local-stats-pixel fb-conv-api

Horoskopi - nedaudz melni, bet ir ok10

118 6

AUNS

Tu esi īsts primāts. Tu visu bliez pa tiešo, jo tev nav pat nojausmas, ko varētu nozīmēt tāds vārds kā smalkjūtība. Turklāt tu esi sociāli bīstams, jo rīkojies agresīvi un pilnīgi neapzināti. Un nemaz nepieminēsim tavu pārmērīgo naivumu, primitīvo un vulgāro skatījumu uz lietām. Tādi tikumi kā pacietība tikpat labi varētu pastāvēt tikai uz citas galaktikas.

Tavu raksturu varētu gluži labi raksturot ar pāris vārdiem: “Man pie kājas, kādas tam būs sekas!”. Īsumā, cilvēki tevī saskata kaut ko visai līdzīgu trakam sunim. Turklāt vēl ar ierobežotām prāta spējām. Un nekas daudz te nav piebilstams, jo daudzšķautnainas personības tev vienkārši nav!

VĒRSIS

Tavai smagnējībai var līdzināties tikai tavs leģendārais lēnums. Neaizmirsīsim, ka tu esi spītīgs kā ēzelis. Vai tad nav teikts, ka tikai idioti savas domas nemaina? Tu esi īstens materiālists, kas neredz tālāk par savu degungalu.

Tu esi alkatīgs, vienmēr lūko, kur vairāk nopelnīt, turklāt vēl arī visai skops. “Dzīvosim un, lai dzīvotu, neēdīsim,” tā varētu skanēt tavs moto. Intelektuālas un abstraktas lietas ir ārpus tavas saprašanas, tik ļoti piezemēts tu esi. Un visbeidzot, visas tavas intereses aprobežojas ar ēdienu un ērtībām, jo tāds radījums kā tu vienkārši ne par ko citu domāt nav spējīgs.

DVĪŅI

Mēdz teikt, ka tu esi zinātkārs un viegli pielāgojies jebkurai situācijai. Bet patiesībā tevi visprecīzāk raksturo vienkārši konsekvences un iekšējā dziļuma trūkums. Tu pilnībā nespēj koncentrēties uz kaut ko vienu, tavs domāšanas process ir ļoti virspusējs. Viss, ko tu saki, ir galīgi neinteresants.

Labākajā gadījumā tās ir tikai gaisa kustības. Tu pats netici nevienam savam vārdam un visu pateikto jau pēc pāris minūtēm aizmirsti. Tu lēkā no viena temata uz otru, lai saruna šķistu interesanta un erudīta. Tomēr visiem tāpat skaidrs, ka zem prātnieciskās maskas slēpjas viduvēja un sekla personība. Tev nav ne emociju, ne empātijas spēju. Tu atgādini robotu, kas atkārto to, kas tajā ticis ieprogrammēts.

VĒZIS

Lielais memmesdēliņš (vai meitiņa)! Šos vārdus tu jau noteikti esi dzirdējis gana bieži, kad cilvēki par tevi runā. Tavs hiperjūtīgums kaitina pilnīgi visus, jo neviens tev nedrīkst neko atklāti pateikt, neriskējot izraisīt kārtējos asaru plūdus. Tu ne nieka nekontrolē savas emocijas un izturēšanos, un taviem tuviniekiem ir grūti pieskaņoties pēkšņajām garastāvokļa maiņām. Tavs mentālais vecums ir kādi gadi astoņi, un tu joprojām neesi izkūņojies un bērnības.

Patiesībā tu vairāk dzīvo savā galvā nekā reālajā pasaulē. Tu nevari stāties pretī pasaulei, tāpēc vienkārši veģetē savā ērtajā, mazajā visumiņā. Tava atmiņa ir daudz par labu, lai spētu nodzīvot kaut dienu bez depresiju raisošas nostaļģijas. Īsumā, tu esi bailīga, pasīva, psihotiska un patmīlīga radībiņa.

LAUVA

Uzmanies! Tālāk nesekos glaimu birums, lai gan tu esi tik egocentrisks un pārņemts ar savu dižo personu! Būt Lauvam ir tālu no glaimojoša apzīmējuma, tieši pretēji tam, ko tu droši vien iedomājies. Turklāt tu esi pārliecināts par savu unikalitāti, lai gan patiesībā ar to kļūsti līdz riebumam smieklīgs, jo katram taču ir skaidrs, ka izliecies labāks nekā esi. Patiesībā tevi moka milzu mazvērtības komplekss.

Tu dzīvo tikai caur citiem cilvēkiem, jo dziļi sirdī tu apzinies, ka neko daudz vērts jau neesi. Tu sev glaimo, bet nesaproti, kāpēc citi izturas skeptiski. Protams, savā lišķu pulciņā tu vari uzvesties kā mazais tirāniņš, jo nesaproti, ka viņu glaimos trūkst jebkāda patiesuma. Un kā lai tu to varētu, jo tev trūkst skaidra skata uz dzīvi. Tu izturies kā samaitāts, despotisks un pavēlniecisks bērnelis.

JAUNAVA

Tev ir tik daudz trūkumu, ka grūti visus pat uzskaitīt. Piemēram, visi labi zina tavu mazvērtības kompleksu (un tas nav tikai komplekss, bet taustāma, reāla patiesība, kā tu pats to zini, bet tev vismaz var piešķirt punktiņu par atklātību). Visa tava dzīve aprobežojas ar kalpošanu citiem, tu esi kādam tāda kā labā roka (vai kāja) – īsumā, kājslauķis bez pašvērtības apziņas.

Vēl vērts atzīmēt, ka tu pastāvīgi sevi kontrolē un esi milzu spriedzē, jo neciet neko, kas varētu sajaukt tavas sīkās dzīvītes duļķainos ūdeņus. Tava apsēstība ar kārtību un detaļām robežojas ar māniju vai pat neirozi, uz kuru apkārtējiem bail pat skatīties.

Tavai istabai vienmēr jābūt perfektā kārtībā, tik ideālai, ka ciemiņš sāk justies neveikli, ar savu klātbūtni šo perfekciju izjaucot. Tu labi zini, ka tavs raksturs arī ir tieši tāds pats. Turklāt, trakā Jaunava, tu mētājies no vienas galējības otrā!

SVARI

Tā kā Svari apzīmē kaut ko līdzsvarotu, tev vajadzētu sākt ar to, ka nožēlo piedzimšanu šajā zīmē. Patiešām nav glaimojoši būt saistītam ar tik ikdienišķu priekšmetu. Turklāt tu nezini, kā izpausties. Tā kā tava fobija ir vientulība, tu apvienojies ar cilvēkiem, kuri ir stiprāki par tevi, jo maldīgi domā, ka viņi tevi nenodos. Tādas lietas kā privātā dzīve tev praktiski nav.

Tu dzīvo citiem un saskaņā ar to, ko viņi par tevi domā. Tu tiecies viņiem izdabāt, un tas nozīmē, ka šaubies un liekuļo itin visā, ko saki. Tu noteikti pastāvīgi jūties kā uz naža asmens: ne vārda par daudz vai par maz, nekādu kļūdu un misēkļu. Citādi sāksies karš, un tu… Tālāk nekas nav jāsaka! Tas, ko tu gribētu saukt par savām mākslinieciskajām tieksmēm, nav nekas vairāk nekā muļķīga izlikšanās.

Patiesībā tu esi pārāk auksts un intelektuāls. Kalkulators ar apburošu smaidu varētu būt tev atbilstošākais apzīmējums.

SKORPIONS

Tavai jau tā sliktajai reputācijai neko daudz vairs pievienot nav iespējams. Tomēr mums gribētos iedurt nazīti vēl dziļāk tavā miesā. Tu esi viltīgs, okšķerīgs un agresīvs radījums. Gana dīvaini, bet tu patiešām atgādini skorpionus (bez kādām pārnestām nozīmēm!), bet daudz kopīga tev ir arī ar kanalizācijas žurku, tādu sīku, šerminošu un nejauku radību.

Tu priecājies par citu ciešanām, tāpēc nemaz neizliecies, ka tas ir tāpēc, ka vēlies viņiem palīdzēt tikt pāri grūtībām, jo pazīsti viņus labāk. Mēs gan zinām, ka tava ļaunā un viltīgā daba līksmo par izdevību piesaistīt uzmanību un uzjundīt nepatīkamas izjūtas citos. Mēdz teikt, ka tev ir liela seksuālā enerģija. Tomēr te vairāk ir darīšana ar nožēlojamu tieksmi ļaut vaļu instinktiem, jo tu tos tāpat nespēj kontrolēt.

Tu arī esi ļoti augstās domās par sevi un, lai šķistu interesants, tēlo noslēpumainu un dumpīgu personību. Vienalga ir acīmredzams, ka jūties nemīlēts, un pret to aizsargājies, kļūdams gandrīz vai paranoidāls. Tu visur saskati ļaunumu un, lai no tā izbēgtu (nesekmīgi), tu itin visur izliec savus zirnekļa tīklus, manipulējot ar tuvākajiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Nedomā, ka tava labā reputācija ļaus tev izsprukt sveikā cauri. Mēs tev tāpat tūlīt pasniegsim tavu milzīgo trūkumu apkopojumu!

Pirmkārt, tu apgalvo, ka esi filozofs un cilvēks ar plašiem uzskatiem. Patiesībā tas ir vienkārši veids, kā izmukt no ikdienas dzīves, kas tev šķiet garlaicīga. Precīzāk būtu teikt, ka tev nav iekšējās dzīves. Tava interese par kultūru un garīgumu patiešām arī ir tikai interese bez dziļāka seguma. Tev pat īsti nav sava atspulga. Tu stulbi atkārto redzēto vai saklausīto un lepni domā, ka vari izlikties par gudru cilvēku ar dziļām zināšanām par pasauli.

Turklāt tu nekad neskaties dziļāk, bet plāties ar zināšanām, kamēr analītiska un kritiska prāta tev trūkst. Tu esi īsts sausiņš, turklāt drebelīgs un nestabils, bez jebkādas uzticības un pieķeršanās spējas. Nepietika? Tu nespēj pildīt solījumus. Tu visu pārspīlē, lai iespaidotu apkārtējos cilvēkus (jā, tu noteikti esi pašlepns). Vārda “taktiskums” nozīme tev ir sveša.

MEŽĀZIS

Tavu raksturu apkoposim šādi: tu esi sīks ložņa! Tu dari visu, lai tiktu sveikā cauri ikvienā situācijā, un tavs pašapziņas trūkums raisa nelabumu. Tu esi dumjš kā zābaks, auksts kā zārka vāks un patīkams kā suņanagla. Mēģinot noslēpt savus trūkumus, tu centies jokot vai drīzāk liec lietā kaut kādu nožēlojamu pašizsmieklu, bet tas nevienu nepārliecina, tevi pašu ieskaitot. Turklāt vai tad ir kaut kas tāds, kam tu ticētu? Tava karjera? Jā, nu tas gan. Tu centies rāpties augšup pa sociālajām kāpnēm, jo esi ambicioza, maza haizivs.

Tava dedzīgā vēlme gūt panākumus, izšķaidot visu savā ceļā, norāda, ka tu spēj būt ļoti pacietīgs aprēķinātājs. Tā kā tu sīki plāno nākotni, tu aizmirsti dzīvot tagadnē. Tu pilnībā koncentrējies uz sevi un savu darbu (jo piedevām vēl esi savtīgs), un nemaz nezini, ko nozīmē izklaidēties.

Īsumā, tu esi garlaicīgs līdz nāvei un papildus vēl arī pesimistisks. Nē, vēl nešaujies nost: lai cik dīvaini tas arī būtu, daži cilvēki tevi mīl pat tādu.

ŪDENSVĪRS

Tu centies izskatīties ekscentrisks un savdabīgs, teiksim, kaut kāds pravietis, kas visiem atklās “īsto un vienīgo” patiesību. Patiesībā tev tik ļoti pietrūkst dziļuma, ka tu dari visu iespējamo, lai šo trūkumu kompensētu. Tu lieliski apzinies, ka esi tikai viena aitiņa lielajā ganāmpulkā, bet šī ideja tev vienkārši nav pieņemama. Tāpēc tu izmisīgi mēģini izcelties no pūļa, lai parādītu savu nekonformismu, bet reizēm situācija izsprūk no tavas kontroles un tu tiec izstumts no sabiedrības, jo esi pilnīgi nepiemērots savai videi. Tāpēc nesūdzies, ka neviens negrib ar tevi draudzēties.

Pēc tavām domām, draudzība ir svēta lieta, bet vai tev ir nojausma, kas tā patiesībā ir? Tu esi tik ļoti bezpersonisks un neiesaistījies (ko kompensē tavs šķietamais ekscentriskums), jo pārāk daudz domā un pārāk maz jūti, lai veidotu personiskas vai romantiskas attiecības.

Jā, jūtu dzīvē iet vēl trakāk! Tava hroniskā tieksme pēc neatkarības noteikti sāpinājusi jau daudzus cilvēkus.

ZIVIS

Migla, nomāktība, haoss… Šie vārdi tevi raksturo visprecīzāk. Skaidrība, asums un veselais saprāts nav starp tavām īpašībām. Tu atgādini jūrā peldošu medūzu, kas ļaujas viļņiem, paisumam un bēgumam, nezinot, kurp straume aiznesīs. Turklāt tev pašam tas ir vienalga, vai ne? Vienaldzība tātad ir viena no tavām īpašībām.

Tu skaidri nezini, ko pats domā vai kas esi. Šādos apstākļos ir skaidrs, ka tu nevari būt patiess pret sevi, un tas izraisa nemieru, neuzticību (tu nekad nevari droši pateikt, vai kādu mīli) un paļaušanos stiprākajam. Tev tīk psihodrāmas un mitomānija. Tu esi tik sentimentāls, ka grūti samierināties ar dzīvi, kas tev paiet kā pa amerikāņu kalniņiem – te slimīgā pacilātībā, te tikpat dziļā nomāktībā. Tavs šķietamais maigums un dāsnums slēpj stingra mugurkaula trūkumu. Tu neproti pateikt nē, un tas tev atspēlējas katru mīļu dienu.

118 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Neērti atzīt, bet daļa atbilda un ne tikai man, bet arī dažiem paziņām un draugiem.. emotion
15 0 atbildēt
Kalkulators ar apburošu smaidu varētu būt tev atbilstošākais apzīmējums. - kāda vaina, man pat patīk. :F
11 0 atbildēt

Izlasīju. Aizmirsu. Ir OK emotion

7 0 atbildēt

Well...vismaz par manējo 99% garām emotion 

6 2 atbildēt
Stulbums kaut kāds. Es esmu lauva pēc horoskopa un nekas neatbilda man. Pat ne mazākā daļa.
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Es nekad neesmu apgalvojis ka esmu filozofs .. emotion 

2 0 atbildēt