local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atpazīt ļaunu cilvēku?37

409 1

Dzīvē tādi cilvēki ļoti labi maskējas. Viņu ļaunos nodomus ir ļoti grūti atpazīt, tāpēc ka tas tiek slēpts aiz labsirdības un līdzjūtības. Jūs varat ar viņiem uzticēties un pat draudzēties, bet agrāk vai vēlāk viņu patiesie nodomi atklāsies un nāksies saskarties ar nepatikšanām.

Šeit būs 12 pazīmes.

409 1 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Ciki no šiem punktiem atbilst man? emotion

14 0 atbildēt

Nevienu tādu neesmu satikusi... Varbūt jo pati esmu ļauna  emotion 

13 0 atbildēt
Izskatās, ka aprakstīta Solvita Āboltiņa ...
11 3 atbildēt

Vai pašam ir izdevies pēc savas metodes arī kādu ļaunu cilvēku spokos atpazīt?

7 0 atbildēt

Nu nevar teikt, ka tādi cilvēki ir ļauni - viņi vienkārši atrod laimi savādāk

6 0 atbildēt

Te ļoti slikti aprakstīta psihopataloģija, zināma kā sociopātija.

8 2 atbildēt
Paies laiks un sapratīsi, ka visi priekšnieki/biznesa cilvēki ir šādi. Darbinieks ir vajadzīgs līdz tam brīdim, kamēr tas ir izdevīgi, un lai panāktu vēlamo efektu visas metodes ir labas viņu skatījumā. - Pārāk gudrs cilvēks nav vajadzīgs, vajag tādu, kas izdara visu un vairāk un vairāk, lai dotu maksimālu peļņu. Metodes ir dažādas. Manipulēt ir viegli, un visur notiek manipulācijas, lai cilvēkiem liktu domāt tā vai citādāk. Jautājums ir par labumu- vai tam kurš pārliecina, mērķis ir iegūt sev labumu, vai arī palīdzēt citiem, būt iejūtīgam, radīt cerību? Dzīvē ir daudz "Hypocricy"- Domā vienu, saka citu- lai panāktu vēlamo efektu. Jāiemācās saprast kāpēc cilvēks dara to, ko dara, un kļūs skaidri motīvi.
5 0 atbildēt
Izdevies
4 0 atbildēt

Nu pa lielam visiem šiem punktiem atbilst standarta krievs!

4 0 atbildēt

Labs raksts, manuprāt diezgan precīzas pazīmes.. emotion +

4 0 atbildēt

Pazīstu vienu šādu tipu.Atbilst pēc visiem punktiem mats matā .

4 0 atbildēt

Nu gandrīz vai esmu ļauns emotion  , bet ne tuvu tiem 100 saeimā .

5 1 atbildēt

Paldies par padomiem!Tagad zinu,kā jārīkojas,lai kļūtu par deputātu! emotion 

4 0 atbildēt
Man te atbilst 8 fakti 😈
3 0 atbildēt

Man ļoti pātīk  emotion  emotion 

3 0 atbildēt
1)Mums jebbkuram sava realitāte ,jo neviens cilvēks neuztver vienādi .. 2)te vaig atcerēties klusos telefonus ,lai saprastu realitāte notiek tas pats ar infomrāciju 3)Ikviens cilvēks slēpj informāciju negribi ,lai uzina par tevi... 4)dažāda informācijas uztvere ,jo daudzi dara bez nodoma.. 5)Meli dažreiz nesapīgāki par patiesību,ja nemelotu būtu maz draugu vai vispār nebūtu.. 6)jebkurš Cilvēks domā par sevi tad par citiem ... 7)lielāka daļa cilvēku būtu iespējamms izvairītos atbildības, ja būtu iespejams...
2 0 atbildēt

Músos katraa ir katra no shiim lietaam, jo cilveks in noladets grecinieks, atshkiriba ir tajaa cik lielaa meraa mes lietojam shis ipashibas.

1 0 atbildēt

Autors ir aprakstījis narcisismu, cieši saistītu ar Hansija aprakstīto sociopātiju. Tur ir tā izdevīguma kalkulēšana, sulas izsūkšana, piesaistīšanās pareizā tipa personām (un nebūt ne visiem pēc kārtas) un šantāža. BET - ja rūpīgi papētīsi, tad sapratīsi, ka tas ir aptuveni tikpat reti sastopams kā 150+ IQ vai identiskais dvīnis - it kā dabā ir, bet tādus pazīst reti kurš un pūlī neizceļas.

Daudz lielāka ir iespējamība, ka aprakstīto narcisu/sociopātu nemaz tuvu neiepazīsi, bet satiksi daudzus citādākus nelaimīgus cilvēkus. Ja viņš kaut ko pārdzīvo vai kādam ir ko labu no sirds darījis vai teicis - tātad visticamāk, ka nebūs aprakstītais gadījums, bet kaut kas cits.

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt