local-stats-pixel fb-conv-api

Gallu jeb druīdu horoskops (2.01-11.01;5.07-14.07)0

11 1

Tātad turpinu par gallu horoskopiem.

Nākošā sarakstā ir Baltegle. Datumi 2.01-11.01 ; 5.07-14.07.

Baltegle

Skaista, drīzāk gan apveltīta ar aukstu, paskarbu skaistumu, patīk senlaicīgas rotaslietas, kā arī puskrēsla, smaržas, vecas lietas un grandiozi svētki. Kaprīza, ar viņu nav viegli saprasties un sadzīvot. Ir izteikta savrupniece, tādēļ bieži vien jūtas vientuļa pat lielā kolektīvā. Tikpat kā nepadodas svešai ietekmei, tomēr reti izsaka savas domas, nav īpaši runīga un jautra. Ļoti lepna, neatlaidīga nosprausto mērķu sasniegšanā.

Mīlestībā reti kad ir apmierināta. Prasīga un nepiekāpīga. Vienmēr grib daudz saņemt no dzīves, jo apzinās savas labās īpašības, un parasti viņai tas izdodas. Tāpat viņai gadās neprātīgi iemīlēties, un tad visa viņas pasaule iet bojā. Viņas mīlestība var būt bezgalīga.

Ārkārtīgi gudra, apveltīta ar analītiskajām spējām, tieksmi uz zinātni, taču ne vienmēr gūst panākumus. Gadās, ka strādā tādā nozarē, kurai nav nekā kopīga ar viņas tieksmēm un specialitāti.

Pret darbu izturas nopietni un ar apzinīgumu un rūpību sasniedz zināmus augstumus.

Nonākusi izvēles priekšā, no dažādiem risinājumiem parasti izvēlas visgrūtāko. Radīt sev un citiem satrežģītas situācijas - tas īstenībā ir viņas aicinājums.

Cēlsirdīga; lai kas arī notiktu - uz viņu var pilnībā paļauties. Jebkurā situācijā prot saglabāt aukstasanību, cerību un ticību. Baltegle stāv pāri sīkumiem. Viņa ir izvēlīga un sīku baudu vietā dod priekšroku lielam gandarījumam.

Baltegles zīmē dzimušajiem raksturīgs intelektuāls domāsanas veids, noslieksme uz analīzi, loģika, askētisms.

11 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000