local-stats-pixel fb-conv-api

Īsi par laika vēsturi manā gaumē!2

22 0
22 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Raksts interesants. Domāju, ka pirms mūsu Visuma ir bijuši 2 paralēlie Visumi, kuri sadūrās, uzsprāga un izveidoja šo Visumu. Evolūcijas teoriju sāku apšaubīt un to sāk darīt nedaudz no zinātniekiem. Protams, Dievs ir fufelis un visa tā Jezuļošana ar bībeļošanu ir cilvēka murgainais izdomājums. Par rakstu+.
1 1 atbildēt

Ir fizikas likums, kas saka to, ka var rasties kaut kas ne no kā...^^ emotion

Laiks radās lielā sprādziena brīdi, pirms tam laiks kā tāds nebija. emotion

Nav teikts, ka visums 100% sarausies, ir arī iespēja, ka viss no visa vienkārši aizies bezgalīgi tālu.

Fakts, ka cilvēks izmanto 6-7% no savām smadzenēm ir nepaties. Neirologi ir veikuši pētījumu kurā pētīja to, kā smadzeņu  lielums ietekmē būtnes intelekta līmeni. Intelekts aug, smadzenēm augot, bet kad pārsniedz noteiktu punktu, par brīnumu intelekts sāk samzīnāties. Cilvēka smadzeņu lielums ir vietā kur smadzenes var strādāt vissefektīvāk.

 

Ir atrastas simtiem planētu uz kurām ir ūdens un atrodas pareizajā atālumā no savas saules. Kā jau visi zinām, tad ūdens ir pirmā lieta, kas vajadzīgs lai dzīvība arētu pastāvēt. Protams, nevar izslēgt, ka uz citām planētām dzīvības formas var būt pavisam savādākas, varbūt citām dzīvības formām nav jāelpo skābeklis, bet kas cits. 

Nāve ir pieredze, neatņemama sastāvdaļa no cilvēka progresēšanas uz šo zemi, šajā laikā. Es ticu dievam, bet ne bībeles dievam. 

Atbildes ir mūsu gēnos. Bet mums ir blokēta pieeja visai informācijai kas tur ir, dēļ lielā pasaules piesārņojuma, kā rezultātā arī mūsu gēni gadsimtu laikā ir bloķēti un atslēgti.

 

Psihloģija, astronomija, filozofija.... tās ir arī manas sirdslietas, vienmēr interesanti par to diskutēt.. emotion

https://www.youtube.com/watch?v=mMRrCYPxD0I

Šis video varbūt Tev var nedaudz paskaidrot par nāvi un to, kas notiek pēc nāves. No filozofiskā viedokļa protams. emotion

0 0 atbildēt