local-stats-pixel fb-conv-api

Daži fakti par spokiem/gariem.6

136 3

Tātad sveiki,spoki! Šis ir mans pirmais raksts. Es ilgi nevareju izdomāt, par ko rakstīt. Un beidzot izdomāju, par ko ielikt rakstu. Tā kā izbaudiet rakstu un uzziniet ko jaunu pa spokiem/gariem.

Ps.gadīšu jusu komentārus.emotion

136 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Cilvēki kaut kā sāk aizmirst, kas ir fakts. Ok, tādā garā piedāvāju faktus par tomātiem:

1) Ja tomātiem būtu jūtas, viņi ienīstu aziātus. Daudzi domā, ka tas ir tāpēc, ka aziāti daudz patērē tomātus, bet nē, tomāti vienkārši ir rasisti.

2) Ir lielāka iespēja dzirdēt tomātus dziedam naktī, dilstošā mēnesī. Tomēr nevienam tas nav izdevies.

3) Tomātiem ir lieliska dzirde. Lai arī viņi nemāk to Tev pastāstīt, viņi spēj dzirdēt 3km attālumā.

4) Tomāti patiesībā ir sazinājušies ar cilvēkiem daudzas reizes - pēc apēšanas viņi ar flatulenci gremošanas traktā raida Morzes signālu.

 

Protams, ja negribi ticēt, tad nevajag! emotion

8 0 atbildēt

Gaidīsim faktus par Dievu, zobu feju un bubuli.

7 0 atbildēt

Nu ja, negribi ticet tad nevajag.emotion

3 0 atbildēt

Jūs viņiem paprasijāt to ka tā zinat vai kā.Kautgan ticu gariem,bet šis gan izskatas pēc murga ko kāds narkomāns nosapņoja kad bija lsd iedarbībā.

2 0 atbildēt
P.s spoki jeb gari iedalaas vairaakaas kategorijaas 1.poltergeists(launais spoks kurs kustina prieksmetus un biedee cilveekus uun poltergeisti ir vieniigie no spokiem kuri speej kko nodariit cilveekiem. 2. Spoki jeb vnk gari kuri veel nav izdariijusi visu ko bija ieplaanojusi dziives laika... 3.maajas garini kuri medz but rotaliigi tadejadi mus nobiedeeejot bet majas garini neko launu nedara ja tu pats neizprovice vinus bet tas ir gandriz neiespeejami... Bet prieks iesaceja kuram veel daudz jaizstude si tema nebija slikti vienigi viens fakts bija galigi nepareizs...i
2 0 atbildēt