local-stats-pixel fb-conv-api

Es gribu ticēt.33

Čau! Šodien mazliet pievērsīšos tādai tēmai,kā Kriptozooloģija. Kas tas ir? Tā ir Pseidozinātne,par mītiskiem dzīvniekiem. Šajā rakstā varēsiet saprast,kas no mums visiem zināmajiem dzīvniekiem kādreiz tika uzskatīti par mītiskiem un vai pastāv vēl neizpētītu dzīvnieku sugu. Izbaudi! :) .

1208 10 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Uzskatu ka kriptozooloģija ir seno gēnu inženieru experimentu augļi.. Vai nu dažu gadu laikā mums tas jau būs iespējams sakrustot trusi ar pīli vai arī jau ir iespējams slepenajās labarotorijās.. Nekā neiespējama tur neredzu ja ir zināšanas par ģenētiku.

9 0 atbildēt
Man likās, ka okapi vienmēr ir bijis ļoti reāls dzīvnieks
8 0 atbildēt

"Atgādināšu,ka senatnē bija arī vairākus simtus metru gari koki"  Nav jaunums, Amerika pat vēl tam ir pierādījums, kuros tajos mežos, ka joprojām ir savādi milzīgi koki kas turpina augt. Dinozari arī eksistēja...tāpēc milzīgo koku izmēri nav nekas savāds, ka reiz tādi bijuši.

7 0 atbildēt

Sauvaļas zirgs+zebra=okapiemotion

7 0 atbildēt

Atkal labs gabals. Jetijiem gan ticu. Tieši nesen lasīju biogrāfisku grāmatu (par mēģinājumu noslēpot no Everesta), kur tās varoņi - gan satiktiet Himalaju klosteros dzīvojošie mūki, gan 2 nastu nesēji ekspedīcijas laikā esot to redzējuši paši savām acīm. Mūki vēl zinājuši izdalīt 3 šķirnes un izstāstīt, cik daudz reižu katrs no tiem redzēts. 

7 0 atbildēt

loti liela teritoorija no amazones un citiem dzugliem ir neizpetita un varbut kaut kur tiesam ir dzivi koki un cilvekedajaugi.

7 0 atbildēt

Saskatijies - The Secret Saturdays?

4 0 atbildēt
Es gribu ticēt. emotion 
4 0 atbildēt

Šeit jau arī varētu iejaukties cilvēku slimais prāts un mēģināt tīšu sakrustot kādu sugu.

4 0 atbildēt

Jā, bet par to botāniku. Mums mācija vēsturē, kad antīkie cilvēki, un pāris gadsimtus gan pirms gan pēc mūsu ēras aiz ekvatora visu uzskatija par kropļiem. Reāli mistiski monstri un būtnes. Iespējams tas ir viens no variantiem, kad daži var neeksistēt. Bet es nenoliedzu versiju kad eksistē. Bet malacis

4 0 atbildēt
4 . Slenders ?? ; oo
3 0 atbildēt

uuu

3 0 atbildēt

Par 4. un citiem mitiskiem augiem-

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Ziedi-slepkavas/345154

3 0 atbildēt

Es gribu ticēt!

3 0 atbildēt

Pirms pāris gadiem Strasbūrā nobildēju lombardā ļoti līdzīgu zaķa izbāzeni, kā ds Tev ir pirmajā bildē. Smieklīgs skats kā kāds ir centies, bet darbs protams uzteicams, izskatījās arī pietiekoši pasens, lai to piedēvētu vismaz 18tajiem , ja ne agrākam periodam.

3 0 atbildēt

Iespējams, ka šīs sugas ir bijušas!

2 0 atbildēt

Nūū tu gan dod, pirmajā punktā saki, ka tādām ,,muļķībām,, negribi ticēt, kad jau otrajā runā pavisam ko pretējuemotion

1 0 atbildēt
daudzas sugas kas likas izmirushi tagad sak atkal paradities.tas nau nekas jauns
0 0 atbildēt
Okapi ir pilnībā reāli, man par viņiem bija projekts ģeogrāfijā emotion
0 0 atbildēt
0 0 atbildēt