local-stats-pixel fb-conv-api

Deja vu16

126 2

Deža vū ir cilvēku vidū izplatīta parādība. Deža vū ir apzīmējums sajūtai, kad tu kaut ko tādu jau es iepriekš esi darījis vai jutis. Tā pagātnes piedzīvošana vēlreiz nākotnē. Deža vū literāri nozīmē ,,jau kādreiz redzēts’’. Ir iespējami daudzi iemesli, kas rada šo sajūtu, taču neviens nezina, kāpēc tieši tā rodas. Un nu, lūk, šeit būs dažas teorijas par to, kas varētu radīt šo sajūtu:

126 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Deja Vu man ir nācies bieži piedzīvot bet nu pēdējā laikā itkā no tā miers ir, bet domāju ka tas tik laicīgs moments tāds ir. Raksts interesants, tādas tēmas man patīk . emotion

8 0 atbildēt

es kādreiz no tā šausmīgi baidijos, bet vēlāk es sāku to lēnām kontrolēt- pagarināt. Kad es eju kkur un tad pēkšņi es es esmu šajā Deja Vu, es vairs nelecu un nebīstos, bet domāju ko es varu darīt lai to pagarinātu...Eju lēnāk, sāku domāt kas man jādara tagad, lai to sajūtu nepazuadētu. citreiz liekas, ka esmu kkādā paralēlā pasaulē. Bet  tas notiek samērā reti. No malas gan jau pēc "Dum dum" izskatos, bet tas ir aizraujoši, bet nezinu vai labi!

2 0 atbildēt

katru dienu jau toč man nav, bet pa brītiņam uznāk...un pārsvarā tās ir pozitīvas *cijas emotion

1 0 atbildēt

es lasīju, ka Deja Vu rodas tāpēs, ka viena smadzeņu puslode nostrādā ātrāk nekā otra. Piemēram, labā, kas tajā brīdī bija "ar aizturi", ainu ieraudzīja vēlāk nekā kreisā. un tad šķiet, ka tas jau ir bijis.

Tā kā neticu reinkarnācijai un tādām mistiskām lietām, šis variants man šķiet vispieņemamākais. :)

2 1 atbildēt

nu man agrāk vislaik bija deža vu sajūta, bet tagad man ir tāda sajūta, it kā es zinu atbildes uz visiem jautājumiem, zinu, kas būs nākotnē,citos izplatījumos, tikai atbildes ir aiz tādā kā aizvērtām durvīm manā prātā, drīzāk dvēselē, vēl pie tam liekas, ka es zinu atbildes, bet aizmirsu.emotion sajūta it kā es atrastos tādā kā ''neīstā izplatījumā'', ka šī pasaule ir tikai kkāds pārvalks, māns (apēram kā Matriksā, un galvenais es to zinu, tikai liekas, ka nevaru atcerētiesemotion ). un nē, es neesmu pārskatījusies visādas fantastikas un mistikasemotion

akd, man dažreiz paliek bail no tādas sajūtas. viņu vnk nevar aprakstīt

1 0 atbildēt

man tieshi nesen bija shi sajuta. labs raksts,paldies :)

0 0 atbildēt

Nezinu, ar mani ir ta ka ja, piemēram savā galvā izdomāju kadu situāciju kā viņa varētu norisināties tuvēja nakotne, vai kad notieks, piemērām zvanīs telefons(kaut arī negaidu zvanu), tas notiek.

Ja spēlēju spēli-duraku, piemēram iedomāju, ka man vajag kadu karti izlikt laukā no tas kuram turu roka, un velos lai pretinieks uzliek tadu karti lai es varu no tas savas karts atbrīvoties-tas notiek.

0 0 atbildēt

Mda unikala sajuta un tiesam interesants raksts

0 0 atbildēt

man bizi sitada sajuta

0 0 atbildēt

Man ilgi nebija bijis deja vu, bet nesen atkal piedzīvoju. Tik tiešām mistiska un interesanta sajūta. +

0 0 atbildēt

man bieži ir tā, k.ko daru un vnk liekas ka esmu jau to piedzīvojusi. Kaut 100 punkti, ka tas galīgi nekad nav noticis. ĀAah, dažreiz tas liekas dīvaini un baisi, dažreiz patīkami pārsteidz.

0 0 atbildēt

Pēdējā laikā nav kaut kā bijis, bet kādu laiciņu agrāk gan bieži.

0 0 atbildēt

Man ta ir biezi, bet man liekas ka esu to nosapnojis vai ka ta. +

0 0 atbildēt

Bet tā ur reāli interesanta figņa, pašam pāris reizes ir bijis un tāda sajūta ka reāli kādreiz tur esi bijis un ko darījis bet zini ka tur nevarēji būt agrāk, any way + :)

 

P.S. Lasīju ka zinātniekiem ir viedoklis ka šis rodas kad smadfzenes biķīt iekļiņi un svaigi saņemto informāciju nosūta nevis uz vaidzīgo smadzeņu vietu bet gan uz pagātnes un atmiņas daļu un tpc tāda sjūta!

0 0 atbildēt

Man tā ir bijis 2 reizes. emotion

0 0 atbildēt

man ir bijis ljoti daudz reizes!!! Bet ta sajuta pazudis pec ljoti liela pardzivojuma vai ari pec tuvas saskarsmes ar navi!!! Jo kad tu esi tik tuvu navei un tomer nenomirsti tu vairs nesekosi  lidzi liktenim!!! Tu sekosi sev lidzi un liktenis bus tas kas tkai paidzes sekot tev lidzi!!! Jo liktenis nav tads ka visi doma tas ir tas kas ar tevi var manipulet un palidzet!!! Ljoti liela un tuva ar saskarsme ar navi likteni vairs tik  ljoti neietekmes tapec ar i deja vu pazudis!!

0 0 atbildēt