local-stats-pixel fb-conv-api

Kā ieiet apzinātā sapnī?20

158 1

Pirms es sāku praktizēt apzināto sapņošanu, zināju kas tas ir, jo dažas reizes tas bija noticis tāpat vien, taču tas bija ļoti sen. Gribējās man šo spēju atgūt un sāku meklēt internetā informāciju.

Realitātes pārbaude

Vispopulārākā metode ko atradu bija realitātes pārbaude, kas droši vien visiem kas par to interesējas ir labi zināma. Tas ir dienas laikā vairākas reizes sev uzdot jautājumu vai es sapņoju. Tas notiek tā, es, piemēram, eju pa ielu un uzdodu sev jautājumu, vai es sapņoju? Tas ir jāatceras un jāizdara vismaz desmit reizes dienā. Mēģinot to darīt katru dienu tikai pēc trim mēnešiem man bija pirmie rezultāti. Tas darbojas uz inerces principa, tā kā sapnī mēs bieži piedzīvojam to ko domājam dienas laikā, tad arī sapnī kādā brīdī mēs uzdodam šo jautājumu. Parasti tas notiek sapnī, kurā kaut kādā brīdī nekas nenotiek, piemēram, es vienkārši eju pa ielu un vēroju apkārtni, vai ieeju kādā tukšā telpā... Pirmais apzinātais sapnis bija šāds:

Atrados lielā telpā kurā bija ļoti daudz cilvēku. Pēc tā ko biju lasījusi grāmatās un internetā sapratu ka man vajag pasaukt sargeņģeli, jo pēc lasītā bija teikts ka viņš atnākšot un visu parādīšot. Saucu, saucu ... atnāca viens mazs puisītis, intuitīvi sapratu ka tas nav tas. Tad pārdomāju ko es vēl varētu sadarīt, atcerējos ka var nomainīt krāsas, aiz manis stāvēja viens puisis zaļā krekliņā, nodomāju viņa krekliņam nomainīt krāsu uz dzeltenu. Es ar domu spēku to izdarīju, viņš uz mani tā dīvaini paskatījās, ka es sakautrējos un atslēdzos.

Pēc pamošanās es biju vīlusies, jo nebija nekas no tiem galvu reibinošiem solījumiem kas bija aprakstīti, piemēram, akašas hronikas lasīšana, tikšanās ar eņģeļiem, sava sapņa radīšana, lidošana kosmosā, tikšanās ar slaveniem cilvēkiem... Bet kā ar laiku sapratu ka tas viss ir absolūti nekas salīdzinājumā ar to noslēpumaino pasauli kas paveras, ejot šo apzinātās sapņošanas ceļu.

Apzinātā sapņošana ir interesanta ar to, ka tajā brīdī kad es saprotu ka sapņoju es varu iepazīties ar sapņu tēliem, to vidi, tas man dod dziļāku izpratni par sapņiem vispār, par to kas notiek manā dzīvē, vairāk uzzināt par sevi. Tas ir kā burvju spogulis kurā es varu ieraudzīt virmojošās domas, sajūtas, fantāzijas...

Es domāju ka apzinātā sapņošana tas ir dzīves veids, kā es mēģinu paplašināt savas realitātes robežas, vēlēšanās iepazīt, izzināt, saprast gan šo gan to otru pasauli, uz kāda principa tās darbojas. Gribu zināt kur rodas domas, kā tās materializējas, kādas ir sakarības starp šo un to pasauli. Es uzskatu ka tikai piedzīvotās zināšanas ir patiesas.


Domāju ko domāju

Ātri vien sapratu ka realitātes pārbaudes metode ir efektīva tikai lai sasniegtu pirmo efektu, taču tas galīgi neder ja to vēlas pielietot patstāvīgi. Iedomājieties, katru dienu desmit reizes dienā uzdot sev jautājumu Vai es sapņoju? Cik ilgi to var darīt dienu no dienas? Man tas nederēja. Intuitīvi sajutu, ka man ir nepieciešams izsekot savam domu gājienam. Tas ko es dienā domāju ļoti bieži parādās sapņos. Es sapratu jo spēcīgākas un noturīgākas domas man būs dienas laikā, jo lielāka iespēja būs sevi apzināt sapnī. Interesanti ka šo praktizējot es arī parastos sapņos esmu sākusi vairāk domāt. Tas, protams, ir grūti izdarīt, bet jebkuri mēģinājumi ar laiku atmaksāsies.

Sapņu dienasgrāmata

Es uzskatu ka tas ir obligāti ja ir vēlēšanās apzinātai sapņošanai pievērsties nopietni. Sapņus pierakstu katru reizi kad pamostos. Naktī tos pierakstu mobilajā telefonā, izmantojot lietotni Dream Diary, kā arī Twilight, lai nodrošinātu vēl tumšāku ekrānu. Sapņa nosaukuma vietā es ierakstu laiku, tas man palīdz saprast kurā laikā es varu vairāk cerēt uz apzinātiem sapņiem. No rīta sapņus pārrakstu kladē. Ja ir bijis apzināts sapnis to atzīmēju un pārrakstu atsevišķā kladē kura es pierakstu tikai apzinātos sapņus.

Sapņu dienasgrāmata ir ļoti noderīga jo:

1) nodrošina pilnīgu pamošanos, kas palielina apzināta sapņa iespējamību;

2) trenē sapņos redzētās informācijas atcerēšanos, jo apzinātā sapnī mēdzu saņemt ļoti interesantu informāciju, kas mēdz padzist

3) pārzinot savus sapņus ir vieglāk atpazīt ka tas ir sapnis. Piemēram, es ieeju kādā telpā un iedomājos ka šeit viss izskatās ka manos sapņos, varbūt es sapņoju?

4) Pati informācija ir noderīga nākamas stratēģijas plānošanai un pieļauto kļūdu analīzei

Astrālā vingrošana

Man ir karsta vēlēšanās apgūt telekinēzi, es domāju kā to izdarīt, līdz šim absolūti nekas nav sanācis, taču es atklāju astrālo vingrošanu. Šo te praktizējot rīta pusē pamanīju ka man ir vieglāk ieiet apzinātā sapnī. Vingrojumus katrs var izdomāt kādus grib, bet galvenā ideja ir tāda ka apzināti vajag manipulēt ar enerģētisko masu kas ir ap fizisko ķermeni.

1) Vispirms es mēģināju to sajust. Sākumā sajūtu ādu, pēc tam tālāk un tālāk, kamēr es sajutu sevi tādā kā mākonītī

2) Mēģinu kustināt enerģētiskās rokas, kājas, mēģinu pagrozīt galvu. Fantazēt nevar, tas neskaitās, ir jāsajūt.

3) uzlieku kādu priekšmetu uz kādas savas ķermeņa daļas un mēģinu to ar enerģētisko roku sataustīt, pakustināt

4) ejot pa ielu mēģinu pieskarties kokiem, asfaltam utt.

Astrālo vingrošanu nevajag praktizēt vakarā pirms gulētiešanas jo tad būs grūti aizmigt. Vislabākais laiks ir ap pieciem no rīta, pirms pēdējiem sapnīšiem.

Stratēģijas plānošana

Ļoti svarīgi pirms apzinātā sapņa ir izplānot stratēģiju. Tas palielinās apzinātā sapņa iespējamību un ja tas notiks, būs vieglāk noturēt uzmanību. Stratēģiju vajag plānot ar vairākiem iespējamiem variantiem. Piemēram, ja es uzreiz pieslēdzos, varu veikt teleportāciju, ja vidū, iepazīties ar kādu, ja beigās, iepazīt vidi un priekšmetus. Vairāki varianti ir vajadzīgi, ja nu gadījumā apzinātais sapnis ir ļoti kvalitatīvs un pēkšņi vairs nezin ko sadarīt, tas var beigties ar pamošanos gultā vai ar aizmigšanu.

Ja jau ir karsta vēlēšanās nodarboties ar apzināto sapņošanu, domāju ka ir vērts ieklausīties sevī, noteikti tur arī būs tā īstā metode... Vēlu veiksmi!!!

Ja jums patika mans raksts, varat izlasīt arī citus manus rakstus kuros ir aprakstīts ko var darīt un izpētīt apzinātos sapņos. "Mani maģiskie triki paralēlajā pasaulē", "Mans pētījums par paralēlās pasaules iedzīvotājiem" un "Dzīve astrālajā telpā".

158 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Pēc pamošanās es biju vīlusies, jo nebija nekas no tiem galvu reibinošiem solījumiem kas bija aprakstīti, piemēram, akašas hronikas lasīšana, tikšanās ar eņģeļiem, sava sapņa radīšana, lidošana kosmosā, tikšanās ar slaveniem cilvēkiem... 

 emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

Apzinātā sapņošana ir interesanta ar to, ka tajā brīdī kad es saprotu ka sapņoju es varu iepazīties ar sapņu tēliem, to vidi, tas man dod dziļāku izpratni par sapņiem vispār, par to kas notiek manā dzīvē, vairāk uzzināt par sevi.

 emotion  emotion  emotion 

Man ir karsta vēlēšanās apgūt telekinēzi, es domāju kā to izdarīt, līdz šim absolūti nekas nav sanācis

 emotion  emotion  emotion  emotion 

YOU ARE SO GONE, totaly wrong. emotion

5 1 atbildēt
telekinēze?emotionDD pārak daudz fantastikas saskatijies?
3 0 atbildēt

Patika raksts. Paldies

2 0 atbildēt

Nav tādas astrālās masas, jo masa var būt tikai atomiem, elektroniem, protoniem, neitroniem, īsāk visai matērijai, tas ko sajūtam ir enerģija, taču neviens nezina, no kā tā sastāv, taču tā tiešām ir varena.

2 0 atbildēt
Un sapņi par seksu kļūst reālistiskāki?
1 0 atbildēt

dzīve pati par sevi ir apzināts sapnis. priekš kam to mainīt pret surogātiem?

1 0 atbildēt

Te kkur spokos klīst lietotājs M4R3X. Jums varētu tīri labi saskanēt [dzīve mežā].

1 0 atbildēt

Tieši tpc man gribas izjust un zināt, sava veida adrenalīns. :]

1 0 atbildēt

Man rodas jautājums. Kāpēc cilvēki tiecas uz   to apzināto sapņošanu un ceļošanu visādos astrālos?

0 0 atbildēt

esmu dzirdejis, ja gribi kontrolēt sapni, jāpaskatās pulksteni (sapnī)

0 0 atbildēt
sveika, lai cilvekam sapnojot fizskais kermenis nedaritu sapnos redzetas darbibas tad iestajas miega paralize. ja apzina taja bridi neatsledzas tad nakas piedzivot nepatikamas sajutas, nav iespejams pakusteties um grutak elpot. var ari but sajuta ka kads rauj aiz kajas, tas ir tapec ka no kajam astralais kermenis atdalas pirmais. ja cilveks krac tad var likties ka smok nost un ja nezin var iestaties panika. tapat var but sajuta ka kermenis ir pieslegts pie elektribas. ko darit? partraukt so stavokli uzreiz nevar. vajag no visa speka meginat pakustinat kaju pirkstu, tad uzreiz atiet. galvenais nekrist izmisuma un vienmerigi elpot pec neilga britina pats paries. var ari meginat celties sedus bet nekadu arpus kermena pieredzi nesolu. man nekas cits ka staigasana pa tumsu istabu nav sanacis. un sajutas nebija patikamas. es domaju ka par arpuskermena pieredzi daudz runa un maz dara. daudz forumos par so temu esmu lasijusi kur cilveki plapa par dazadam tehnikam un tas ari viss.
0 0 atbildēt
vai var sajukt prata? var. ipasi tad ja par to nekas nav dzirdets, var sev uzdot jautajumu kas ar mani notiek? ipasi tad ja apzinati sapni iet loti sinhroni ar so realitati. otrais fakts ir miega paralize kuru var uztver ka nopietnu nervu sistemas slimibu. un ja par to visu sak parak daudz domat tad jumts var aizbraukt. otrais vai var aiziet pavisam? teoretiski var, bet praktiski met atpakal. un ja tas klust bistami tad to kanalu kas ved uz portaliem aiztaisa ciet lai neaizbegtu. man lika pasai aiztaisit, citi stasta ka vienkasi dara cilvekam zinamu ka tas ir bistami un so speju atnem. bet tas ir magijas laucins. videjais statistiskais ar to diez vai sastapsies.
0 0 atbildēt

ej nost,ko es neatdotu lai izjustu miega paraliizi kaut reizi.Runaa ka baigi var paarbiities kad esi itkaa nomodaa un raadaas kkaadi glluhi ,bet nevari pakusteeties.

0 0 atbildēt

daudz dzirdēts ka tev liekas ka kkas stāv blakus vai skaņas kkādas.

0 0 atbildēt