local-stats-pixel fb-conv-api

Dvīņi 20. 05.–21. 06.2

15 1

Dvīņi 20. 05.–21. 06.



2016. gads no Dvīņiem prasīs pacietību un izturību, jo būs daudz spriedzes un pārbaudījumu. Gada pirmajā pusē būs sajūta, ka visi apstākļi ir pret jums, jo vajadzēs pielāgoties situācijām un cilvēkiem. Sākot ar jūliju, kļūs nedaudz vieglāk, bet lielāka rīcības brīvība būs iespējama no oktobra.

No janvāra līdz aprīlim vairāk nodarbinās darba un stabilitātes jautājumi. Gan darbā, gan personīgajā dzīvē būs neskaidra situācija, kas laupīs sirdsmieru.


Situācija nedaudz uzlabosies februāra sākumā un beigās, no marta pēdējās nedēļas līdz aprīļa vidum.

Maijā un jūnijā būs jūtams izteikts nogurums un spēku izsīkums, tāpēc laikus ieteicams plānot veselību stiprinošas procedūras un atpūtu. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai kardināli mainīt jau esošo.

Jūlijā un augustā situācija sāks stabilizēties, būs iespēja atvilkt elpu. Šajā laikā ieteicami nelieli atpūtas braucieni vai izklaides pasākumi kopā ar radiem.

Sākot ar septembri, pūles būt pacietīgam un izturīgam tiks atalgotas. Apkārtējie vairāk rēķināsies ar Dvīņu vajadzībām. Veiksies, kārtojot darījumu lietas un sirdslietas. No oktobra vidus līdz novembra vidum būs šī gada pēdējais saspringtais periods.

Visa gada garumā vēlams rīkoties pārdomāti, savaldīt emocijas. Martā, maijā un augustā jāatturas no jebkāda veida darījumiem vai tālākiem ceļojumiem.

15 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

...nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai kardināli mainīt jau esošo.  emotion Man tieši uz to periodu ir labi plāni. Bet, pie dirsas uz tiem horoskopiem, lielu ietekmi spēlē, starpcitu, arī gads.

1 0 atbildēt