local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvās leģendas23

Sveiki! Šis būs otrais garadarbs no manas rakstu sērijas,par Kriptīdiem. Šoreiz es pastāstīšu par tādiem kriptīdiem,kuri ir nofotogrāfēti vai ir atrasts dzīvs eksemplārs,bet tie tik un tā tiek uzskatīti par mītiskiem un neesošiem! Izbaudi! :) .

1104 3 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Peedejam .. tev neliekas auzdomiigi ka taaa bilde ir spoguljatteelaa?

22 0 atbildēt

pēdējais nedaudz atgādina lauvu ar vāveres asti:D

5 0 atbildēt
Patiesībā daudz sugu ir izmirušas cilvēku saimniekošanas rezultātā, arī tādas izmirušas, kas nav paspētas atklātas, lielākā daļa no visām sugām mīt amazones džungļos.
1 0 atbildēt

Par pēdējo bildi - Kur tu rāvi to "šoka suns" ? Ja tas ir tas pats, ko es domāju, tad tas ir "Black Shuck" - un šeit "Shuck" nenozīmē "šoks".

1 0 atbildēt

Super protams par dažiem ir dzirdēts. :) + Varēji ielikt vairāk.. :)

3 2 atbildēt

Labs raksts! emotion

4 3 atbildēt

Aborgēniem kā vienmēr ir taisnībaemotionvai neemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Kur ir Stan Lee? Ak pareizi. 😢
0 0 atbildēt
+
0 0 atbildēt

Es nemeloju, jo es neprotu melot par nezināmo. :(

0 0 atbildēt

Es atceros ka rudenī es ar draudzeni braukājāmies ar riteņiem un kad mēs braukājāmies garām dažādām meža nomalēm, tad mēs kādus dažus metrus tālāk pamanījām kādu dzīvnieku ar garām kājām, nogrieztu asti, brieža ķermeni un suņa galvu un tas ieskrēja pie kritušajiem un beigtajiem kokiem. Mēs, protams, griezāmies atpakaļ, jo negribējām riskēt.

Es vēlāk izstāstīju savam brālim un pēc tam vecākiem. Viņi man neticēja un teica ka man tikai likās.

Dīvaini ka mana draudzene to arī redzēja.

P.s Tas bija tumši, tumši brūns ar ļoti neredzamu melnu kārtu uz muguras!!!! emotion

0 0 atbildēt

Par melno suni emsu dzirdējusi daudz! viņam ir sarkanas acis un ja viņu red 1 reizilaime ja 2 reizes nelaime. ja trīsnāve. bet nēesmu droša :) vnk lasīts. vel arī lasiju ka viņu kā jau visus zvērus var uzveikt ar sudrabu vai kaltu dzelzi :) un tas nav nekāds šoka suns. viņam ir daudz nosaukumu bet ne jau šoka suns :D

0 0 atbildēt

2.drīzāk  čupakabra:D

0 0 atbildēt

Bļin.. dēļ pēdējā man zosāda uzmetās.. atgādināja par sen aizmirstiem bērnības regulāriem murgiem par melnu suni.. un es tieši taisijos iet gulēt!

0 0 atbildēt

Par 2. Subatē aiz skolas beigts gulēja tads līdzīgs radījums. emotion Bet viņu jau sen sarija jau tie tārpi un no viņa neka nav palicis emotion . Mēs ar draugiem viņu atradām kaut kur 2012. gada vasarā. Tas noteikti bija kaut kāds suns, bet viņam arī nebija apmatojuma un tam bija tāda pati krāsa, kāda ir redzama 2. bildē. emotion

0 0 atbildēt
Like. (=
0 0 atbildēt

Pēdējā bilde ir PS. Pa vidu bilde vnk mainās uz otru pusi, kā spoguļ attēls. Bet raksts labs +

0 0 atbildēt