local-stats-pixel fb-conv-api

Gandrīz pazudušie17

392 1

Cilvēki izgaist. Bez jebkāda loģiska izskaidrojuma, gandrīz vai citu cilvēku acu priekšā. Doma par to, ka tas var notikt ar tevi, padara šo apstākli sevišķi nepatīkamu. Iedomājies - tu izej no mājām, es uz autobusu un vienkārši izgaisti. Tu neierodies darbā, neviens tevi nevar atrast un nav nekādu pazīmju par to, kas būtu ar tevi noticis. Pēc ilgas meklēšanas varbūt izdodas atrast kaut kādu pavedienu par notikuša iemesliem, bet bieži vien nav nekā. Cilvēki paliek ar daudziem jautājumiem. Baisi? Vēl dīvaināki šķiet gadījumi ar cilvēkiem, kas gandrīz izgaisa. Viņi bija pazuduši, cits uz ilgāku laiku, cits ne tik ilgi, bet tas, ko viņi pastāsta, liek uzdot vairāk jautājumu un neko neizskaidro. Vai tas notiek ar visiem bezvēsts pazudušajiem? Par to var, diemžēl, pārliecināties tikai, ja cilvēks atrodas, bet tās parasti nav citplanētiešu nolaupīšanas epizodes. Šķiet, ka notikušais liek apjaust, ka realitāte nav tas, ko mēs esam pieraduši uzskatīt par īstenību, tā ir sarežģītāka.

392 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000
Ak jē, vakar vārds vārdā kā tu esi te rakstījis pārunājām ar draudzeni. Tā pirmā rindkopa vienkārši tāpat.. Like es vnk ieeju spokos un te ir raksts par to pašu. Like koaaa!
5 0 atbildēt

Mošk man arī jāiet vienam pa mežu pastaigāt? Mošk mani nolaupīsemotion un pēc tam visiem izstāstīšu ,kas notika

2 0 atbildēt

uz cūkkārpu dāā

1 0 atbildēt
Ir gadījumi, ka cilvēki iesprūst laika cilpā un atgriežas pagātne vai aizceļo uz nākotni. Daži no viņiem tika atpakaļ...
0 0 atbildēt