local-stats-pixel fb-conv-api

Go to sleep.16

63 5

Sveiki spocēni šis ir mans pirmais raksts ,un ceru ,ka būs interesanti lasīt😊!



Džefs bija pārvācies jaunā rajonā, tas nozīmē, ka būs jauna skola, jauni kaimiņi, jaunas problēmas, to jau viņš apzinājās.

Pirmajā skolas dienā skolas "sliktie" bērni mēģināja nožņaug Džefu un viņa brāli. Tajā momentā, kad Džefs pretojās, viņš atklāja, ka viņam ir patīkami darīt citam sāpes.

Kādu vakaru, Džefs strouloja apkārt pa jauno rajonu, kamēr bērni no viņu skolas, pieskrēja viņam klāt. Viņi viņu piekāva, pazemoja un beigās aizdedzināja dzīvu.


Viņa seja bija nenormāli sakropļota no apdegumiem, bet tajā pašā naktī viņš to izlaboja --> iegriežot džokerveida smaidu sev uz sejas, lai viņš varētu smaidīt mūžīgi.

Un viņš no dedzināja savus acu plakstiņus, lai vienmēr varētu palikt nomodā.


Tajā paša laikā, viņa māte ienāca viņa "izdaiļināšānāš" laikā. Ieraugot džefu sakropļotu.

Māte nespēdama tam noticēt, jautājusi, ko viņš darot. Džefs ir atbildējis - "Es taču esmu skaists, tev arī tādai vajadzētu būt"

Māte skrēja modināt tēvu... Džefs tos nogalināja, radot vispatīkamākās sajūtas.


Džefs aizbēga.

Leģendas stāsta, ka viņš ir tur ārā, vēljoprojām..

Un ja tev sanāk uzskriet Džefam virsū, bet visticamāk viņš uzskries tev virsū, pēdējais ko tu dzirdēsi būs "GO TO SLEEP"


IZGRIEZUMS NO VIETēJāS AVīZES.

*Pēc daudzu nedēļu neizskaidrojamajām slepkavībām, vēljoprojām šis nezināmais slepkava ir starp jums.

Nedaudz liecinieku ir atrasti, kāds puisis stāsta kā ir izvairījies no slepkavas mēginājuma nogalitnāt zēnu.*




"Man bija slikts sapnis, tāpēc pamodos nakts vidū. Es ieraudzīju, ka ir atvērts logs, kautgan skaidri atceros, ka to aiztaisīju pirms ielīdu gultā. Es piecēlos no gultas un aizvēru logu vēlreiz. Pēctam vienkārši ielīdu atpakaļ gultā un mēģināju aizmigt. Pēkšņi mani pārņēma sajūta, ka kāds mani vēro. Es atvēru acis un izkritu no gultas. Tur, kur no āras spēdēja laterna starp aizkariem bija divas spīdīgas acis. Tās nebija parastas acis, tās bija izlobītas. Tās bija acis, kuras dzina mani kapā no šausmām. Man acis likās šausmīgas, līdz ieraudzīju muti. Brutāli ar nazi izgriezts plats smaids, kas lika sacelties katram matiņam uz mana ķermeņa. Šī kontūra aiz aizkariem turpināja skatīties uz mani, kas nu jau šķita mūžība. Beidzot viņš teica vienkāŗšu teikumu, bet viņš to pateica tā, kā to teiktu tikai slimi cilvēki.


Viņš teica "GO TO SLEEP"

Es iekliedzos. Tad viņš iznira no aizkariem un izvilka nazi tēmējot uz manu sirdi. Viņš uzleca uz manas gultas, es spēru, kliedzu, cīnījos, ripoju pa grīdu, visu iespējamo, lai sevi aizsargātu. Un tajā brīdī mans tētis ietraucās istabā. Viņš meta nazi, tas trāpīja tētim plecā. Viņš drošvien būtu nogalinājis manu tēti, ja kaimiņi nebūtu izsaukuši policiju.


Policija ietraucās mājas pagalmā un izlecot no mašīnas skrēja uz mājas durvīm. Vīrietis pagriezās un metās bēgt pa mājas gaiteni uz viesistabu. Es dzirdēju stiklu skaņu, viņš bija izsitis logu. Piegāju pie loga un kā filmās noskatījos, ka viņš bija pazudis tālēs.

Es jums droši varu teikt vienu, es nemūžam neaizmirsīšu šo smaidu. Tās aukstās, asinskārās acis un šis psihopātiskais smaids.. Nemūžam nepametīs manu galvu.

*Policija vēljoprojām meklē šo vīrieti, ja esat piefiksījis kādam līdzīgu šo izskatu, lūdzu, kontaktējieties ar tuvāko policijas dienestu*


Kuru nākamo?

63 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Redzēts apmēram 100 reizes.emotion

3 0 atbildēt
Sen zināms radījums, bet pašu stāstu tā arī nebija gadījies lasīt. emotion
1 0 atbildēt

Šis stāsts nav tīri pilnīgs. Orģinālais Džefrija Vuda stāsts ir daudz garāks un detalizētāks, piemēram tas, ka viņam bāla āda ir no tā, ka viens no tiem '' sliktajiem'' pirms aizdedzināšanas viņu nolēja ar balinātāju. Un pirms viņš izgrieza sev smaidu, viņš bija slimnīcā deļ drausmīgajiem apdegumiem.

1 0 atbildēt
Sūds bļ.eģemotion:fujble:
0 0 atbildēt
:fuble:
0 0 atbildēt

Ieraudziju bildi kad lurkoju spokos. Uz reiz sapratu. Stāsts par Džefriju un viņa idiotiski pārpīlēto notikumu kuru zinu no galvas emotion

0 0 atbildēt
Ir labi priekš pirmā raksta.
0 0 atbildēt
kas ir džefrijs?
0 0 atbildēt
Šajā rakstā nav rakstīts neviens džefrijs. Un ko man tagad darīt ja tev nepatīk??
0 0 atbildēt

Ko šādu neesmu lasījusi.

Noteikti lieku + patika stāsts

0 1 atbildēt