local-stats-pixel fb-conv-api

Horoskops dienai1

22 1

AUNS - Krāsi spēkus un iedzilināsies sevī, gatavojoties nākamās nedēļas notikumu virknei. Tā kā tuvākajās dienās izjutīsi spēku pieplūdumu, netērē savu enerģiju nevajadzīgās aktivitātēs! Dažiem gaidāms veiksmīgs slimnīcas apmeklējums.

VĒRSIS- Patīkamus brīžus spēs sagādāt draugi, tāpēc izmanto dienu burziņiem un pavasara piknika organizēšanai! Ja jūti aicinājumu, tad sniedz palīdzīgu roku tiem, kam tas visvairāk nepieciešams!

DVĪŅI- Rodi iespēju savu viedokli paust plašākām ļaužu masām vai saviem tuviniekiem! Izmanto dienu arī sarunām ar draugiem, jo varat rast labas idejas nākotnes biznesu finansēšanai.

VĒZIS-Vari saņemt jaunas un svarīgas ziņas no radiem, draugiem ārzemēs. Iespējams, ka apsvērsi domu sākt kādas nopietnas mācības vai vienkārši vēlēsies paskatīties TV raidījumus par citām kultūrām, nācijām.

LAUVA- Filozofiskas sarunas palīdzēs Tev rast atbildes uz nomokošajiem jautājumiem. Kā parasti, katrai lielajai patiesībai pretī stājas cita patiesība, un taisnība būs jāmeklē kaut kur pa vidu.

JAUNAVA-Dienas lielāko daļu interesēsies par garīgām lietām, savukārt pēcpusdienā jau izrādīsi vēlmi pēc tusiņa un aktivitātēm guļamistabā. Iespējama veiksmīga sadarbība ar darba devēja draugiem.

SVARI-Nodarbosies ar higiēnas jautājumiem, sākot no sevis sakopšanas, beidzot ar mājokļa uzkopšanu, putekļu dzenāšanu. Patīkamus brīžus var sagādāt kontaktēšanās ar mājdzīvniekiem, mīluļiem.

SKORPIONS-Kāds no vecākiem var lūgt Tev finansiālu palīdzību vai runāt ar Tevi par materiālām vērtībām. Šodien vari arī padomāt par vieglas peļņas gūšanas iespējām, jo ģenerētās idejas var izrādīties veiksmīgas.

STRĒLNIEKS- Rodi laiku sarunām ar vecākiem, viņus apmeklējot klātienē vai tērzējot pa telefonu! Apdomā arī karjeras jautājumus, bet nepieņem būtiskus un neatgriezeniskus lēmumus! Laiks pievērsties lietu nobeigumam.

MEŽĀZIS-Laiks pievērsties plānošanas jautājumiem; tāpēc apdomā, kā vēlies pavadīt šo vasaru! Nenoniecini arī iespēju pamācīties un apgūt ko jaunu, nepierastu!

ŪDENSVĪRS-Vecāku draugi var aicināt uz kopīgu baļļuku vai kā citādi par sevi atgādināt. Pārskati arī savu finanšu stāvokli un saplāno nākošās nedēļas aktivitātes!

ZIVS-Tiks akcentēta attiecību sfēra, meklējot atbildes par savu lomu tajā un iespējamo nepieciešamību pilnveidoties. Šodien šajā sfērā vari baudīt līdera slavu un atbilstošās iespējas.

22 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

emotion 

1 0 atbildēt