local-stats-pixel fb-conv-api

Ieslodzīts paradīzē 21

7 8

Pienāca tā diena kad Līvmane ar ģimeni pārcēlās uz jaunajām mājām. Viņa to gaidīja ar nepacietību, jo domāja, ka tur Tas viņu neaiztiks, bet viņa kļudijās. Pārvākšanās bija smaga - bija jāpārnes visa iedzīve uz otro stāvu, kad tas bija pabeigts Līvmane atviegloti nopūtās. Vakars bija labs, viņa iepazinās ar apkārtni un tā tālāk.

Pāris dienas vēlāk viņa skatījās televizoru, bet tad viņa dzirdēja, ka atkal parādās tas, viņu aprakstīt nebija iespējams, bet viss kas par ''To'' ir zināms - viņam ir viens ''ierocis'', kurš pievilina, otrs satver, un ar pārējo ķermeni viņš iedzen izmisumā. Līvmane saprata, ka viņu izseko.

Tad sākās vasara - gara un draņķīga, naudas ģimenei nebija daudz, tāpēc nebija iespēju arī kaut kur aiziet izklaidēties lai aizmirstu par ''To''. Bailes pieņēmās spēkā, viņa iedomājās, ka ''tas varētu uzbrukt vilcienam un nevēlājas braukt vairks nekur un ieslēdzās mājās.

Tuvojoties augustam, viņa jau par to gandrīz bija aizmirsusi, bet viņas uzmanību tagad pievērsa apkārtējie un sitācija augustā neuzlabojās. Līvmane skatījās feisbukā galerijas un domāja, kā tik citi labi nedzīvo, bet viņa pat sev kājas norautu, lai tikai atgrieztos vecajās mājās.

Pienāca septembris un viņa atgriezās skolā un dabūja iespēju nedaudz nopelnīt, likās dzīve var uzlaboties, tikai viņa nekad nezināja kā to naudu tērēt, viņai nebija apņēmības pirkt telefonuun un tā dzīvoja līdz oktobrī viss radikāli mainījās.........

7 8 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nu tu esi daunis no pagātnes

0 0 atbildēt