local-stats-pixel fb-conv-api

Creepypastas! Man PIRMAIS RAKSTS!!!!!8

Sveikiņi spocēni!Ceru ka šoreiz admiņi manu rakstu neidzēīs! :D Labi un tā... es rakstīšu par dažādām creepypastām un blah blah blah :D Ja kāds nezin kas ir creepy pasta - tie ir cilvēku izdomāti ļauni tēli kuri nogalina cilvēkus ! Piemēram Jeff the killer(kurš strarpcitu ir mans mīļākais tēls) , Slenderman , eyeless jack , laughing jack , masky utt..Ceru ka patiks mani rakstiņi.Ja gribat lai šo visu turpinu tad lieciet plusus un rakstat to komentāros . Un tā pirmā creepypasta - Jeff the killer : GO TO SLEEP.
Stāstīšu īsi jo tā ir ļoti gara.

Jeff the killer

Džefs nesen ar savu ģimeni un brāli Liu pārcēlās dzīvot uz citu pilsētu , jo tēvs bija dabūjis paaugstinājumu darbā.Viņiem bija jauna skaista māja.Džefam un Liu tā patika.Drīz pie viņiem pienāca kaimiņiene.

- Sveiki mani sauc Dženifera , esmu jūsu kaimiņiene no pretimmājas!Un šis ir mans dēls BillijsEs vēlētos jūs ielūgt uz viņa dzimšanas dienu.

Džefs un Liu gribēja kautko iebilst bet tad mamma ierunājās

- Bet protams ka mēs atnāksim!

- Mammu! Mēs netaisamies iet uz bērnu balīti! Mēs jau esam lieli.

Bet tad viņi saprata ka nav jēgas jo mamma paliek mamma.

Nākamajā dienā gaidot skolas autobusu Džejam un Liu , ar skeitu pārlidoja pāri tīnis.
Tad vēl divi

- Hei puiši skataies , jauniņie! Tad viņš pievērsās Džefam un Liu- Jūs zinat ka katrs kas brauc ar šo autobusu , maksā mums?Un tad Huligāns no Liu kabatas izņēma maku.Džefs metās viņu aizstāvēt.Un tad sākās kautiņš.Pēc traka kautiņa viņi devās mājās.

Nākamajā rītā pie durvīm pieklauvēja policija lai savāktu Džefu . Bet tad pēkšņi iejaucās Liu.

-ES esmu vainīgs!

- Liu nedrari to , tu neesi vainīgs! Bet neviens Džefā neklausījās.Liu savāca un mazgadīgo koloniju.

Kad pienāca Billija dzimšanas diena , Džefs uz to negribēja iet.Tomēr mamma pierunāja viņu.Džejam nebija ko vilkt. Tikai balta jaka ar kapuci un melnas džinu bikses.

Kad viņi atnāca tur bija tikai mazi bērni.Kāds maz zēns piegāja pie viņa ar spēļu pistoli un jautāja - Gļibi paspēļēties? Džefs- Em...nē saproti...es esmu izaudzis.

-Nu ļabi ņem.Džefam vēlāk kļuva jautri!

Bet tad pēkšņi uzradās tieši tie paši huligāni kurus džefs bija piekāvis.Viņi vēlējās atriebties.Un...sākās kautiņš.Pirmo bija viegli pieveikt jo viņš bija resns.Nākamo nedaudz grūtām.Nu bija palicis tikai galvenais.Abi ieskrēja vanasistabā . huligāns Džefam uzlēja balinātāju , un tad šķiltavas.Džefa seja dega , viņš skrēja lejā ,kad viņš skrēja viņa galvā kautkas salūza.Tad viņš zaudēja samaņu.

Džefs pamodās slimnīcā.Liu bija atbrīvots , jo huligāni bija visā atzinušies.Un nu visa ģimene ar nepacietību gaidīja kad no Džefa nonems bintes.Arsts tās noņēma , un tas ko viņi ieraudz;ija....bija šausmīgi! Džefa seja dēļ balinātāja bija kļuvusi balta , mati melni.Džefs ātri pieskrēja pie spoguļa.

- Džef,nav tik slikti!

- Nav slikti? Da tā ir perfekta!

Gimene redzēja ka Džefa labā acs raustās , bet tomēr ārsts nomierināja viņus , un viņi džefu paņēma uz mājām.

Naktī māte izdzirēja dīvainas skaņas no vanasistabas , viņau aizgāja uz turieni...un tur viņa ieraudzīja šausmīgu skatu-Džefs bija ar nazi sev vaigos izgriezis lielu smaigu un nodedzinājis acu plakstus.

-Džef kas noticis?

-Es nevarēju smaidīt , tas bija sāpīgi,toties tagad es varu mūžīgi smaidīt.

-Tavas acis Džef?

-Es biju pārāk noguris , un acis vērās ciet , tāpēc es nodedzināju plakstiņus,tagad es varu redzēt savu jauno izskatu.Vai es neesmu skaists , mammīt?

Jā protams mīļais tu esi skaists.ļauj man pasaukt tēti , lai viņš ierauga tavu skaisto seju!

Māte ātri skrēja pie tēva.

Mīļais paņem pistoli , Džefs ir sajucis prātā!!! Bet tad viņa apklusa jo ieraudzīja Džefu

-Tu man sameloji , ,mammīt! Un tad Džefs nogalināja savus vecāķus

Liu gulēja savā istabā,Līdz pēkšņi sajuta ka kāds viņu vēro.Atvēris acis viņš ieraudzīja jukušo Džefu.Liu gribēja kliegt bet Džefs pielika priekšā roku un teica:

-SSShhhhh ,GO TO SLEEP!

Lūk tāda creepypasta, zinu ka nav īsa kā es stāstīju bet nu labi :D .Ceru ka patika.Gaidat nākamo!

117 9 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Vajadzēja likt tekstu zem bildēm, nevis visu tekstu sakraut rindā un zem tās vienu bildi.

5 1 atbildēt

Es uzraksīju ka viss būs saīsināti! Jāiemācas lasīt!emotion Jo īstenībā creepypasta ir ļoti gara!  

1 0 atbildēt

Vai vari lūdzu ielikt stāstu par Ticci Toby? Tobijs ir mans mīļākais tēls no visām creepypastām c: Es redzu ka kāds beidzot mani saprot XD

1 0 atbildēt

IELIEC par SLENDERMAN..(:

1 0 atbildēt

OOO man patika! (: + no manis!!! (:

0 0 atbildēt

Booorriiinnng

0 1 atbildēt