local-stats-pixel fb-conv-api

Ēģiptē atrasta ārpuszemes104

1124 15

Lieliski saglabājies un rūpīgi mumificēts ārpasaules ķermenis ir ticis atrasts Ēģiptē. Šī mūmija bija aprakta senā piramīdā. Noslēpumainais radijums ir starp 50 un 60 centimetriem garš. Arhelogs šo atradumu ir atradis nelielā piramīdā pie Dynasty doceaba ciema.

Ieteikšana draugiem nozīmē 20 cepumus Tev!
Iesaki facebookā un saņem 20 cepumus!
Pievieno komentāru un iegūsti 10 cepumus!

1124 15 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000
Lee avatarsLee

un vispār cik daudz šāda veida lietas vēl tiek turētas slepenībā...

96 0 atbildēt

Atgādina no Karību Jūras pirātiem, to mazo pērtiķēnu, kuru nevar nošaut emotion

74 0 atbildēt

Ēģiptes amatpersonas vēlējas to paturēt slepenībā, jo neviens arheologs nespēja to izskaidrot... 

Ēģiptes amatpersonas būtu to paturējušas slepenībā, līdz kāds to varētu izskaidrot...

Ar Ēģiptes amatpersonām ir apspriedušies daudzi arheologi, bet līdz šim neviens to nevar izskaidrot...

Pēkšņi "eksperts", kurš nav nosaukts vārdā", ir pasludinājis no sava 4 gadīga bērna aizgūtu ideju, ka tas nav nācis no šīs pasaules...

Pēkšņi "eksperta", kurš nav nosaukts vārdā, secinājumu Ēģiptes amatpersonas ir pieņemušas kā izskaidrojumu un iemeslu atklāt notikumu publikai, par spīti tam, ka Ēģiptes amatpersonas tik un tā netic "eksperta", kurš nav nosaukts vārdā", eksperta viedoklim. 

Atvaino, laifer, bet tu īsts"eksperts". emotion

35 3 atbildēt
Tas ir Uvis
31 0 atbildēt

Aliens  emotion

20 0 atbildēt

Jesus, noņem DNS analīzes un noskaidro kas tas ir. Droši vien kārtējā dabas kļūda nākusi te pat no zemes. + ja patiešām tas būtu nācis ne no šīs planētas mēs šo ziņu noteikti neuzzinātu emotion

21 2 atbildēt

Varbūt piedzimis kāds slims bērns, un dēļ tā, tika "nosūtīts uz debesīm" ?emotion

12 0 atbildēt

Ja daži arheologi nevar izskaidrot kas tas ir, tad bez jebkādiem pētījumiem un pierādījumiem uzreiz tiek pieņemts, ka tas ir nācis no kosmosa... Nevis eksperti arheologi, bet pagrīdes arheologi, vai arī raksts vienkārši kārtējais jautrais feiks priekš lētticīgās tautas daļas, kuriem pietiek ar dažām bildēm, lai viņi noticētu da jeb kam.

11 0 atbildēt
Izskatās pēc bērna.
7 0 atbildēt

Cik man zināms šitādas mūmijas taisīja no pundurpērtiķiem un kā retus suvenīrus iesmērēja tirgoņiem.

7 0 atbildēt

Nesaprotu kāpēc vienmēr visiem trakiem atklājumiem un brīnumiem vienmēr tik nekvalitatīvi attēli :(

Bet raksts interesants.

7 0 atbildēt

Nepilnīga informācija,zinātniekiem izsecināt kas tas ir reāli nav nekādu problēmu,paļubom kkur ir programma kā csi kas salīdzina šūnas vai dns ar uz zemes esošo dzīvo būtņu dns un sen jau ir noskaidrots kas tas ir,tad jau dinozauri arī ir ārpasaules radījumi.

6 0 atbildēt

Kaut kad redzēju radījumu par šo "būtni", DNS analīzes atklāja, ka tas ir cilvēks. Tikai smaga gēnu mutācija dēļ tā, ka Faraoni taisīja čiki briki ar saviem ģimenes locekļiem...

3 0 atbildēt
Kādam faraonan piedzima bērns ar distrofijas defektu un tas arī vis
3 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

nepārbaudīts un paviršs raksts, ka jau tas raksturīgs sensāciju kārotājiem. Spriežot pēc http://www.wisdom-square.com/mummified-alien-discovered-in-egypt.html Ēģiptē atrastas 2 mazas dīvainas mūmijas, attēlos viena no tām, (This one was found near Lahun, when exploring a small pyramid south of the Dynasty doceaba of Senusret II,) izņemot 4. att. - tā ir atrasta Peru.

2 0 atbildēt

Atgādināšu, ka Ēģiptes faraoni stājās dzimumattiecībās ar tuviem radiniekiem, kas arī ļoti iespējams izraisīja šādu kroplību...

 

Nekā no arpuszemes.. 

2 0 atbildēt

Es droši vien izteiktu minējumu, ka tās  ir  zīdaiņa mirstīgās atliekas. Ja tas bijis kāda augstdzimuša pārstāvja bērns, kas  dzimis ar kroplībām un defektiem un drīz miris, izskaidrojama greznā apbedīšana. 

2 0 atbildēt

Arī mēs kādiem visuma iedzīvotājiem esam citplanētieši. Un varbūt paši nākam no citas planētas, jo evolūcija ir TIKAI teorija un visi ķēdes posmi nav atrasti.

2 0 atbildēt

Nu it kā jau būtu stulbi iedomāties ka esam vienīgie šajā visumā...

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »