local-stats-pixel fb-conv-api

Citplanētieši pasaules vēsturē...31

Pasaulē izplatās dažādas teorijas par to, ka mūsu senčiem iespējams bijis kontakts ar ārpus zemes radībām. Iespējams, tieši viņi palīdzēja celt piramīdas, radīja Stounhnedžu un Maiju kalendāru, ko savādāk neviens nespēj izskaidrot. Protams, izklausās pēc kārtējām fantāzijām, taču seno cilšu atstātajās liecībās ir saglabājušies neskaitāmi zīmējumi, kur mūsdienu izpratnes „NLO” un „citplanētiešiem” līdzīgi objekti tiek satikti un pielūgti. Vai pirmatnējiem cilvēkiem bija kontakts ar ārpus zemes iedzīvotājiem un viņi mums palīdzēja radīt neizskaidrojamās piramīdas un citu objektus, kurus pat šodien ar augsti attīstītām tehnoloģijām nevaram atkārtot?

Šeit ir daži foto, kas liks aizdomāties, vai tiešām cilvēce ko tādu ir radījusi pašas spēkiem, ka arī seno civilizāciju zīmējumi, kuros attēloti „citplanētieši”. Spriediet paši!

352 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

nu senajām civilizācijām ir bijušas pārāk plašas zināšanas astronomijā, lai sauktu tās par normālām, šie fakti un bildes manuprāt vēl nav tie uzskatāmākie.

Savukārt viduslaikos, kad tehnoloģijas jau bija vairumā uzlabojušās, cilvēki domāja, ka zeme ir plakana un visuma centrs...emotion tāda degredācija, kas lielā mērā bija pateicoties kristietībai. 

Lai gan vidusslaikos ar ir tapušas vairākas gleznas, kurās attēloti tēli un fragmenti par tēmu citplanētieši.

Pilnībā ticu, ka viņi šeit viesojušies un krietni ispaidojoši mūsu dzīves pagātnē, ja ne pat ekspermentāli radījuši, jeb tur kā zoodārzā. :D

12 0 atbildēt
Man par Mītusitēju nāk smiekli. Protams, ja pareizi uztaisa platformu uz kuras novietot bluķi, tad pēc fizikas likumiem nevajadzētu būt grūtībām pārvietot bluķus, bet... Piramīdas ir veidotas no smilšakmens, kas ir ļoti prasmīgi apstrādāts, bet mēs NEMĀKAM apstrādāt smilšakmeni. Ar dimanta urbi un apaļo zāģi vairāku stundu laikā var iezāģēt vai ieurbt tikai dažus milimetrus un dimanta zāģa disks jau ir bojāts. Tad ko, jūs gribat teikt, ka ar parastu vara vai metāla cirvīti un sirpīti ēģiptieši spēja uzcelt un meistarīgi apstrādāt smilšakmeni? Nē, tad tas viņiem neprasītu vis 20-30 g., bet tūkstošgades. Un piramīdu celšanas vecums tiek pamatīgi apstrīdēts, jo pieņemts bija, ka piramīdas ir tikušas būvētas 3500.-4000. g.p.m.ē, bet tagad jau saka, ka tās ir tikušas būvētas 10 000 g.p.m.ē. Neiespējami, ne? Tomēt zinātnieki ir atraduši erozijas pēdas uz piramīdām un sfinkas, kad Ēģiptē bija mitrāks un auglīgāks klimats, bagāts ar lietus gāzēm un veģetāciju... Nē, citplanētieši, protams, var mūsu planētu apciemot kaut 100 reižu un ticamība tam jau ir šie zīmējumi, pieraksti un arheoloģiskie atklājumi, bet man liekas, ka planētas iemītnieki vairākas reizes ir pārdzīvojuši augstu attīstības līmeni(augstāku nekā mums) un tad atkal šausmīgi lielu degradāciju līdz aptuveni nullei un atkal viss sākas no jauna. Pierādījums tam jau ir visas sarežģītās un izturīgās celtnes + 20. gs. kāds angļu vai citas tautas arheologs atrada pilsētu un to nosauca par Mahen-Džodāro. Tagadējie arheoloģiskie atklājumi dzen šokā - pašā pilsētas vidū ir bedre, krāteris un apkārt tam augsts radiācijas līmenis un visi cilvēki apkārt krāterim vairāku metru attālumā ir sakrituši kā nu kurš, cits aizsedzot seju ar rokām, cits vienkārši nokritis un kopējā aina liecina, ka cilvēki ir bēguši un mēģinājuši noslēpties. Piedevām mājas ap krāteri ir iznīcinātas un pašā krāterī ir atrasti stikla gabali, kuri veidojas tikai pie 3000-5000 grādu temperatūras. Varētu domāt, ka meteorīts, bet meteorīta krāteris ir ar konusveidīgu padziļinājumu, bet tas tāds plakans un stipri ieapaļš. Tad man jautājums - vai senie cilvēki jau pazina atom-ieročus un vai tie cieta atomkarā? Nereāli, bet fakts + pieraksti, kuros stāstīts par to kā ūdens upēs sācis vārīties, cilvēku āda sākusi degt un lobīties un kā visas debesis bija vienās ugunīs... Tad izvēlaties ko domāt.
10 0 atbildēt

Par citiem neesmu interesējusies, bet Stounhedža vairs nav nekāda mistērija (tāpat kā Lieldienu salas).

6 0 atbildēt
Te laikam japiemin Eduards Liedskalniņš ar savām korraļu pilīm, un arī tas ka viņš atklāja piramīdu noslēpumu.
5 0 atbildēt

Es tur nedomāju ka zeme būtu NLO veidota, tikpat labi pēc 1000 gadiem, kāds atradīs filmu "Neatkarības diena" vai "Avatars" un domās ka mēs esam kontaktējuši ar NLO. Es domāju ka tie heroglifi ir tikai viņu izdoma par nākotni tāpat kā tas autors, kas rakstīja , ka kādudien būs metāla zirgi, putni no metāla.

4 0 atbildēt

Tie cilvēku deformētie galvaskausi, vismaz pēc bildes, nav deformēti, tā izskatās pēc citas cilvēku rases, žoklis ir daudz lielāks nekā mums un arī galvaskaus ir saaudzis savādāk. Un ja painteresējas vairāk par tēmu, tad pēc kauliem arī garāki bijuši viņi līdz 2,5m pat.  

 Bet ir arī ciltis kur speciāli jaundzimušajiem deformēja galvaskausus lai līdzinātos šiem.   

1 0 atbildēt
Runājot par akmens apli cilveki spēja ar domu spēku pārvietot jebko un šos brīnumus cēluši atlantīdieši...
0 0 atbildēt
iesaku palsasīt grāmatu "Aizliegtā vēsture".Interesanta,varbūt ne gluži fantastika,bet nundaudz ko izskaidro.Vararī lasīt onlainā,lai nav jāpērk.
0 0 atbildēt

Varbut ciplanetiesi radija cilvekus bet tagad paskatoties uz jaunatni vini man liekas teiktu ko mes nafig radijam.emotion

0 0 atbildēt

4. kaukada žurnalā bija ka tie ir,ķjip kaukadas ciltis vai kas un vinji tur nonemusi zemes virskartu un palikusi tadi zimejumi

0 0 atbildēt

Tu domāji - kaļķakmeni?

Toreiz jau nebija elektrība un flekši, vajadzēja strādāt ar mazliet prastakiem instrumentiem emotion

0 0 atbildēt

Nu tak mes ceļosim laikā un tad ari visus apmacisim emotion

0 0 atbildēt
Divaini ir tas, ka mes esam uztaisijuši kaut ko tik lidzigu kā viņi, nevis viņi uztaisîjuši kā mēs.
0 0 atbildēt

1.Piramīdas kuras sver 500 tonas nevar tik vienkārši sataisīt

2.Arī grieķu dievi ir ciplanētieši-Tie kas valda par ūdeni par pērkonu utt

0 0 atbildēt

Otra teorija, kā šie senie cilvēki spēja būt tik gudri, kurai šie pētnieki paši nespēja ticēt, ir ka mūsu nākontes cilvēki spēja ceļot laikā un nokļuva tur senajā pagātnē. taču.. atkal neskaitāmie jautājumi par ko, kas un kā.   

0 0 atbildēt

ir vēl viena teorija par piramīdām. Tās bija celtas  ar nodomu, lai iegūtu magnētisko lauku un tādā veidā sazinātos ar citām līdzīgām vietām (piemēram Maiju piramīdu). Par to liecināja mazas šauras lūkas, visā piramīdā, kas ļāva ieplūst gaisam tur iekšā. Taču, tā ir tikai teorija...Mūsu zinātnieku un pētnieku vieni pieņēmumi par to, kā bija, kas bija.

0 0 atbildēt

Atbilde: nē, neradīja!

1 2 atbildēt

nu ja kaukad murks ar to vesturi! vaijrak fakti?

0 1 atbildēt

Nesaprotu zinātnieku spriedelējumus par piramīdām... Piramīdu var uzcelt ar smiltīm, kokiem, kaltu un āmuru. Ja pareizi pielieto kokus, tad 20-tonnīgu kluci var pārvietot 1 cilvēks. Tāpat var sabāzt smiltis apakšā un kluci pacelt vajadzīgajā augstumā, arī to var 1 cilvēks. Pie kam nav jābūt super-duper kačokam, pietiek, ja var pacelt, piemēram, 50kg.

1 2 atbildēt