local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta nolādētākie faili #115

85 2

Čau visiem! Ja vēl ārā nav tumšs, rakstu vaļā never! Lai labi lasās!



brave_sma.avi

Šo videoierakstu atrada YouTube vietnē 2009. gadā un tā kā tas uz cilvēkiem iedarbojās ļoti negatīvi, tad to izņēma no vietnes. Video ilgst 3 minūtes un 56 sekundes. Pirmās 15 sekundes ir redzami vien traucējumi un nekas nenotiek, bet tad attēls noskaidrojas un parādās istaba, kuru filmē kamera, kas piestiprināta pie griestiem. Var redzēt ieraksta laiku - 14.12.99, 07:04:17 un uzrakstu CAM1 IS CONNECTED AND WORKING NORMALLY (RECORDING 14 HRS 14 MIN). 2:02 minūtē istabā iedegas gaisma un tajā ienāk sieviete.Viņa noģērbjas, pazūd uz 20 sekundēm un atgriežas. Tad sākās trakākais - viņa kādam piezvana, pec tā krīt histērijā un izlec pa logu. 10 sekundes pirms video beigām istabā uz pāris sekundēm nozibsnī kāda tumša cilvēkveidīga figūra. Tieši tādēļ cilvēkiem palicis slikti.



byr_segment.avi

Viss notika 1997. gadā. 16 gadīgais Bils Jars Rotsons jau no 10 gadu vecuma interesējās par dažādām paranormālām lietām. Viņš izauga bez vecākiem, bet dzīvoja kopā ar tēvoci. Tā nu tēvocis uz 16. dzimšanas dienu uzdāvināja Bilam videokameru. Bils nolēma, ka tas jāizmanto lietderīgi, un atrada kādu pamestu vecu māju, lai tajā nofilmētu kaut ko neparastu. No pamestās mājas Bils dzīvs vairs neatgriezās, jo tumsā spēcīgi sadūra kāju un, nespējis no tās izkļūt, noasiņoja. Videokameru neviens toreiz nemaz nemeklēja. To atrada pēc četriem gadiem tajā pašā mājā. Viens no atrastajiem videoierakstiem bija no nelaimīgās mājās. Tas ilga vien 42 sekundes, taču ar to pietika, lai uz divām sekundēm pamanītu tumšu figūru, kas pavisam noteikti nebija Bils.



sator_arepo.mp3

Fails pirmo reizi parādījās apgrozībā 2006. gadā. Tas ir vienkanāla audioieraksts, kas ilgst vien 45 sekundes. Pirmās sekundes ir dzirdamas kaut kādu elektronisko ierīču skaņas, tad sišanas un zvanu skaņas. Pēc faila noklausīšanās 95% cilvēku sāka dūkt galva, viņi sūdzējās par galvas sāpēm, nomākumu, bezmiegu. Šie efekti pazuda pēc kārtīgas izguēšanās. Noskaidrots, ka nekāds efekts nerodas tad, ja failu noklausās tikai daļēji vai arī, ja tajā kaut ko izmaina. Tā pat nav zināms, no kurienes sator_arepo.mp3 uzradās.



crying_man.avi

2007. gadā YouTube vietnē nelielu ažiotāžu ieguva video ar nosaukumu "crying man". 3 minūšu garais video bija samērā sliktas kvalitātes, jo visticamāk bija uzņemts ar mobilo telefonu. Pirmās sekundes bija redzams vien balts fons, bet attēls noskaidrojās un varēja redzēt nelielu cilvēku pūli, kas sanākuši pie kaut kāda krātiņa. Viņi rādīja ar pirkstiem, mēdījās un smējās par kaut ko. Kādu laiku varēja dzirdēt tikai šo ņirgāšanos un ausis griezošu skaņu - it kā kāds darbinātu vecu sarūsējošu karuseli. Aptuveni 2. minūtē aiz krātiņa parādījās cilvēks, kas ir sasiets ar siksnām un virvēm. Skaņas pieklusa un cilvēku pūlis sāka mest viņam ar dažādiem priekšmetiem. Pēc brīža visus pāršalc ausis griezoša skaņa un cilvēks krātiņā sāk histēriski raudāt. Cilvēki pēc video noskatīšanās sūdzējušies par sliktu dūšu, vemšanu un neizskaidrojamu nemieru. Papētot failu sīkāk atklājās, ka uz tā redzams čalis, kas stipri līdzinās video "Mereana mordegard glasgorv" redzamajam cilvēkam. Tā pat noskaidrojās, ka video tika filmēts kādā amerikāņu psihiatriskās slimnīcas teritorijā. Pēc video noskatīšanās tika reģistrētas 47 cilvēku nāves, kas varētu būt ar to saistītas.



pqion.exe

Šo failu nācās dzēst no Filetube vietnes, tas ir aptuveni 1 gb liels un to var noskatīties atverot ar programmu, kas domāta teksta failu skatīšanai iekš MS-DOS. Atverot failu apgriežas viss ekrāns, var dzirdēt divus cilvēkus sarunājamies, taču viņi tikai uzdot kaut kādus jautājumus. Pēc dažiem mirkļiem parādās zils ekrāns ar nogrieztu galvu uz tā. Cilvēki, kas to visu skatījušies, var sākt histēriski smieties un uzvesties neadekvāti. Dators tā laikā vienkārši izslēdzas. Pēc aptuveni stundas cilvēks atkal atgriezās sevī un kļūst adekvāts, tikai neko neatceras.



theend.avi

Par šo failu ir zināms diezgan maz. Fails ilgst aptuveni stundu un tajā redzama kāda meietene, kas vieglas mūzikas pavadījumā vienkārši dejo. 20 minūtes pirms video beigām meitene beidz deju un uz ekrāna parādās uzraksts THE END. Daudziem, kas šo failu noskatījušies šķiet, ka arī viņu dzīvēm pienācis gals, tādēļ mēģinājuši izdarīt pašnāvību pargriežot vēnas vai izlecot pa logu. Taču lielāka daļa cilvēku nekādu efektu no video vispār neizjuta.



HE.png

Pēc šīs bildītes ilgas vērošanas (jāskatās esot tieši acīs) cilvēki mēdz izjust diezgan spēcīgas bailes. nav zināms kādēļ tas tā ir. Ir cilvēki, kam izdevies atrast skaidrāku šīs bildes versiju un tajā redzams vīrietis, kam pie acīm norauta āda. Daudziem sāka parādīties šizofrēnijas pazīmes pēc ilgas bildes vērošanas.



Growboy.bmp

Šis fails pirmo reizi parādījās kādā saitā, kur tika izsludināts jauno datorgrafiķu konkurss. Bildīti nemaz nevarēja pieņemt konkursam, jo tās izmērs bija vien 150x200 px. Bildīti iesūtīja dalībnieks ar vārdu R.Agger. Tajā redzams mazs zēns, kuram ir atvērta mute un kurš stāv ar paceltām rokām. Fons ir diezgan nesaprotams un šķiet, ka tas mainās. Ik pa laikam fonā varēja izšķirt kliedzošas sejas, kuras it kā peld. Lielākā daļa cilvēku, kas bildi redzējuši, sajutuši paniku, bet pēc laika vispār aizmirsuši,ka skatījušies Growboy.bmp. Failu savā pārziņā pārņēma dažādi paranormālo parādību pētnieki savos saitos, bet praktiski visi pēc laiciņa to dzēsa pārāk negatīvā iespaida dēļ. Viens no pētniekiem - Džons Džeksons - pēc bildītes analīzes gandrīz nosita savu asistentu, bet vēlāk tika ievietots psihiatriskajā slimnīcā.



Wormparty.ogg

Pirmo reizi failu pamanīja 2007. gadā kāda miruša programmētāja datorā. Audio fails ilgst vien 1:15 minūti. Pirmās 20 sekundes dzirdamas vien svilpjošas skaņas - it kā kāds grūti elpo. Tad sāk skanēt troksnis un griezoša metāla skaņa, bet 59. sekundē sāk skanēt bērna balstiņa, kas dzied šūpuļdziesmu. Cilvēki, kas failu noklausījuši apgalvoja, ka sākuši just sevī dīvainas kustības. Tāda sajūta it kā iekšas būtu burtiski piebāztas ar tārpiem.



Killiretofire.amp

Šis fails pirmo reizi tika pamanīts 2011. gadā. To izveidoja kāds cilvēks, kurš neilgi pēc tam izdarīja pašnāvību nositoties ar elektrību. Audio failu var atvērt tikai ar ierīcēm, kas atbalsta .amp formātu. Ir zināms, ka vismaz divi cilvēki izdarījuši tādu pašu pašnāvību pēc faila noklausīšanās, 5 izlekuši pa logu, 6 nošāvās, 2 skāra infarkts, bet viens pakārās. Tie, kas izdzīvoja stāstījuši, ka "sākumā nebija nekādas skaņas, tad bija dzirdams tāds kā dūriens vai sirdspuksts un cilvēka balss periodiski teica "nošaujies, piebeidz sevi!" 28. sekundē bija dzirdama ļoti augstas frekvences skaņa. Pāris dienas pēc faila noklausīšanās sāpēja stipri galva."

Tas arī viss! Ja vēlies, lai uzmeklēju vēl vienu daļu, droši raksti komentāros!

85 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Tu aizmirsi pieminēt vēl vienu, tas kurš ir vēl bīstamāks... Stāsta, ka noskatoties mirst pēc septiņām dienām
13 0 atbildēt

turpinājumu!!!

7 1 atbildēt
Akd nevaidzeja veert valja! Arlabunakti tagad 👍
5 0 atbildēt
Tos video var paskatīties?
5 1 atbildēt

Nu, ko...download all the files!!!  emotion  

5 1 atbildēt

Bijis

3 0 atbildēt

Garlaicīgi, skatīties uz pliku tekstu, raksts būtu pilnvērtīgāks ja būtu ielicis kādu bildi.

1 0 atbildēt

Očiņ daudz reizes bijis spokos, varēji piemeklēt, ko citu vai uzrakstīt savu pieredzi ar šiem failiem.

0 0 atbildēt
Turpinājumu!
0 0 atbildēt
Man pēc šī sāp galva. Dīvaini, jo tā man dažreiz notiek. Bet superliels pluss un ieteikšana soc.tīklos garentāta !!! emotion
0 0 atbildēt
Gaidu 2 daļu! emotion
0 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts! Labprāt lasītu arī otro daļu.  emotion 

0 0 atbildēt
0 2 atbildēt