local-stats-pixel fb-conv-api

Garīgums un materialitāte1

12 1

Sveiki, visiem emotion šis ir 5. raksts , ko šeit publicēju emotion Nu tad šoreiz tā pavisam nopietni, par attīstību kā tādu, un ko svarīgi tajā ievērot
emotionŠjā rakstā iet runa par Dvēseli un Garu. Paskaidrošu, ka Dvēsele un Gars parasti ir katrai būtnei, Dvēsele ir sievišķās enerģijas aspekts, un pilda konkrētas funkcijas, bet Gars vīrišķās enerģijas aspekts, kam ir sava enerģētiskā specifika.

Garīgums un materialitāte un kā atvērt Dvēseli.

Garīgumam un materialitātei ir jābūt apziņā nevis atsevišķi, bet gan kopā, vienā veselā-garīgā materialitāte! emotion

Bet tas ir iespējams tikai izvēršot un atverot Dvēseli un piepildot to ar mīlestību!

Vienkārši Gars pats pa sevi un tāda veida garīgums( bez atvērtas Dvēseles)ir nestabils, mainīgs kā šūpoles-to ticu tam visam, to neticu, tāpēc ka neko nejūtu! Tāpēc, ka tikai atvērta Dvēsele un sievišķā enerģija notur līdzsvaru visos līmeņos. emotion

Atsakoties pieņemt SEVĪ sievišķo enerģiju radījums pēc būtības atsakās no Dievišķā un garīguma tai skaitā. emotion

Tumšo uzdevums-atdalīts pārus, sievišķo un vīrišķo enerģijas! Līdz ar to aizvest no Tēva, gaismas, ķerot aiz visām zemes laimes ilūzijām un pārlieku lielai labklājībai kā pierādījumu tam, ka tumsa ir izdevīgāka par gaismu, ka materialitāte pati pa sevi (bez Dievišķā garīguma) ir vērtīgāka par visu!

Kā tas notiek? Pie neatvērtas Dvēseles radījums attīstot tikai savu Garu, izvaro pats sevi atsakot sev izrādīt emocijas. Radījums paliek neapmierināts fizikas līmenī, zaudē ticību Tēvam, zaudē dzīves un dzīves mērķa jēgu, jo būtībā neiekļūst mīlestība, tā to nepieņem, jo tieši Dvēsele ir atbildīga par mīlestības saņemšanu un tās saglabāšanu būtībā. Bet ja nav mīlestības, notiek pakāpeniska radījuma degradācija visos līmeņos-tas atspoguļojas fizikā, materialitātē, veselībā, un tā ir zīme ka nepieciešams attīstīt Dvēseli, atverot to! emotion

Dvēsele ir vienojošs posms starp Materialitāti un Garīgumu, tā ir nepieciešama harmonijas radīšanai radījuma attīstībā. Savādāk notiek kropļojumi absolūti visā! emotion

Tumšo mērķis ir tieši atdalīt materialitāti no garīguma, Garu no Dvēseles, vīrišķo enerģiju no sievišķās (caur naidu, neuzticību, šaubām, agresiju un c.) –un tādā veidā izveidot radījumā neapmierinātību absolūti visā, un materiālajā arī. Bet galu rezultātā-iznīcināt garīgumu, ticību Tēvam, dievišķajā, caur redzamu salīdzinājumu-visi kas neiet gaismas ceļu ir gan bagāti, gan laimīgi! Ar to pašu virzot atteikties no Gaismas ceļa.

Lai sāktu sakārtot sevi pēc Dievišķā ir jāizsaka nodoms:

Es izsaku vēlmi apvienot savā būtībā visos līmeņos Dievišķo Garīgumu un Materialitāti uz dievišķā pamata un nostiprināt to uz visiem laikiem! emotion

Dievišķais pamats-tas ir tieši tas, kas mūsos nodrošina stabilitāti. Bet stabilitāte-tas ir apvienots būtībā

1)Gars un Dvēsele

2)sievišķā un vīrišķās enerģijas (caur pāra pieņemšanu)

3) patiesa mīlestība un dievišķā gudrība 4)visas pārējās dievišķās enerģijas vajadzīgā apmērā

Tas arī ir garīgās attīstības mērķis-radījuma dievišķā harmonija un pamata iegūšana šai harmonijai.

Bez tā visa, tas ir netiecoties pie pilna dievišķa pamata iegūšanas , visas pūleszināšanu ieguvē un garīgā attīstībā zināmā mērā tiek izkropļoti un pakāpeniski aizved no gaismas. Tālāk aizvien spēcīgāk kropļojot un iznīcinot (pat nemanāmi pašam radījumam) ticību Tēvam un dievišķajam, noved arī pie materialitātes kraha visās dzīves sfērās.

Otrs īpaši svarīgs aspekts katram radījumamkas attīstās, ir (kas iet gaismas ceļu) –dvēselisks garīgums, bez kā laimes fizikā nav iespējams izbaudīt! Tam ir nepieciešams atvērt savu Dvēseli!

Kā atvērt savu Dvēseli?

No sākuma, kas tam traucē:

1)Vēlme pārvaldīt situāciju vai savu būtību (pamats-neuzticība Tēvam un Viņa Plānam, vēlēšanās ieņemt Viņa vietu un izveidot savu likteni kā pašam ir ērtāk)

2) Sekošana SAVAM , nevis Tēva dzīves plānam (pamats-tāds pats)

3)Nevēlēšanās uzņemties atbildību par savu rīcību, melošana sev un citiem, atteikšanās no atbildības vispār

4) visvisādas BAILES (audzināšana, iepriekšējās dzīves un c,) Baiļu pamats-tas ir PAZAUDĒT! Tad ko radījums tik ļoti baidās pazaudēt, ka neatver savu Dvēseli?

-Vecas, nodzīvojušas komunikācijas iemaņas un prasmes (nedievišķās!!!), ar to pašu zaudēt iespēju manipulēt un izmantot cilvēkus

-izvēloties pāri baidās pazaudēt atkāpšanās ceļus attiecībās (pamats-ieradums attiekties negodīgi, nevēlēšanās pielikt pūles lai izietu Tēva dotu mācību, nespēja saprast momenta svarīgumu jo iekšā nav mīlestības, būtības daļas to neuzņem)

-bailes no tā, ka cita puse (partneris, ģimenes loceklis, sarunbiedrs) izrādītās jūtas nepieņems, nenovērtēs pūles, atraidīs, un tad iespējams kļūšu bezspēcīgs kaut ko mainīt un būs sāpīgi Dvēselei! (pamats-tāds pats)

-bailes vienkārši izrādīt jūtas (pamats-nepārliecinātība sevī , kad ir vājš pašnovērtējums un ir ļoti svarīgs citu viedoklis)

Pie tāda iekšējā piegājiena garīgā izaugsmē, reālais rezultāts ir vientulība, neiespējamība un nevēlēšanās mīlēt nevienu-ne sevi, ne savu partneri, ne citus, kaut arī uz Dvēseles ir draņķīgi! (bet, ja būs sāpīgi Dvēselei?!!!)

Pati pa sevi vīrišķā enerģija( bez sievišķās) nav spējīga pieņemt un izrādīt mīlestību. Garīgums tādā veidā pieņem bezdvēseliska un bezjūtīga garīguma veidolu (vai tā ir gaisma?)-tajā nav Dvēseles, radījumā nav sievišķās enerģijas, tas to nepieņem.

Tādā veidā (attīstot tikai Garu un nepieņemotpretējās polaritātes enerģiju) ir iespējams ATRISINĀT tikai lietišķās problēmas, bet ne attiecību problēmas!

Nepieņemot sievišķo enerģiju un Dvēseli, tas izpaužas šādā veidā: radījums pakāpeniski izžūst visos līmeņos-mīlestības enerģija nespēj noturēties, līdz ar to aizplūst dzīvības enerģija un spēki, parādās veselības problēmas un ilgstošas slimības. Sievietēm-sieviešu orgānu saslimšana, vīriešiem-vīriešu orgānu, visiem parādās agresivitāte, netālredzīgums, pastiprinās un padziļinās pretējās (vīrišķās/sievišķās) enerģijas nepieņemšana, izpaužas kā nespēja vai šaubīšanās sava skatījuma izteikšanā, nestabilitāte lēmumu pieņemšanā. emotion

Nejūtot laimi fizikā cilvēks-radījums sāk šaubīties Tēvā, dievišķajā, sāk atdalīt sevi no tā, uzskatot, ka ES un mana būtībā esam paši pa sevi, bet Tēvs un dievišķais pavisam kaut kas cits. Gribu ticu, gribu nē un tā ir mana personīgā darīšana! Bet Tēvs un dievišķais ir un bija ielikti mums kopš radīšana brīža, kopš mēs te esam iemiesojušies!

Metodika kā atvērt un izpaust savu Dvēseli.

Apzināties un pārstrādāt visu to, kas tika teikts augstāk.

Tālāk ir svarīgi saprast ka apzinoties sevi kā pašu pa sevi (ne PĀRĀ un ne kā daļu no Tēva un Viņa plāna) savas būtības visos līmeņos, ne tikai fizikā-mēs tādā veidā paši arī atdalām sievišķo enerģiju no vīrišķās (un otrādi), Dvēseli no Gara!

Es izsaku vēlmi izvadīt no visas savas būtības, visiem līmeņiem vientulību, attālināšanos no Tēva un Viņa Plāna. Es sāku apzināties sevi kā pāra radījumu, lūdzu pieņemt to visām būtības daļām visos līmeņos un lūdzu to nostiprināt un paņemt par pamatu uz visiem laikiem! Lūdzu novest šo apzināšanos līdz fizikai!

Apzināšanai ka es esmu pāra radījums ir jāaiziet līdz būtības dziļumiem (nevis vientulībai)

Kā sevi uztvert saprotot ka ES esmu pāra radījums, nevis pats pa sevi?

Es + Dvēsele+Gars ,un tikai tad ir iespējama harmonija, tikai tad reāli radījums ir spējīgs piepildīties ar īstu mīlestību un ar visām pārējām dievišķām enerģijām (tas ir tāpat kā uz pusēm sadauzītā krūkā neturas ūdens).

Es esmu vienotība un manī apvienots vienā ir gan sievišķā, gan vīrišķā enerģijas. Un es jūtu sevi šādu vienotību pat tad, ja fizikā man vēl nav pāra!

Atvērt Dvēseli-nozīmē vēlēties padalīties izpratnē, siltumā, sapratnē, mīlestībā, pieņemšanā, mērķu, plānu vienotībā, (pat nelielā mērā atkarībā no apstākļiem), tas ir vēlme neatdalīties, bet otrādi apvienoties ar savu pāri.

Piepildot Dvēseli ar siltumu un mīlestību, ar to ir viegli dalīties ar pārējiem, bet bez intimitātes noskaņas protams.

Tā arī ir Dvēseliskā- Garīgā Materialitāte pie kā ir nepieciešams tiekties!

Ar šo problēmu (kā to sasniegt) mēs tagad saskaramies visi! Jo Gari pakāpeniski attīstās, bet Dvēseles vispār netiek cienītas un ņemtas vērā ,un notiek pilnīgs materialitātes sabrukums.

Dvēselisks garīgums+materialitāte-tas ir divkāršs milzīgs spēks, tas ir visaptverošs visos līmeņos! Tas arī ir attīstības mērķis, Dievišķais plāns mums visiem. emotion


autors: Margarita

tulkojums Phoenix/ tulkots no: Usladushka.com

Paldies visām būtnēm, kurām pateicoties šeit varēja tapt publicēts šis raksts. Ceru , ka tas iedvesmos visus, kas to lasīs- atmosties, un pilnveidoties.

12 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt