local-stats-pixel fb-conv-api

Creepypasta(Nu ne īsti :D)6

Sveiki mani spocēni!Man trešais raksts ir klāt! Šoreiz es to nepierakstīšu kā 3# creepypastu , jo tā nav īpaši izplatīta(nu...vismaz es tā domājuemotion )

Un tā šodienas ķip creepypasta tiek veltīta Mr.Widemouth.ES par viņu tikai pastāstīšu.Ko viņš dara utt.

Mr.Widemout ir maziņš slepkava.Ar lielām ausīm , un liieeeluu , viltīgu smaidu.Viņš apciemo mazus bērnus(parasti tie ir līdz 6 gadu vecumam) , un liek viņiem izdarīt pašnāvību.Piemēram , vēlas iemācīt viņus žonglēt ar nažiem.Vai arī liek lekt ārā pa logu , sakot ka lejā ir batuts.Krč viņš izskatās kā mazs , mīļš lācītis bet īstenība viņš ir nežēlīgs slepkava.Tā kā... ja tu esi vecāks un tev ir bērns , tad beidz lasīt šo rakstu , un aizej un pārbaudi vai ar tavu bērnu viss ir kārtībā.Jo iespējams tieši tagad Mr.Widemouth māca tavam bērnam žonglēt ar nažiem...:

Es personīgi no viņa nebaidos!Nu tapēc ka man ir 13 gadi emotionNu tā...par ko es jums varētu pastāstīt?;D Galīgi nekas nenāk šodien prātā .Nu saprotiet skola taču! :D. Bet beidzot 'šodien ir piektdiena! Hi , hi :D .Skola galīgi nogalina mani! :D

Un jā...krč tas vrb tas neliksies tik interesanti , bet raksti iznāks tikai piektdienās , jo man ir ļoti maz laika .Jo mājasdarbi , skolas pulciņi un vēl visādas citas lietas.

Un tā....kā jau jūs izlasījāt Mr. Widemouth patīk bērni( mazi bērni).Tākā jūs varat neuztrauties .Protams ja tu neesi 6 gadus vecs :D

Nākamais raksts būs pēc nedēļas ,Piektdien!

Starpcitu , mans iepriekšējais raksts dabūja pāri 100 plusiem , un tikai 1 mīnusus! ;D Par to jums paldies!.Es jūs mīlu! BIja protams daži nejauki komentāri , bet es viņus neņemu īpaši vērā.

Gaidu arī par šo rakstu daudz plusus!Es zinu ka nav īpaši gara creepypasta.....bet nu vienalga:D.Es ceru ka jums patika viņa.Un uzmanietie savus bērnus no Mr.Widemouthemotion Līdz nākamajai reizei . spoki!

90 20 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Mr. Widemouth c'mon lasiju rakstu pa 7 lapam. Te kautkads s•ds. Nakamreiz pacenties labak.
3 1 atbildēt
Kas tā pa figņu? Reāli tu esi saraktijis pēdējo sū*u. Trekns -
2 1 atbildēt

Tad kur šī pasta ir vai palaidu kautko garām?

1 1 atbildēt

Kad man bija aptuveni 4 vai 5 gadi pie manīm nāca kaut kāds zvēriņš (nebija līdzīgs šim zīmējumam), mēs dzīvojām 3 stāvu mājā- mana ome ar opi, krustmāte, es ar mammu un mana vecvecmama. Vecvecmamma dzīvoja 3šajā stāvā. Vienu reizi, kad es biju pie viņas parādijās šis zvēriņš. Es sēdēju uz palodzes un viņš mēģināja mani pierunāt izlekt, jo lejā esot batuts. Mums nekad nav bijis batuts.

0 0 atbildēt

man nav 6 gadi man ir 9 bet man vienalga ir bail...emotion

1 2 atbildēt