local-stats-pixel fb-conv-api

Ješua - "Ješua par savu dzīvi"65

52 12

Tagad daudz informācijas nāk no dažādiem avotiem par Kristus nezināmo dzīvi, par viņa ceļojumu uz Indiju, par to, ka pēc augšāmcelšanās viņš vēl ilgi ir dzīvojis, sludinot austrumos, un viņa kaps atrodas Nepālā; bet daži saka, ka arī krustā sišanas kā tādas nav bijis... Interesanta ir Andreja misija Krievzemē un, protams, daudz kas cits, par ko mēs pat neesam dzirdējuši. Varbūt Ješua piekristu nedaudz pastāstīt par savu dzīvi? Jo informācija, kura ir nonākusi līdz mums, 2000 gadu laikā ir tik stipri izkropļojusies un apcirpta.

Es – esmu tas, kas dzīvoja starp jums, un kuru jūs zinājāt kā Jēzu.

Es – neesmu baznīcas tradīcijas Jēzus un neesmu reliģiozo rakstu Jēzus.

(Ješua Čannelings)

52 12 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

hei!!! cilvēki!

Katram ir tiesības uz saviem uzskatiem.  Un tas ,ka kāda uzskati nesakrīt ar kāda cita uzskatiem,nedod nekādas tiesības sākt apvainot otru.

Neviens nevienu nespiež šo lasīt ar varu. Ja kādam nešķiet interesanti-ejat uz citu rakstu,vai ieslēdzat TV,vai palasat kādu ziņu portālu. Visam savs laiks.

Ja kāds nav nobriedis tik tālu ,lai šo lasītu,ir izeja-nelasiet!

Turpiniet dzīvot ar zinātniski argumentētu patiesību Sistēmā,kas starp citu regulē arī zinātni,kura savukārt argumentē "patiesību"

Varu Jums ieteikt tikai vienu-Meditējiet. Un to darot atrodiet sevi...

Par meditāciju info atradīsiet,ja būs vēlme!

Lai jauks vakars visiem

8 0 atbildēt

Interesants stāsts, tikai vajadzēja piemetināt, ka šī ir varbūtība*, nevis patiesība. Vispār, man liekas smieklīgi visi šāda tipa stāsti un citu cilvēku dzīves gājumi, kuri sevi identificē ar Kristu. Well, Marek, es tev iesaku palasīt cita veida literatūru kādu laiku, lai pēctam nāktu atpakaļ un kaut ko saprastu. Jēzus = ikviens no mums. emotion Tikai, ļoti daudz cilvēku to ir aizmirsuši ,ar ko arī ir pazaudēta mentālā un garīgā identitāte. Jēzus patiesībā ir pavisam kas cits. emotion Šis stāsts, šī cilvēka pieredze, ir noteiktas informācijas formas manifestācija viena ķermenī. Protams, ka kādam ir jātur pols, lai abziņa varētu darīt to ko tā dara. emotion Bet, Bet, Bībele ir viens episks stāsts un tā to vajag arī uztvert. Visi cilvēku raksti par un ap šo lietu ir, palielam, muļķības, jo nav vērts simbolizēt to kam nav formas. Tas saprotams būs tikai tev pašam. Kāpēc šis konkrētas cilvēkbūtne izsakās senos jo senos, nepilnīgos konceptos par pasauli? Es zinu, ka cilvēki, kuri manifestē garīgo gudrību savā ķermenī, šādus tekstus nerakstītu. Tas ir viņu ego. Es domāju ka šī konkrētā personība ir viltvārdis, vai arī, vilks kas pārģērbies par aunu. Nav grūti sarakstīt kaut ko līdzīgu, ja ir kaut mazliet informācijas un dziļa tieksme pašapmierināties.

2 0 atbildēt
Ļoti daudz cilvēki Dievu uztver savādi, itkā viņam būtu visi jāglābj un jāpasargā no kautkā mistiska. Manuprāt, Dievs ir mūsu ceļvedis šajā pasaulē, kas tikai aicina uzkrāt garīgās vērtības...
2 1 atbildēt
Tiešām kaut-kāds filozofisks murgojums. Saki Marek, kāpēc pavilkies tieši uz šīs "sektas", jo ir taču vēl kaudze ar visādām pasakām? emotion
1 0 atbildēt

nu, viens traks sacerējums  emotion 

1 0 atbildēt
Viņš nebija parasts cilvēks, viņš ir pa pusei cilvēks, pa pusei Dievs.
1 0 atbildēt

tu vēl daudz ko nezini par patieso vēsturi un skolās arī to diemžēl nemāca

0 0 atbildēt
Haha stupid
0 0 atbildēt

Lai Tev jaukas dienas "Tvaika ielā".. Tur tevi gaida atplestām rokām..

0 0 atbildēt

Jā, vēl lielāku "redzesloku" es redzējis neesmu. Nu tik paplašināta tumsonība. Normāla ticība, ha! Vēl kaut ko neizdomā...

0 0 atbildēt

spēcīgs komentārs! emotion  emotion 

0 0 atbildēt

tauta, izklīstam! mūs apčakarēja.

0 0 atbildēt