local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējamais atomkarš senajā pasaulē?30

793 3

Sveiki, dārgie draugi! Klāt kārtējais mans gara darbs no Sci-Fi kategorijas. Šoreiz iepazīstināšu jūs ar teoriju, kas pat man ieviesa zināmas šaubas, proti, par iespējamo atomkaru uz Marsa un mūsu planētas vēl ilgi pirms tam, kad Openhaimers iedomājās par Manhetenas plānu. Šis raksts ir kā papildinājums manam iepriekšējam rakstam "Mūsu īstās mājas - Marss?" Spied ŠEIT, lai nokļūtu uz rakstu.

793 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Ļoti interesants raksts.  emotion 

17 1 atbildēt
Vai šeit, kaut vienā vietā, ir teikts, ka atombumbas mētāja cilvēki?
11 0 atbildēt

 emotion 

8 0 atbildēt

Pievienošu citātu no Mahābharātas:

" Sprādziens bija spožāks kā tūkstotis sauļu. Gaiss kļuva karsts, likās tas vārās, koki kļuva liesmu skarti, strauti sāka mutuļot un suņiem sāka krist nost spalva. Cilvēki, kuri izdzīvoja, tiem sāka krist mati, viņi zaudēja nagus, to āda kļuva sarkana un viņi mocījās sāpēs, un viņi mira pēc dažiem mēnešiem, citi nodzīvoja dažus gadus. Apkārt viss bija iznīcināts." 

Tas ir kļūdains citāts - oriģinālā netika minēts nekas par sprādzienu. Te pārtulkoju īsto citātu (cik nu spēju) - 

“Gandarīts ar viņu, svētais parādīja Utanka’m mūžīgo Vaišnavas formu, kuru Dhananjava bija redzējis. Utanka uzlūkoja augsti dvēselisko Vasudevas universālo formu, kura bija apveltīta ar varenām rokām. Šīs formas spīdums bija kā tūkstoš sauļu. Tas stāvēja viņa priekšā, piepildot visu telpu. Tam bija sejas visās pusēs."

Vārdu sakot, aprakstīta dievības parādīšanās, un "1000 sauļu spīdums" ir ļoti bieži izmantots epitets dievu aprakstos.

Par visiem pārējiem punktiem var palasīt šeit - http://ancientaliensdebunked.com/references-and-transcripts/ancient-nuclear-warefare/#_edn3

8 0 atbildēt
Kaut visi raksti būtu tik kvalitatīvi un baudāmi. Vien maz kļūdiņa, ko pielabo pie 3. punkta - šīs pilsētas centrā* emotion
7 0 atbildēt

Astronomiski ir visai skaidri un precīzi modeļi par Saules sistēmas tuvo planētu attīstību laika gaitā. Šādas pseidoteorijas zinātniskā kontekstā neiztur nekādu kritiku.

6 0 atbildēt

Kruts info

5 0 atbildēt
Ja tur būtu bijis sprādziens, radiācijas tur jau sen nebūtu. Mālam dabiskais fons ir augstāks, tāpat kā marmoram, granītam un citām lietām. Tāpēc ir tā " radiācija".
5 0 atbildēt
Labs raksts
6 2 atbildēt

Ļoti interesanta teorija. Nenoliedzami, ka nedaudz apšaubāma, bet mēs patiesībā gandrīz neko nezinam par vēsturi, tā kā, liek aizdomāties.

4 0 atbildēt

Mhm... Izlasīju... Bet būtu bijis interesantāk, ja savus komentārus nebūtu rakstījis. Mazliet, izbojāji savu rakstu.

4 0 atbildēt

Pagaidām ir pāris teorijas kādēļ marsam tika iznīcināts elektromagnētiskais lauks, bet skaidrs ir tas, ka dēļ tā marss palika neaizsargāts pret saules radiāciju un toreiz, kad saule bija daudz jaunākā arī radiācija bija spēcīgāka un respektīvi tas bija tikai laika jautājums pirms viss no marsa tika noslaucīts. Svarīgi ir minēt, kad tas notika un pēc zinātnieku savāktajiem pierādījumiem tas notika aptuveni pēc ~500mil gadiem pēc planētas formēšanas. Aptuveni 4,2 miljardu gadu atpakal.

500 mil gadi ir pārāk mazs laika posms, lai daudzšūnu organismi spētu evolucionēt. Nemaz nerunājot par tehnoloģijām. 

Uz zemes aptuveni pirmos 3 miljardus gadus dominēja baktērijas, daudzšūņi parādījās salīdzinoši nesen.

Spekulēt ir jautri, bet ja saliek visus savāktos datus kopā tad šī ideja ir pilnīgas muļķības.

3 0 atbildēt

Es parasti ticu teorijām, bet šai vnk... nepārāk, nešķiet reāli.

4 1 atbildēt

woahh. 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

VAI MUMS ĻAUTS SAPRAST KAS BIJA UN KAS BŪS...

2 0 atbildēt

nu pareizi, sievietes uzlaida atombumbu marsam...

Un visp atlantīdas iznīcībā ir platona - minētais gaismas uzplaiksnījums, es drīzāk domāju ceļošanai laikā teorijai nekā ka no citas planētas uzradušies, drīzāk paši sevi radām emotion

2 0 atbildēt

incigs rakstins.

1 0 atbildēt

Beidziet skatīties Ren-TV

2 2 atbildēt

Padomāsim ..

Pieņemsim, ka Tiešām ir bijusi šāda civilizācija. Civilizācija kurai ir bijis pa spēkam kolonizēt Marsu un Zemi. Iedomājieties kāds intelektuālais un sociālais līmenis ir vajadzīgs lai radītu tādas tehnoloģijas, kādai pieredzei utt...  Pat mēs būdami mūsu līmeni jau esam ieguvuši Kodolieročus, taču vēl aizvien tos masveidā nēsam pielietojuši, jo lieliski saprotam ka tās ir beigas.  Es personīgi neticu ka Civilizācija kura ir bijusi tik augsti attīstīta spētu pati sevi iznīcināt ar šādiem ieročiem... Ja šāda civilizācija ir bijusi tad šāda apjoma karu ir izraisījis kād ārējs faktors.. Maz ticams ka Cilvēks pats sevi tik brutāli varētu iznīcināt..

0 0 atbildēt