local-stats-pixel fb-conv-api

JAUNA INFO! Pazudušie bērni Latvijā121

284 24

Pēc jaunākajām ziņām, kas tika ievietotas portālā www.tvnet.lv, varu pateikt, ka meklēšanā no šīm personām ir 3 bērni, un tie ir 3. 4. 5. bērns sarakstā.

3. Anrijs Andrejevs, 4. Laura Strazdiņa, 5. Annamarija Indāne, bet tas nenozīmē ka netiek meklēti pārējie!

Cik saprotu, tad pārējie ir atradušies, vai nu dzīvi, vai nu miruši, bet ziņas ir, bet par šiem bērniem, nav nekādu ziņu. Lūgums palīdzēt!

Informācija ņemta no http://www.vp.gov.lv/ Valsts Policijas mājaslapas, sadaļā ar bezvēsts pazudušajiem cilvēkiem.

Lieku šos pazudušos bērnus, jo tas ir ļoti nopietni un varbūt kāds vēl var palīdzēt atrast šos bērnus (jau laikam pieaugušos) un dod kādu ziņu policijai, ja gadījumā ir zināma cilvēka atrašanās vieta, vai zināms ar ar viņu ir noticis.

Pazudušie bērni no 2001.gada. Informācija pirms 2001.gada pazudušajiem bērniem, nav pieejama, bet zināms, ka tiek meklēts tikai viens bērns Latvijā kā bezvēsts pazudis, 1998.gadā, 10 gadīgā Dace Ramate.

Nav zināms, kas ir noticis ar šiem bezvēsts pazudušajiem bērniem. Dzīvi, vai miruši, bet pazuduši ir. Protams, ir cerība uz labāko, lai būtu sveiki un veseli, jo pārsvarā pazudušie bērni atgriežas mājās un viss ir kārtībā, tomēr notiek arī baisas lietas, kā šīs, kad bērns vairāk nepārnāk mājās un gadiem ir pazudis. Tā ir milzīga problēma un cilvēkiem ir jāpalīdz meklēt šos bērnus, vai jāsniedz kāda informācija. Kā jau redzams, tad Latvijā meklēšanā ir diezgan maz bērnu, bet tomēr ir un tie ir jāatrod, jo priekš Latvijas man liekas, pazudušo bērnu skaits ir liels. Palīdzēsim šo bērnu ģimenēm atkal satikt savus bērnus, kuri noteikti ja ir dzīvi, vēlas atgriezties mājās!

284 24 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

Tev tiešām liekas, ka pārsvarā pazuduši bērni atgriežas mājās? Drīzāk pārsvarā viņus neatrod.

41 0 atbildēt

Omg Anrijs Andrejevs ir Aisha's brālis un viņš tika atrasts...

32 0 atbildēt

Ar 5. sākumskolā mācījos vienā klasē. Nezināju, ka viņa pazudusi.

30 0 atbildēt

šausmīgi, ka tā notiek

19 0 atbildēt

1. puisis Māris, jau noteikti arī tajā 2001. gadā ir miris, vienkārši noslīka... Nekur citur pazust nevarēja. Par pārējiem nezinu. Pēdējie sarakstā jau drīzākais, ka klaiņo apkārt, jo aizgājuši projām no sanatorijām, skolām, u.t.t.

20 4 atbildēt

Nošaut visus to kas viņus nolaupija, atdzīvināt un vēlreiz nošaut!

13 0 atbildēt

Daži tiešām liekas redzēti. Bet tikai liekas ja liekas var sasisties :D

13 0 atbildēt

Sauciet mani par paranoiķi, bet dažos gadījumos liekas, ka varētu būt uzdarbojies maniaks.

P.S. Bail pat iedomāties, kā jūtās tuvākie... Šī neziņa vienkarši pakāpeniski nogalina... Iedomāties tikai, ka katru dienu tu ej savās ikdienas darīšanas un nezini, kas ar viņu noticis... Ik pa laikam parādās un norimst cerība atrast... Ļoti jūtu līdzi, jo dažkārt ar cilvēka nāvi samierinies, bet ja nav zināms, kas noticis....

15 3 atbildēt

Vini tagad ir vecaki tas pazimes galigi neder. dzimis 1990 gada augums 1m 40 . Ja nu vienigi nav punduris.

9 0 atbildēt

Nr 1 mans bijušais klasesbiedrs. Gari nerakstīšu. Bet cik man zināms un ko skolas laikā runāja, ka tā kā viņš nāca no daudzbērnu ģimenes, bija ārzemnieku pāris, kas palīdzēja ģimenei, brauca ciemos utt. Vīrietis aizveda Māri un viņa 2 māsas uz Kolku un izdomāja iet uz Kolkas bākas pusi. Tā vieta bīstama, jo jūra un jūras līcis sanāk kopā. Visi pakļuva zem ūdens, vecākā māsa izkļuva no ūdens un skrēja saukt palīdzību, bij vēl kaut kāds skandāls, ka tur bija apsargs,kas nevarēja glābējus izsaukt. 

Mūsu klase un viņa māsas klase vēl vēlāk braucām uz Kolku puķes nolikt, skumji :(

6 0 atbildēt

diezgan vecas ziņas, grūti spriest. Žēl gan. Pašai arī laikam 2008. vai 2009. gadā Ogrē bija viens starpgadījums kādēļ ilgi baidījos iet ārā. Nu nezinu, šausmas notiek:(

6 0 atbildēt

Izskatās ka informācija tajā adresē netiek atjaunota, jo skatijos draugiem.lv tā Paula Stepena vel šodien bija onlainā un ir albumā jaunas bildes..

4 0 atbildēt

Jebal, divi no mana Novada pazuduši , un vēl Koknesē.. vairak nestopēšu :o

p.s.  a tas 3. Ir aishas brālis.

4 0 atbildēt

Lai, cik skumji nebūtu...cerību tur nav...

3 0 atbildēt

Ja , kas cik atceros 4. meiteni bija nogalinājuši vecāki.

3 0 atbildēt

1. nav nekāda runa, viņš noslīka

3 0 atbildēt

5. ir mana klasesbiedra māsa.

2 0 atbildēt

Kr4, tas 1. attēlā puisis ir noslīcis, jo izlasīju rakstu, kur bija minēts, ka vīrietis kurš pazuda tajā dienā, tajā vietā, gāja bojā, noslīkstot, jo devās glābt kaut kādu bērnu un šis ir tas bērns 1. attēlā, tāpēc viņi abi noslīka tajā dienā. Tātad, 1 jau noteikti var izsvītrot. Nesaprotu, ko policija vēl cer? Ka izlīdīs no ūdens pēc 10 gadiem?

3 1 atbildēt

žēl viņu emotion

+ par rakstu, varbūt kāds no spokiem atradīs emotion

2 0 atbildēt

Nu mans priekštats par visu šo ir "bezmaksas orgānu donori" , kāds biezais samaksā un aidā jūriņā ar jaunu aknu vai nierīti.  Jo kā zināms jauniem bērniem ieksējie orgāni nav nodzerti vai nopīpēti 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »