local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvainas lietas un objekti uz mēness!15

Naktīs mēs redzam spožo Mēnesi un domājam, kas gan slēpjas uz tā? Kādus noslēpumus tas glabā sevī? Lai cik daudz mēs par to zinātu, tas joprojām paliks noslēpumains, kamēr netiks atklāts pilnībā.

Ir diezgan daudz lietu, ko mēs zinām par Mēnesi. Tas ir aptuveni 6 reizes mazāks par Zemi, tas ir kādus 4. 6 miljardus gadus vecs, tam nav atmosfēras un uz tā nav ūdens. Ir arī pierādījumi, ka uz mēness ir daudz vulkānu, no kuriem daži, iespējams, vēl joprojām darbojas. ASV kosmonauti ir staigājuši pa Mēness virsmu vairākas reizes, ieskaitot Apollo misijas. Uz mēnesi ir nosūtītas arī vairākas zondes, lai izpētītu to vēl sīkāk.

Bet ir arī daudz lietas, ko mēs nezinām (piemēram, nav zināms, kā Mēness radies un kas uz tā patiesībā notiek. Daži zinātnieki domā, ka Mēness varētu būt atdalījies gabals no Zemes) vai par kurām neesam pārliecināti. Mēnesim ir arī savas neatrisinātās mistērijas.

Daži uzskata, ka uz Mēness ir starpplanētu bāzes. Citi domā, ka uz Mēness ir dzīvība, un kaut arī tur pabijušie kosmonauti oficiāli neapstiprina šo faktu, šīs versijas piekritēji domā, ka lielo valstu valdības to vienkārši slēpj no mums.

Desmitgades, pat gadsimtus, pirms uz Mēnesi tika nosūtīti kosmosa kuģi, tas tika pētīts ar teleskopa palīdzību, lai pārbaudītu, vai tur ir kādas intelektuālas būtnes. Ir daudzi foto uzņēmumi, kuros saskatāmi dažādi silueti, neizprotamas formas, kas neatbilst Mēness virsmai. Iespējams, ka tam visam ir loģiska atbilde, taču pagaidām tāda nav atrasta.

Dažas no šīm anomālijām!

49 1 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nu man vecmāmiņa stāsta ko otrajā mēnes pusē ir citplanētiešu bāze, kādēļ mēs to nezinām? Valdības jau nesaka, un Krievi tak palaida fotogrāfijas zondi kurai vajadzēja uzņemt mēnes otras puses fotogrāfijas, un kas notika? Zonde/satalīts pazuda un viss... Es pats domāju ka tā tas varētu būt, kapēc ne, neviens otru pusi nav redzējis (izņ*t Čaku Norrisu bet viņš par to nerunā)...

1 0 atbildēt

Autoram, un pārējiem arī, ieteiktu noskatīties šo dokumentālo filmu, var atrast arī iekš youtube:

The Greatest Story Ever Denied - Moon Rising <---- ŠOKĒJOŠI!!!

1 0 atbildēt

Tā tas ir,ja izmanto akmens laikmeta fotoaparātus.

0 0 atbildēt

āj, lol ,dēliņ! pieņemsim ka šie attēli ir īsti. SO? uz Zemes ir pa pilnam wtf. šie tad būtu Mēness wtf! emotion

0 0 atbildēt

raksts man patika. +

0 0 atbildēt

ee a newiens naw padomaajis ka meeness negriezas ap sawu asi bet meteoriitu kraateri ir no zemes puses ..wtf? kaa meteoriiti wareeja iziet cauri muusu planeetai! un newiens jau nestaasta taisniibu kas notiek meeness otraa pusee...emotion

0 0 atbildēt

ee a newiens naw padomaajis ka meeness negriezas ap sawu asi bet meteoriitu kraateri ir no zemes puses ..wtf? kaa meteoriiti wareeja iziet cauri muusu planeetai! un newiens jau nestaasta taisniibu kas notiek meeness otraa pusee...emotion

0 0 atbildēt

Zinatnieki cits ar citu pretstata...

Uz meness nav bijis cilveks, kur vel sitadi joki.

Citplanetiesi- kartejais cilveka fantazijas auglis.

0 1 atbildēt