local-stats-pixel fb-conv-api

Īsumā mana pieredze par meditāciju un dzīvi19

190 2

Pat nezinu, kādēļ šo rakstu, laikam jūtu, ka daudziem šī tēma patīk.

Tātad, sāku visu, kad man bija 16 (nepārprotiet). Par meditāciju neko nezināju un man bija tādi paši dzīves uzskati, kā lielākajai daļai no jums. Pavisam nejauši (varbūt tas bija liktenis) atradu cilvēku, kas tieši ar šo visu nodarbojās. Ļoti daudz zināšanu no viņa aizguvu. Katru nakti trenējos meditēt (parasti pirms gulētiešanas). Pagāja mēnesis, divi un trīs. Un sāku manīt izmaiņas sevī (protams, labā nozīmē). Organisms pieprasīja daudz veselīgāku pārtiku un svaigu gaisu. Vairs negribējās ēst visus tos veikalā nopērkamos mēslus utt.. izmaiņas bija arī manā domāšanā, kļuvu daudz nosvērtāks, labāk gāja mācībās un caur meditāciju izpratu ļoti daudzas lietas. Mana uztvere par dzīvi bijapilnīgi mainījusies 5 mēnešu laikā. Sajūtas bija tādas, itkā visu savu dzīvi būtu dzīvojis tumsonībā. Nemaz nerunājot par citiem ieguvumiem no meditācijas. Sāka aktivizēties "sestais prāts". Tas tāds nelielsbonuss šim visam. Meditēšana man bieži vien deva atbildes uz man svarīgiem jautājumiem.
No tā laika dzīve manās acīs ir savādāka. Visas ikdienišķās problēmas un citas lietas ir tikai sīkumi. (Par dzīvi arī varu pastāstīt citā daļā)

Pati meditācijas tehnika man bija ļoti vienkārša. Iekārtojos ērtā pozā (parasti guļus, tā, lai rokas un kājas nesaskaras), ja bija vēlme, uzliku austiņās mierīgu mūzikuun atslēdzu prātu. Prāts ir tikai traucēklis, tu neesi tavs prāts, tavs prāts ir smadzenēs. Tu esi tu. (To ir grūti sākumā saprast). Meditējot ir jāelpo vienmērīgi un caur degunu. Katru reizi, kad ievelkat elpu, iztēlojaties enerģiju, kas caur jūsu plaukstām plūst caur rokām uz krūtīm un tad ārā pa kājām caur pēdām. Tas ilgi jāpraktizē. Ar laiku tas sanāks ļoti viegli un enerģiju varēs ļoti labi sajust. (Par šo enerģiju arī citā rakstā) galvenais ir nedomāt un jūs pieredzēsiet ļoti daudz.
Šobrīd man ir 18 un par dzīvi zinu ļoti daudz. Jums varbūt radīsies jautājums - kāda ir dzīves jēga? Es zinu šo atbildi, bet daudzi cilvēki nav gatavi šādai informācijai. Tas principā ir jāuzzin pašam. Vispār, meditācija cilvēku padara daudz reliģiozāku (ne tādā izpratnē kā šodien tas ir pieņemts) grūti to tā aprakstīt
tas laikam sākumam arī viss. Ja jums būs vēlēšanās, uzrakstīšu citus rakstus par savu pieredzi ar enerģijām, sapņiem un pasaules uztveri tagad. Šis bija mazs ieskats. galējā atziņa, ko esmu sapratis un iemācījies, ir tas, ka dzīve ir tikai ilūzija un pieredze, kuru paši esam izvēlējušies pieredzēt. Viss "labais un sliktais" ir pieredze. Un nāve nav nekādas beigas visam. No šī jūs varat izvilkt dzīves jēgu - pieredzēt un būt laimīgam.

Ja rodas jautājumi, rakstiet komentāros.

190 2 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

jauki ka padalijies ar savu pieredzi. gaidu turpinājumu.

runājot par dzīves jēgu uzskatu, ka droši to vari uzrakstīt. cilvēks pats izlems vai ir gatavs, vai nē. turklāt iespējams, ka izveidosies diskusija, kuras rezultātā arī tev atleks kāds labums. piemēram izdosies atrast aspektus savā redzējumā, kurus pats nemaz nebiji ievērojis.

11 1 atbildēt
Es arī esmu iekšā šajā visā, bet man Tev ir viens "bet".. Tu raksti, "vienkārši atslēdz prātu." Tas ir vismazāk vienkāršais process, ko vien var iedomāties. Un meditēšana nereti izvēršas par sēdēšanu un klausīšanos tonnā domu. emotion kā Tu tam tiki pāri?
5 0 atbildēt

Ha ! Beidzot ir ceribas uzzinat par dzives jegu.Ar nepacietibu gaidisim turpinajumu.

1 0 atbildēt

Tagad tu esi ienācis gaismonībā, diemžēl tā padara vēl aklāku nekā tumsonība. Smieklīgi. Viss ko tu uzrakstīji nav īsts, tas ir tikai koncepts. Tā nav realitāte. Spriežot pēc centieniem, tu esi ieaudzējis arī garīgo pašlepnumu par sevi, līdz ar to tavs ego tevi salauzīs laikam ritot. Diezgan netipiski pieredzēt tik daudz nejaušību. heh.

Dzīves jēga ir tikai viena un tā ir pašsaprotama. Viss. Ja tu to vari pateikt, tu to nesaproti. Tāda tipa lielīšanos var sagaidīt tikai no 16gadnieka.

Iedošu vēl vienu tip - Ieteiktu nedalīties ar savu pieredzi plašākai telpai, kas nav saistīta ar dzīvu sarunu. Tu nodari daudz vairāk posta nekā tu spēj iedomāties. Katram ir sava dzīve un ir lietas, kuras labāk lai tiek nepateiktas, lai katrs pats var noskadrot, nevis tu nāc kā apgaismotais bet sabojā jautrību citiem. emotion Life is funny.

2 1 atbildēt

Sure.. tik tālu nonāci, ka nosapņoji to visu. emotion 

0 0 atbildēt

varu tevi uzskatiit par savu skolotaaju?

0 0 atbildēt

vēl!!!

0 0 atbildēt

Jā, atkodi mani, Šerlok. Cepums Tev

0 0 atbildēt