local-stats-pixel fb-conv-api

Informācija ko tur valsts slepenībā8

78 0

 

 

 „Melnais zirgs.” Izdevība izmēģināt jaunā ieroča efektivitāti amerikāņiem radās Dienvidāfrikas republikā ( DĀR ) 1989.gadā. Nezināms lidojošs objekts lielā ātrumā ielidoja DĀR gaisa telpā. No gaisa karaspēka bāzes pacēlās divi iznīcinātāji Mirage, kas no eksperimentālā lāzera „Top- 2” ( vai „Tor- 2” ) uz NLO atklāja uguni. Lāzera ieroča „Top-2” apšaudes rezultātā tika caursista NLO enerģiskā aizsardzība un tas, ātri zaudēdams augstumu, nokrita tuksnesī 80 km attālumā no robežas ar Botsvānu.
Šis notikums ( un sudrabainā diska tālākais liktenis ) ir aprakstīts slepenā dokumentā ar kodētu nosaukumu „Melnais zirgs”; dokuments izpildīts uz DĀR gaisa karaspēka veidlapas ar norādi „Sevišķi slepeni”.
Lūk, dokumenta „Melnais zirgs” saturs:
 „Pilnīgi slepeni - nav paredzēts izplatīšanai. Kara gaisa spēku izlūkdienesta dokuments, 1989.gada 7.maijā.
Saturs: notikums, kuģa un humanoīdu apraksts, slēdziens.
1989.gada 7.maijā plkst. 13:45 jūras fregate sūtīja uz Keiptaunu radiogrammu par atklāto NLO objektu. Pāri Ziemeļrietumu Āfrikai tas lidoja ar 9203 km/h lielu ātrumu, gaisa telpā tas ielidoja 13:52.
Radiokontakta mēģinājumi neizdevās. Divi iznīcinātāji mēģināja tam aizsteigties garām, bet objekts mainīja kursu un attīstīja tādu ātrumu, kāds kara lidmašīnām nav iespējams. 13:59 eskadras komandieris ziņoja, ka NLO esot fiksēts vizuāli. Bija dota pavēle lietot ieročus un no eksperimentālā lāzera atklāt uguni. Pilots pavēli izpildīja.
Komandieris ziņoja, ka pie objekta redzējis divus žilbinošus uzliesmojumus, un tas sācis novērsties no pamatvirziena. 14:02 ziņots, ka objekts ar ātrumu 60 km/stundā zaudē augstumu, tad - objekts ietriecās zemē - 80 km uz ziemeļiem no Dienvidāfrikas Republikas un Botsvanas. Bija pavēlēts komandierim riņķot virs šīs vietas, kamēr ieradīsies meklēšanas grupa.
Notikuma vietā tika atklāts krāteris 150 metru diametrā un 12 metru dziļumā, kā arī diskveida objekts sudrabainā krāsā, kas 45 grādu leņķī iedzīts krātera sienā. Smiltis un akmeņi apsvilināti.
Intensīvais magnētiskais un radiācijas lauks ap objektu sabojāja visu meklēšanas komandas radiolokācijas aparatūru.
Objekts nosūtīts uz Gaisa karaspēka slepeno bāzi, avārijas vieta ar smiltīm aizbērta.
Gaisa kuģa tips un izcelsme nav zināma, garums aptuveni 20 metru, augstums - ap 10 metru, svars - 50 tonnu. Konstrukcijas materiāls nav zināms.
Ārējais apvalks bez plīsumiem, nekādas iekšējas vai ārējas šuves netika konstatētas, nav zināms arī enerģijas avots.
Iespējams, ka avārija notikusi lāzera ieroču „Tor-2” ( Top-2 ) apšaudes rezultātā. Objekta apskates laikā atskanēja plaukšķis, sānos atvērās kāda sprauga, taču lūka - iestrēga. Vēlāk to atvēra. Uzradās divi humanoīdi sudrabainos, cieši pieguļošos kombinezonos, viņus nogādāja medicīnas centrā. Gaisa kuģis novietots sterilos apstākļos.
Humanoīda medicīniskās apskates slēdziens: augums - 1 metrs un 50 centimetri, sejas krāsa - pelēki zilgana, āda līdzena un tvirta, ne uz galvas, ne citās ķermeņa daļās matu nav. Salīdzinājumā ar cilvēku - galva ir milzīga, galvaskausa forma - izstiepta, acis lielas, šķības uz sāniem, redzokļi nav saskatāmi, deguns - divi mazi caurumiņi, mutes vietā - divas mazas šķirbas, bez lūpām, ausis nav atrastas, rokām - trīs pirksti ar plēsoņām līdzīgiem nagiem.
Humanoīdi mitinās gaisa karaspēka bāzes sestajā līmenī.”

78 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tu laikam esi augsta amatpersona, ja tiki pie šādas informācijas.

4 0 atbildēt

Pārāk neticami, lai ticētu... emotion Kāds tad laikam ir izpļāpājies, ja šitā informācija ir tev zināma, protams, ja šitā nav viena liela buļļa kaka emotion

3 0 atbildēt

Vai tad drīkst pārpublicēt no citām lv saitēm? http://www.aliens.lv/civil.php?lang=lv&id=3&k=478&limit=130

0 0 atbildēt

To sauc arī par Kalaharī avāriju, http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sightings_in_South_Africa ,

tur mazliet vairāk info par NLO dienvid afrikas republikā

0 0 atbildēt

3. attēls fake ;)

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

un cik daudz no ta ir fake?

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt