local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atmodināt trešo aci2

26 2

Izvairies no fluorīda.

Pievērs uzmanību ūdenim, ko lieto. Krāna ūdens, zobu pastas, kas satur fluorīdu, neorganiski augļi un dārzeņi, sarkanā gaļa un teju visi saldinātie dzērieni – tie nav vēlami, ja vēlies atvērt savu trešo aci. Un tas neattiecās tikai uz to, ko tu uzņem iekšēji. Fluorīdiem bagāts ūdens, ar ko mazgājies, arī nav vēlams.

Izmēģini čiekurveida dziedzera detoksu.

Spirulina, zili-zaļās aļģes, ženšeņš, ceolīti, bentonīta māls – šie ir daži no produktiem, kas var palīdzēt atbrīvoties no toksīniem tavā čiekurveida dziedzerī, kā arī palīdzēt to atmodināt.

Pievieno sekojošus produktus savam ikdienas uzturam!

Dabisks, organisks un svaigs kakao, Goldži ogas, ķiploks, citrons, apelsīns, laims, banāni, medus, arbūzi, kokosriekstu eļļa – daži no daudzajiem produktiem, kas dabīgi atbrīvo no toksīniem un enerģiski atdzīvina tavu Trešo aci. Arī dabīgs un neapstrādāts ābolu etiķis ir lielisks produkts šajā atmošanās ceļā.

Sāc izmantot uzturam svarīgas eļļas.

Daudzas no tālāk pieminētajām eļļām var tikt izmantotas, lai stimulētu čiekurveida dziedzera darbību, kas arī ir pamatā Trešās acs atmodināšanai. Vēlamās eļļas: lavandas eļļa, sandalkoka eļļa, vīraka eļļa, pētersīļu eļļa, rozā lotus. Šīs eļļas var tikt ieelpotas, dedzinātas telpās, pievienotas vannas ūdenim.

Gozējies saules gaismā.

Saule ir spēcīgs sabiedrotais, ko vari iegūt. Uzturies saulē pirmās 15 minūtes pēc saullēkta un 15 minūtes pirms saulrieta – ļauj, lai saule atmodina tavu čiekurveida dziedzeri.

Meditē un dziedi regulāri!

„Omm” dziedāšana un dziedāšana kā tāda liek tavam ķermenim rezonēties, kas stimulē čiekurveida dziedzeri. Kad tas tiek stimulēts, ķermenim svarīgi hormoni tiek izdalīti ķermenī. Skaņa „omm” rezonējās ar Ceturto čakru, kas ir zināma arī kā Sirds Centrs, nedalītas un patiesas mīlestības centrs. Meditēšana un „omm” dziedāšana atver tevi Kosmosa enerģijai. Tu vari dziedāt „omm” 5, 10 vai 15 minūtes – atkarībā no tavām izjūtām un patikas.

26 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Paldies, vismaz norādīta "Trešā acs" pareizā vietā... taču metodes, lai arī tehniski nekaitējošas, un pareizi saistītas ar sirds centru, taču tas jāmodina ne ar dziesmām, vai elpošanu...

1 0 atbildēt

nu gan divaini un daudz panemienu  emotion 

0 1 atbildēt