local-stats-pixel fb-conv-api

Izrādās, ka iespējams uz Marsa arī ir bijusi dzīvība13

96 4

Senās dzīvības formas uz Marsa, pielietojot kodolieročus, iznīcināja citplanētieši! Ar šādu, pavisam traku un savādu teoriju nesen žurnālā „Cosmology and Astroparticle Physics” publicētajā rakstā „Evidence of a Massive Thermonuclear Explosion on Mars in past, The Cidonian Hypotesis and Fermi paradox” nācis klajā plazmas fiziķis un raķešu dzinēju speciālists Džons Brandenburgs (John Brandenburg). Viņš arī brīdina, ka arī uz Zemes pastāvošo dzīvību, tostarp cilvēci varētu līdzīgā veidā iznīcināt kāda augsti attīstīta citplanētu civilizācija.

96 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Jau sen ir teorija par to, ka ir noticis atomkarš pirms mums, tas nozīmē, ka uz mūsu planētas un Marsa ir bijuši citi organismi. Ir pat fakti, kas vēršas par labu šai teorijai.. Un atkal jau teorija par to, ka uzbrukms nācis no Venēras.. Nezinu no kurienes viņi pēdējo ir izrāvuši, bet pirmais ir diezgan ticams un tam ir pat zināmi pierādījumi..
4 0 atbildēt
Vakar bija, šodien nē!
1 0 atbildēt

es to pashu nodomaju parmaz infoemotion

0 0 atbildēt

ar pāris teikumiem un 5 bildēm, par šādu informāciju plusu gan nelikšu

informācija jau interesanta bet raksts nav tik labs. 

0 0 atbildēt

Atom karš uz Marsa!!! Drīzāk ticu, ka ir Marsam ir bijis magnētiskais lauks (ir jorpojām, bet vājš un laiž cauri komētās un starojumu) un kkādā laika posmā vai kkā ietekmē tā pat kā planētai zeme, tas ir palicis vājāks. Bez magnētiskā lauka arī planēta zeme aizietu bojā pāris dienās, jo visums ir cik bezgala skaists tik pat arī nāvējošs.

0 0 atbildēt
Onka laikam uz vecumu biku- ku-kū. Kāpēc jābīda tādi paziņojumi? Vai tad tam ir kādi pierādījumi? Vienlaicīgi tas apstiprina ārpuszemes dzīvības esamību...
0 3 atbildēt

nu kas tas par sviestu????????? omg.... laikam shiiberiits aizkritis... un naak visaadas muljkjiibinjas praataa. emotion

0 3 atbildēt