local-stats-pixel fb-conv-api

Citplanētieši dzīvo starp mums!14

126 2

Citplanētieši apmeklē Zemi tūkstošs gadu garumā un viņi uztraucas par to, ka cilvēki spēs šo planētu sabojāt, paziņoja bijušais Kanādas aizsardzības ministrs.
Pols Helliers (Paul Hellyer), kurš bija aizsardzības ministrs 1960. gadā, padalījās ar savu pārliecību intervijā ar telekanālu Russia Today. Helliers saka, ka ap 80 dažādu citplanētiešu veidu regulāri apmeklē mūsu planētu, sākot no `nelieliem citplanētiešiem`, kuri bieži tiek attēloti multfilmās un zīmējumos līdz tādiem veidiem, kā `nordiskie blondīņi` un `garie baltie`, kuri praktiski spēj iekļauties kā cilvēki. Viņš paziņoja, ka citplanētieši ir atnākuši no dažādām Galaktikas malām, ieskaitot Venēru, Marsu, Jupitera pavadoni un citas zvaigžņu sistēmas.

126 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Man kaimiņš katru dienu levitē gar mājas stūriem. Runā vel nezināmā valodā. Lielas acis izlobītas. Pižiks galvā lai noslēptu savu lielo galvu. Viņam ir spēja pierunāt cilvēkus, lai iedod naudu aliņam.   emotion  viņi ir starp mums un mēs nevaram neko darīt.

12 0 atbildēt

Viņi nejauksies mūsu darīšanās, kamēr viņiem to nepalūgs - es kā reizi gribēju šiem palūgt te kārtību ieviest, tik nezinu, kur šamējos var sastapt, lai to izdarītu.

10 0 atbildēt
Es ari domāju ka citplanetiesi ir,tikai no mums to slepj,tas nozime ka ir izdevigi to slept.
6 0 atbildēt
Kapec slepj??? TAS VISPAR IR JAUTAJUMS KO JAUZDOD????? Tas ir tapec,ka izvertisies masu haoss pasaule ja plasaka publika uzzinas ka eksiste citplanetiesi. Viens izdomas ka vini ir launi, otrs ka labi un beigas tapat nebus patiesiba.
3 1 atbildēt

Citplanētiešu rase nav viena, tā pat kā uz planētas Zeme nav tikai viena rase, viena tautība. Galaktikā ir daudzi tādi un dažādi, ar sliktiem un ar labiem nodomiem. Es ticu tam, ka mēs esam radīti no viņu gēniem, vai citiem līdzīgiem gēniem. Skatoties pa History kanālu Ancient Aliens un In Search of Aliens, ar to Giorgio A. Tsoukalos a.k.a. Alien Guy/Dude ;D , kur ir minētas daudzas sakarīgas lietas kam es saskatu teorētisku loģiku, kur bija minēts salīdzinājums ar bībeli, vai arī Genesis(jaunā pasaule) grāmatu, ka cilvēks tika radīts pēc dieva izskata (vai kā tie vārdi bija - God created a man in his image. Kaut kā tā), tādējādi sakot, ka ir citplanētiešu rase kurai mēs līdzinamies, un, ka tādi staigā starp mums, bet tas nav zināms tādiem kā mums, tikai sakarīgi secinājumi.

Ir daudzas lietas kas liek aizdomāties, jo ir sakarīgi un loģiski, bet žēl, ka pagaidām teorētiski, bet var jau arī tik pat kā skaitīties praktiski, tikai nav apstiprināts. Tā pat kā daudzas lietas kuras vēl nav pierādītas, bet kaut kā darbojas, tikai vēl nav tehnoloģijas, lai izpētītu ko tādu.

2 0 atbildēt

lidojošs "šķīvis" nav obligāti uzreiz svešplanētietis. pati tehnoloģija jau krietnu laiku kā ir zināma, turklāt dažādos variantos (protams, ne plašai publikai).

1 1 atbildēt
UN KĀ MUMS VIŅIEM TO PALĪDZĪBU LŪGT ?????
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt
Mazāk skaties Russia Today
2 3 atbildēt
Jaa ir, atlidos ar banaankugi un visus izglabs... emotion smiekli naak ar sitiem visiem kuri stasta tik par tiem NLO
0 3 atbildēt