auni var kļūt kareivīgi, kad iedzēruši, bet viņi pieņem, ka viss notikušais ir jāpiedod (ja ne jāaizmirst) līdz saullēktam. Uz viņiem var paļauties, ka viņi tāpat darīs arī tad, ja tu sataisīsi nepatikšanas – tikmēr, kamēr vien neesi aizgājis par tālu un neesi izdarījis kaut ko patiešām šausmīgu.

Vērsis

Vērši dod priekšroku dzeršanai mierīgā tempā, drīzāk mērķējot uz vieglu reibumu nevis pilnīgu apreibšanu.

Pilnībā apreibinājies Vērsis ir kā satrakojies dzīvnieku bars porcelāna veikaliņā, tāds, kurš izlej sarkanvīnu uz baltiem paklājiem un stāsta nepiedienīgus jokus savam darba devējam, taču visas pārējās trakās izdarības viņi atstāj mums pārējiem.

Nevarētu teikt, ka Vērsis ir atturībnieks – galīgi nē. Viegli iedzēris Vērsis kļūs sabiedrisks, un viņu ir neaprakstāmi aizraujoši aizvest uz karaoke bāru.

Dvīņi

Dvīņi var lietot alkoholu un tas, var teikt, nemaina viņu uzvedību – viņi jau pēc dabas ir runātīgi un nenoturīgi, kad kaut kam ir jāpievērš uzmanība, tāpēc dažreiz ir grūti noteikt, vai viņi tiešām ir iedzēruši. Viņi var tevi apburt, sarunājoties ar izsmalcinātību un mājieniem, un tad izdarīt kaut ko pilnībā traku, kad jau ir pavisam iedzēruši, piemēram, ievemt tavā kurpē.

Dvīņiem piemīt maģiskās spējas veiksmīgi flirtēt ar vairākiem cilvēkiem vienlaicīgi. Viņiem katru reizi patīk pasūtīt savādāku alkoholisko kokteili – atkārtošanās ir garlaicīga – un pat mēdz izveidot tēmu (piemēram, dzērieni dzeltenās krāsās), lai uzjautrinātu paši sevi.

Vēzis

Vēzis ir komforta dzērājs – vīns vai aliņš pie vakariņām var būt papildu komforts, vai ne? Tāpat kā citām ūdens elementa zīmēm – Skorpionam un Zivīm – Vēžiem ir jāizsargājas no pilnīgas piedzeršanās.

Vēži ir ģeniāli, kad ir jāatrod slepenas ballītes un jāiekļauj pašiem sevi VIP viesu sarakstos – kā arī viņi nekad nav patiesi piedzērušies, tā vietā kļūst “noguruši un emocionāli”.

Taču nav nekā labāka kā apmainīties ar stāstiem ar savu mīļāko Vēzi pie pāris vīna pudelēm. Pat tavs otrais mīļakais Vēzis derēs. Viņiem arī ļoti garšo jebkas, kam ir vaniļas garša, it īpaši attiecībā uz alkoholu.

Lauva

Lauvām patīk iedzert un padejot – viņi bieži vien ir brīnišķīgi dejotāji un arī diezgan labi dzērāji, atkāpjoties no savas līdera pozas un pārvēršoties par daudz mīļākām būtnēm.

Protams, Lauvas paliek Lauvas, tāpēc nevajadzētu tos speciāli kaitināt. Viņi, visticamāk, vispārēji zina savas robežas, jo viņiem nepatīk zaudēt paškontroli.

Kad Lauva apreibst, sagaidi, ka viņš noteikti flirtēs – un varbūt ne ar to, kurš viņu ir aizvedis uz pasākumu. Taču Lauvas nav no tiem, kuri dzērumā pārkāpj noteikumus, tāpēc vienkārši ignorē to un sagaidi, ka Lauva nākamajā dienā kļūs par aitu un mēģinās tev atlīdzināt.

Jaunava

Prātīgās Jaunavas ir spiestas ieviest kārtību savā uzdzīvē. Viņu slavenā dzīšanās pēc šķīstības varētu nozīmēt to, ka Jaunavas dzer mazāk nekā citas zīmes. Tāpat Jaunavas var dot priekšroku kvalitatīvam alkoholam, piemēram, ekoloģiskam vīnam vai arī vienkārši uzticēties konkrētiem zīmoliem.

Viņi reti, kad piedzeras pilnībā – bet, ak, vai, kas notiek tad! Jaunavas kontrolē intelekts, bet viņās ir apslēpts nezvērs, un šādās situācijās tas izlaužās brīvībā. Tas mēdz ļoti piesaistīt pretējo dzimumu. Kā viena no Jaunavām reiz deklarēja: “Es šovakar nodzeršu sevi līdz zemam intelekta līmenim”.

Tosts par ģeniālajām Jaunavām un viņu IQ!

Svari

“Es esmu sabiedrisks dzērājs,” neskaidri izrunā Svari, “tas ir tāpēc, ka esmu tik sasodīti sabiedrisks.” Svari ļoti mīl uzdzīvi un viegli atrod kontaktu ar visiem.

Svari mēdz būt vai nu Labie (ar “draugi uzreiz” režīmu ieslēgtu) vai arī smagāki un uz Slikto pusi tendēti (viņi mēdz būt trakulību iniciatori, kad kļuvis garlaicīgi), taču ar viņiem nekad nav garlaicīgi.

Lai arī Svari ir šarmanti, viņi ir pazīstami ar paškontroles trūkumu, kas viņus mēdz iegrūst visāda veida nepatikšanās – ieskaitot gumijnieku nēsāšanu saulainā dienā, flirtēšanu ar labāko draugu vai pat pilnīgu īslaicīgu atmiņas zudumu. Ak, vai!

Skorpions

Nekad nesaki Skorpionam, ka viņš ir pietiekami iedzēris. Viņš tikai nosmīnēs un klusi, bet apņēmīgi turpinās liet sevī iekšā, kamēr ir pilnīgā reibumā. Skorpioniem patīk dzert un piemuļķot tevi, ja tev ar viņu ir problēmas.

Daudzi no viņiem mazā iedzeršanā redz glābiņu no ikdienas rūpēm nevis rīku personības mainīšanai – tomēr, kad nomākti, viņi mēdz slēpties vientulībā, dzenoties pēc pilnīgas iznīcības alkoholā.

Taču kopumā Skorpioni ir fascinējoši iedzeršanas kompanjoni, ģeniāli sarunās un flirtēšanā. Viņi arī visu atceras – it īpaši, ko tu izdarīji, kad biji jau sasniedzis noteiktu kondīciju. Dzer tikai ar Skorpioniem, kuriem tu patīc.

Strēlnieks

Alkohola ietekmē Strēlnieks varētu izmuldēt visus tavus noslēpumus un arī daudzus no saviem. Taktiskumu pie malas, ar Strēlniekiem ir vienkārši jautri iedzert. Šī zīme ballītes uztver nopietni un tām kārtīgi gatavojas. Tie ir cilvēki, kuri sarunāsies ar ikvienu telpā un tad pierunās visu pūli doties citur – uz citu bāru, naktsklubu vai pat parku.

Viņiem ir laba daba, taču noteikti nav ieteicams nokaitināt, jo dzēruši mēdz būt īpaši atriebīgi un viltīgi. Viņi mēdz būt pilnībā godīgi pret tevi un atpakaļ sagaida to pašu.

Mežāzis

Mežāzi bieži raksturo kā praktisku, nelokāmu, izsalkušu pēc naudas un statusa. Taču šī zīme ir arī Elvisam. Mežāzis ir īsta rokzvaigzne: neatkarīgs, varens un nopietni harizmātisks, ne pārāk vēlās izdabāt un, ja viņi pelna naudu esot savā dabiskajā vidē, kas gan tu esi, lai to apšaubītu?

Taču kā jau lielākā daļa rokzvaigžņu, vai nu viņi kaut kam pilnībā piekrīt vai arī nē, un vispārēji viņiem vajag mazliet izjust sabiedrību, lai atbrīvotos un izbaudītu pasākumu, it īpaši, ja viņi var atrast kādu skaistu grūpiju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri un dzeršana ne īpaši labi sader kopā. Viņiem ir izteikta tendence zināt visu par visu un, ja viņiem rodas ideja, kad ir apreibinājušies, viņi ir stūrgalvīgāki par akmeni vai sienu.

Ja Ūdensvīri rīko ballīti vai pasākumu, viņi tomēr ir pārāk aizņemti ar saviem pienākumiem, lai kļūtu kaujinieciski. Šajā gadījumā tas viņus padara par harizmātiskiem dzērājiem. Par laimi, viņi parasti ir lieli dzērāju apkopēji, izpalīdzot ikkatrā grūtā situācijā.

Viņi arī ir vislabākie izraudzītie vakara šoferi (ja vari to sarunāt, pirms viņi sāk cilāt glāzi). Ūdensvīrus fascinē dzēruši cilvēki, un viņi spēj noturēt interesantas sarunas ar dzērušiem svešiniekiem, kad paši ir skaidrā.

Zivis

Ja tu esi Zivs, tu, visticamāk, jau esi dzirdējis, ka dali zīmes un atkarību izraisošu personību ar daudzām slavenībām, kā, piemēram, Kurtu Kobeinu. Zivīm ne tikai patīk pazaudēt sevi sapņos, kurus sniedz degvīns, bet viņi arī ātri izstrādā noturību pret to. Kuram gan ir nepieciešams tik dārgs randiņš? No otras puses, viņi ir brīnišķīgi, omu uzlabojuši partneri, lai vai par ko būtu saruna.

Ar pareizo Zivi tu varētu sākt dalīties ar kokteiļiem un nemanot nonākt gultā uz vairākām dienām. Frāze ”atkarību izraisoša personība” var tikt izlasīta divos veidos, ja kas.

34 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

galigi nav tā. es parasti nepiedzeros. emotion

0 0 atbildēt

Piekrītu jo pate esmu Vērsis emotion 

0 0 atbildēt