local-stats-pixel fb-conv-api

Ieradās no tālas pagātnes39

791 18
791 18 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

es zinaaju ka tas ir iespeejams.! bet bisku biedeejosi...

38 0 atbildēt

bet nu fail čalim, iedomājies, beidzot mājās, bet te, hlibic, un paliec pa 3D aerogrāfiju uz kāda kapota emotion

30 5 atbildēt

In 2000, after the Spanish magazine 'Más Allá' published a representation of the events as a factual report, folklore researcher Chris Aubeck investigated the description to check the veracity. His research led to the conclusion that the people and events of the story invented all were fictional. Aubeck found that the Fentz-story for the first time in the 1972 May / June issue of the Journal of Borderland Research and was published as a factual report. This magazine was published by the Borderland Sciences Research Foundation, a society that addressed UFO sightings with esoteric explanations. The magazine sourced the story to the book published in 1953, A Voice from the Gallery by Ralph M. Holland. Aubeck believed the origin of the fictional story had been found.

14 0 atbildēt

Un tgd iedomājieties ka pēc dažiem gadiem cilvēki mēģinās izmainīt Vēstures notikumus, lūk to gan nedrīkst pieļaut!!! Vēsturi vairs nedrīkst mainīt.

12 0 atbildēt

Vienmēr esmu ticējis šādām laika bedrēm emotion

10 0 atbildēt

Žēl ,ka notrieca, būtu dzīvā vēsture! Kā arī būtu interesanti papētīt, kā viņš dzīvo, domā, kādas emocijas izraisa viss apkārtējais Ņujorkā :)

10 0 atbildēt

Interesanti, pat drusku biedējoši! Bet nez vai es gribētu ceļot laikā uz priekšu O.o

3 0 atbildēt

emotion 

3 0 atbildēt

Grūti kam tādam ticēt, bet nu viss ir iespējams, bet tikai mēs par to neko nezinam!

emotion

4 1 atbildēt

 

Kaut miroņa bildes varēja publicēt , ticamībai.

Bet pieņemsim ,ka tā ir patiesība (visi tāpat zin,ka arī Jēzupiņš Kristiņš bija ceļotājs laikā, kas   melnajās ebreju smadzenēs gaismu sēja), kā mēs zinam ,ka laiks netiek mainīts?. Paskatieties visapkārt. Varbūt Hitlers vinnēja karu, viņam bija pieejami dažādi super ūber tehniskie sasniegumi - bija izgudrojis laika mašīnu , bet kāds jeņķu kovbojs nozog laika mašīnu un izmaina pasauli amērikai par labu! Tikai pieņēmums. Kur palika tie varoņi kuriem bērnībā ticējām. Leņins un viņa komunisms , triecieņnieki , stahanovieši :D da nafig leņinu ,sifilītiķis un mauku drāzējs , kurš nebija jēdzīgs nevienā lietā .......... viss pasaulē mainās  , vai tas ir pateicoties laika mašīnām , portāliem, bet viss vakarējais rītdienai vairs neder!

2 0 atbildēt

gribētos pašam ceļot laikā

11 10 atbildēt

interesanti, kur viņš visu to laiku pabija... 

4 3 atbildēt

a kur paši pierādījumi?

3 2 atbildēt

Tu māki uzrakstīt arī sliktus rakstus?

2 1 atbildēt

Forši vēl labāk būtu ja uzrasto džeks no 12 gadsimtaemotion

2 1 atbildēt

nu baigi. vienīgi stulbi, ka mašīna notrieca..

2 1 atbildēt

Vikipēdijas urbāno leģendu sadaļa ir ļoti saistoša lasāmviela, tomēr tomēr šeit ir arī bērni, kuri var lasītajam noticēt. Tāpēc būtu tikai taisnīgi pielikt klāt arī to otru daļu. To, kurā atklāts, ka pirmavots ir zinātniskās fantastikas autora Džeka Finneja stāsts "I'm Scared",  no kura šī epizode izrauta un jau kā svēta patiesība pārpublicēta 1972.gada žurnālā "Journal of Borderland Research".

1 0 atbildēt

you dont say

1 1 atbildēt

beidz tak likt to gifu beigās,sabojā visu rakstu.bet tā +,es arī gribētu ceļot laikā,nu,protams bez 75 gadu starpības.

4 4 atbildēt

Viss jau forši ,bet tas gifs man jau bail skatītiesemotion

2 2 atbildēt