local-stats-pixel fb-conv-api

Darbs ar iepriekšējām dzīvēm. 1. daļa9

27 1

Sveiki visiem sajā brīnišķīgajā brīdī, emotion Tagad uzlabošu sev un arī Jums emotion noskaņojumu šai tumšajā vakarā ar šī raksta uzrakstīšanu, emotion jo jūtu, ka pa šo tematu interese aug, un ir vajadzīga informācija par to, kas tad īsti ir darbs ar dzīvēm, un kā maksimāli efektīgi to visu apgūt. emotion publicēšu šo informācju vairākās daļās. sākšu ar ievadu.

Jāapzinās, ka tas, kas mēs esam šodien, tas ir rezultāts. Mēs piedzīvojam mūsu pagātnes sekas sākot jau ar savu ierašanos šajā fiziskajā dzīvē. Vecāki , tagadējā ģimene, visi apstākļi ir saistīti ar mūsu pagātni. Vai esat kādreiz domājuši, kas nosaka to, kādēļ viens bērns ir tāds un otrs pavisam atšķirīgs. Kas tieši nosaka, ka bērnībā viens bērns paniski baidās no zirnekļiem, bet cits tos var paņemt rokās? Kas nosaka to, kādas rotaļas patīk, un kādas nepatīk? Kas nosaka, ka tieši tas bērns ir saslimis ar tieši šādu slimību, ( visi atcerēsimies regulārās naudas vākšanas kampaņas šadiem bērniem- neviens nerunā par cēloni, bet par sekām) un kapēc tieši viņš, nevis kāds cits? emotion

Kas nosaka to, ka bērns izvēlas zīmēt tādus motīvus, bet kāds cits pavisam citus? Tagad atceraties sevi bērnībā...

Kas Jums patika, kāda veida filmas un motīvi jūs bērnībā aizrāva, kādas spēles patika spēlēt? No kā baidījāties? Par ko sapņojāt? emotion

Lai iepazītu sevi, lai sāktu attīstību visos līmeņos, mums ir jāsāk meklēt atbildes uz to, kādēļ tā ir, un uz visu ir atbildes..., mums jāsāk meklēt atbildes uz šiem jautājumiem. emotion

Iepriekšējās dzīves nav nekas atrauts no mums, tās caurvij un ietekmē mūsu uzvedību un mūsu izvēli.

Pasaulē ir veikti petījumi psiholoģijā, kas tieši pierāda, ka tas, ko mēs pazīstam- tas mums piesaista uzmanību. Tātad mūs piesaistīs un mums patiks, tas ko mēs jau pazīstam. Savulaik, kad tika plānots būvēt Eifeļa torni, ļoti daudziem šī ideja nepatika, un nepatika arī šī torņa izskats u.c. Bet tagad , kad šis tornis ir, un visi to pazīst, neviens vairs nedomā par to, ka dizains varētu būt neglīts un nepiestāvēt...

Arī ar mūziku ir līdzīgi, pirmo reizi dzirdot kādu dziesmu, tā var nepatikt, bet tas nav drošs rādītājs, jo, ja šī dziesma pēc laika tiek dzirdēta vēl pāris reizes, attieksme var pārvērsties un dziesma piepeši atklāta kā simpātiska..


Interesantākais ir tas, ka šī patika uz pazīstamām lietām var būt pat tad, ja šīs lietas ir nodarījušas mums pašiem un citiem ļoti lielu ļaunumu iepriekšējās dzīvēs. Tā piemēram , patika uz ieročiem, filmām, kurās ir asiņaini skati, kaujām. emotion


Ja šiem cilvēkiem pajautā, vai jūs tiešam to gribat, kad ir karš un mirst ģimene u.c. tad viņi parasti atbild, ka negrib, bet ikdienas gadījumā savu patiku uz ieročiem nespēj izskaidrot, ... emotion


Tas pats ir attiecība uz atkarībam. Ir cilveki, kas ļoti viegli ieslīgst atkarībās, smēķēšana u.c. Tas ar norāda, ka šī atkarība ir jau mantojumā, un tā ir neatrisinata situācija, kas turpinās arī sajā dzīvē.

Tie momenti, kas iepriekšējas dzīvēs mums ir bijuši īpaši izšķirīgi un nozīmīgi, arī šajā dzīvē, viss, kam ir saistība ar to, ļoti mūs uzrunā. Un tas ir arī tagad, atceraties, kuras epizodes no filmām, grāmatām, sapņiem Jums visspilgtāk palikušas atmiņā... Jā, to Jūs tādā vai citādā veidā esat piedzīvojuši, ... emotion

Patiesībā realitāte daudzkārt pārspēj fantastikas filmas un grāmatas...emotion Vai zināt, kā radušās fantastikas filmas un grāmatas? Domājat ka no fantāzijas? ...Nē, patiesibā tas ir šo darbu autoru neapzinātās atmiņas. Faktiski, tas ko viņi raksta, tās ir viņu atmiņas... Protams tur mēdz būt visādi uzslāņojumi un izkropļojumi, bet svarīgākais ir pats pamats. Kad būtne ir atmodusies un garīgi strādā ar sevi, tad ātri var saprast, kas ir šie pamati paša personīgajā dzīvē...


Ja Jūs domājat- kādēļ dažiem cilvekiem ir kaut kādi konkrēti talanti, bet citiem savukārt ir citi talanti? Kas nosaka talantīgumu un spējas?

Tās arī ir iepriekšējas dzīves. Tieši tādēļ ir cilveki, kas var nodarboties ar mūziku un radīt brīnišķīgus skaņdarbus bez speciālās izglītības. Tieši tādēļ ir mākslinieki, kas labi zīmē jau no bērnības, .. tādēļ, ka viņi zin kā to darīt, viņi jau to māk.

Mēs visi esam būtnes ar plašām iespējām. Bet ir daudzi , kas to aizmirsuši, un tad sanāk tā, ka viņi īsti nezin, ne par ko gribētu kļūt pēc profesijas, nedz savus talantus. Un netic paši sev un spējai atcerēties savu pagātni..

Kādēļ tā? Tas tādēļ, ka ir notikusi tāda lieta, ka uz planēta Zeme ļoti kolektīvi šeit esošās būtnes bija izvēlējušas tumsu, ko nozīmē izvēlēties tumsu?

Tas nozīmē atteikšanos no sevis un savām Dievišķajām spējām un pat no patiesas mīlestības emotion apmaiņā pret surogātisku eksistenci un ilūzijām. Un viens no iemesliem, ka šāda izvēle tika izdarīta, bija salīdzināšana un lepnums.


Pievērsiet uzmanību salīdzinašanai! Salīdzināt sevi ar citiem, tās ir ļoti lielas lamatas, kas izraisa slēgtos apļus. Tādus kā, re tai būtnei tas ir, es neesmu gana labs, ka vajag mēģināt līdzinaties tam un tam, bet pēc tam seko vēl lielāks kritiens, un tā no gala. .. Pievērsiet uzmanību sajūtām, ko izraisa atrašanās šādos slēgtajos apļos. Vai atrašanās tajos dara laimīgu?

Ja atbilde ir, ka nē- tas nozīme, ka reāli salīdzināšana noved pie tā, ka mēs zaudējam paši savu enerģiju, kuru vārējām izmantot savai realizācijai tā vietā šī nokļūst pie parazītiem smalkajos līmeņos, kuri nav ieinteresēti , lai mēs atmostos un apzinātos, kas mēs paši esam patiesībā... emotion

Šo situāciju var risināt izsakot nodomu, : Lūdzu, lai tiek visos līmeņos izvākti un likvidēti šāda veida slēgtie apļi un tā enerģija , ko piesavinājušies parazīti, lai tiek attīrītā veidā atgriezta man atpakaļ. Lai visos līmeņos tiek palaisti attīrīšanās procesi no šo parazītu pasaulēm.

Atmošanās nozīmē to, ka mēs kļūstam ar vien atbildīgāki par visu , ko darām tai skaitā par saviem pagātnes darbiem. Un jo atbildīgāka būtne, jo plasakas iespējas sai būtnei paverās. Viens no iemesliem, kādēļ mēs apzināti savas dzīves bērnībā neatcerējāmies, ir tas, ka esam bijuši atteikušies no šīs spējas, un iemesls ir tas, ka vienkārši nevēlejāmies atcerēties un uzņemties atbildību un kārtot lietas, ko paši bijām sastrādājuši emotion Bet lieta tā, ka atteikšanās atcerēties mūs no atbildības neatbrīvo. Tādēl sekas ir jāiziet šā vai tā. Tiesa neapzinīgajā versijā tas ir krietni nepatīkamāk, emotion nekā, ja apzināti sākam uzņemties atbildību un kārtot šīs iepriekšējo dzīvju situācijas. Pie tam, ja mēs neapzinātajā veidā izejam karmiskos un neapzināmies par ko ir šīs sekas, tas nozīmē, ka arī turpmākajās dzīvēs mēs arvien piedzīvosim šo pašu situāciju, kamēr nesapratīsim , kas par lietu un neizlabosim to.

Tadēļ jebkurā gadījuma ir izdevīgāk to visu kārtot tagad apzinatā veidā, jo, ja mums tagad gadās kādas problēmas, tad vismaz šoreiz tāda veida problēmas būs pēdējo reizi, ja to visu sakārtosim kā pienākas.

Tātad nonākam pie tā, ka atcerēties dzīves ir jebkuras būtnes, kas vēlas apzinātu attīstību ikdienas darba nepieciešamība.

Kā uzsākt attīstību, un kā iemācīties skatīt savas dzīves? Tas ir pakāpenisks un galvenais- regulārs darbs, bet sākumam publicēšu seit ļoti efektīgas lūgšanas, kas palīdzēs nodrošināt visus nepieciešamos apstākļus, lai Jūs varētu attīstīties :

Cilvēka vēršanās piemērs pie Augstākiem, kurš ir nolēmis iet gaismas un garīgās attīstības ceļu.

Es izsaku apņēmumu iet tikai gaismas un garīgās attīstības ceļu tajā labākajā veidā kādu man ir noteicis Tēvs.

Es lūdzu veikt visas nepieciešamās izmaiņas tam, lai nonāktu uz šī ceļa, nostiprināt to un dot man attīstības virzienu no šī laika brīža.

dot nepieciešamās enerģijas un zināšanas, kas man palīdzēs šajā ceļā

Es lūdzu radīt visus nepieciešamos apstākļus, dot nepieciešamās enerģijas un zināšanas, kas man palīdzēs šajā ceļā

Es lūdzu veikt visas nepieciešamās izmaiņas visās manas dzīves sfērās saskaņā ar Dievišķo .

Es lūdzu veikt visus nepieciešamos uzstādījumus un palaist visus procesus ,kādiem ir jābūt palaistiem kopš tā brīža, kad ir izteiktas šīs vēlmes.

Es lūdzu novākt no mana ceļa visus šķēršļus, negatīvus novēlējumus un sūtījumus, kas var kaut kādi novērst no ceļa.

Es lūdzu stiprināt manu Garu un veicināt Dvēseles, fiziskā ķermeņa, smalko un enerģētisko ķermeņu, visu manu struktūru un sistēmu un ,vispār, visas manas būtības kopumā attīrīšanos.

Es esmu gatavs iet ceļu, kuru man ir sagatavojis Dievs, nest pasaulē gaismu, mīlestību, zināšanas, ar kurām esmu apveltīts un kas attīstīsies manas garīgās izaugsmes laikā.

Vēršanās pie Dieva.

Dievs, mūsu Tēvs, tikai Tu viens zini kam man tas viss tiek dots, es nododu sevi Tavās rokās un gaidīšu un cietīšu cik ir nepieciešams savas sāpes un ciešanas, ja Tev tas ir nepieciešams. Lūdzu Tevi tikai par to, ja ir iespēja caur apzināšanos un ar darbu pie sevis izlabot tās situācijas, kuras ir radījušas manas ciešanas, dot man tādas iespējas. Jo normālā stāvoklī es izdarītu vairāk labas un noderīgas lietas Tev par labu, cilvēkiem un apkārtējām pasaulēm.

Lūgšanas- Margarita ( www.usladushka.com)(5.dimensija)

Šīs ir pamatlūgšanas, bet vēlak attīstības gaitā, lūgšanas būs ļoti individuālas, un Jūs paši jutīsiet , kas tieši vajadzīgs un kādus tematus lūgt...Bet pašiem pirmajiem soļiem šīs ļoti var palīdzēt. Jāņem vērā, kad uzsākot nopietnu darbu ar sevi ir jārēķinās, ka ir būtnes, kas nav ieinteresētas Jūsu attīstībā, šīs būtnes vienkārši dēvēju par tumšajiem. Tās ir tādas pašas būtnes, kādas agrāk bijām mēs, kad bijām atteikušies no sevis un savam patiesajām iespējām, vienkārši viņas šo posmu vēl nav izgājušas un dzīvo iluzijās. Un mēģina kaitēt un visādos veidos novērst mūsu uzmanību no garīgā darba. Parasti viņas dod uzbrukumus tieši pa mūsu vājajām vietām, bet ja mēs saglabajam mieru, tad katrs šāds pārbaudījums dod jaunu soli attīstībā, jo zinām kādas lietas šajā momentā ir aktuālākais sakārtot. Ja ir intensīvs uzbrukums, tad jāatceras lūgt nekavējošu Dievišku iejaukšanos un darīt to nonstopā, līdz jūtam, kad paliek viegāk. Viņas gan smalkajos darbojas, gan fiziski caur cilvēkiem, kas sevi neapzinās vēl tik dziļi. Bet galvenais sajust ar Sirdi, Sirds vienmēr var pateikt, kur ir patiesība, un kur tumsa. ...

Turpinājumā būs par visām sīm tēmām plašāk...

Paldies visām būtnēm, kurām pateicoties šeit varēja tapt publicēts šis raksts. Ceru , ka tas iedvesmos visus, kas to lasīs- atmosties, un pilnveidoties. emotion

27 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Ja mēs atcerētos iepriekšējās dzīves tad tas iespējams traucētu veikt pienākumus šajā dzīvē.
4 1 atbildēt
Izklausaas nevis peec kaut kaa dievishkja, bet peec kaut kaadas sektas padariishanas, jo ja Tu tieshaam buutu iekshaa tajaa iistajaa lietaa, tad lasiitu Biibeli un zinaatu visu, kas un kaa tur ir teikts, nevis mineetu kaadus Augstaakus speekus un izzinaatu kaut kaadas mistiskas ieprieksheejaas dziives.
3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Es nēesmu nekāda būtne, esmu Cilvēks!

0 1 atbildēt