local-stats-pixel fb-conv-api

Citpateniešu eksisitence11

16 50

s cilvēci vienatnē? Nē periods. Kā Douglas Adams saka, visums ir patiešām liela vieta. Jautājums ir, kāpēc nav mēs bijām sazināties? Nu, jūs zināt, es tiešām nedomāju, ka ir grūti jautājumu. Pirmkārt, cik ilgi mēs esam bijuši meklējam? 50 gadi, max? Otrkārt, kā varētu ārvalstniekiem mūs atrast, šeit uz malas galaktika, līdz mēs draudzīgi māja tiem, kas mēs esam tikai darot apmēram 100 gadus, tikai ērce pulksteni, izmantojot metodi, lai primitīva, ka pat radības ar mūsu minimālu izlūkošanas var izmantot to (ti, radio)? Treškārt, un svarīgākais, kā mēs esam bijuši meklējam? Mēs esam izmantojot teleskopu, smieklīgi metodi, un pēdējā laikā, ar SETI, pāris radiofrekvences. Nav nepamatoti, ņemot vērā, ka ārvalstniekiem ir kā mums ... bet kāpēc ir, ka būtu patiesība?

Palūkosimies uz to perspektīvā. Pieņemsim, ka suņi mēģināja signālu citas sugas suņiem. Kā viņi to dara? Ar riešana vai gaudošana, labi? Vai mēs pamanām, ka signāla šāda veida? Vai mēs rūpējamies? Cik daudz gudrāki, jo dažas teorētiskās maksimālās iespējas intelektu, mēs par suņiem? Infinitesimally, es teiktu. Mūsu smadzenes ir klasiski, slikti, iekšpusē mūsu galvām, salocīta uz augšu, lai būtu jāpaplašina, lai summu viņi ir, kas ir par visiem mūsu iestādes veiks, gan apjoma, gan vielmaiņas.

Pieņemsim, ka mēs noskaidrojām, kā palielināt galvas izmēru, vai ražo efektīvāku locīšanas, vai labāks, pievienojiet sevi mūsu datori? Kur mūsu izlūkošanas iet pēc tam? Pēdējā gadījumā, praktiskie ierobežojumi būtu ... labi, es, protams, nevar pat sākt iedomāties to. Tagad, ņemot vērā, ka mēs varētu būt, ļaujiet mums konservatīvi teikt, 100 reizes vairāk viedo nekā tagad, kā tas mums signāla ... kāda patiešām būtu mūsu priekšstatu par Visumu, ir, mūsu fizika, mūsu elektronikas? Mēs neesam tagad ir 100 reižu gudrākas nekā suņi. Kā būtu mūsu fizikas salīdzināt ar mūsu pašreizējo ideju fizikas? Utt Jūs redzēt manu punktu? Ārvalstniekiem, ja tie paziņojums mums vispār, mēs esam, kamēr mēs varam apzināti palielināt mūsu intelekts, tikai citas sugas dzīvnieku uz šīs planētas. Tātad, kāpēc viņi vēlas, lai sazinātos ar mums, vairāk nekā mēs gribētu, lai sazinātos ar šo suņiem? Un kā mēs pamanām, vai saprast, ja viņi, tāpat kā par suņiem var iedomāties, veidot un izmantot radio, kas?

Tas ir viens no maniem teoriju, es domāju, ka, visticamāk, vienu. Nākamais, visticamāk, viens tas ir: apskatīt, kā datori ir turpinās. Ko darīt, ja mēs varam "skenēšanu" mūsu smadzenes pilnīgi pārvērst mūsu nervu dinamiku citā formā, un tajās izpaužas sevi laikā datoru (ļoti liels vienu, protams, un radikāli atšķiras no pašreizējā ciparu datoru, bet tie ir - lai šīs diskusijas - quibbles). Es domāju, pilnīgi pāriet uz datoru, kā dinamisks modelis tajā. Un ne tikai sevi, bet visi un mūsu civilizācijas ... kas dzīvo virtuālajā pasaulē, kam kaut ko vēlamies notiek (praktiski, protams, bet mēs neredzam nekādu atšķirību), un ir nemirstīgs (kamēr dators nav skāris meteoru, utt.) Tagad nav, ka būtu brīnišķīgi? Padomā par to. Visu, ko jūs vēlētos, kādu dzīvi, jebkurā vidē, kas fiziski likumus, nav riska, nav nāves ... tik ilgi, cik jūs vēlaties.

Tagad, ja es būtu ārvalstniekam civilizācijas saskaras ar šo iespēju, salīdzinot dzīvo aukstā, cietā, tikai reālas Visumu, hey, kāpēc ne? Tātad otrais teorija ir tas, ka mēs nevaram sazināties, jo, civilizācija kļūst uzlabotas uz šo posmu, viņi vienkārši visu pārcelties uz sava datora (-iem) un dzīvot laimīgi kādreiz pēc, jo virtuālā debesīs savas konstrukcijas, ar datoru aizsargā aiz slāņi bruņas un ko darbina kaut saprātīgi perpetual. Izklausās labi, man, anyway. Tātad tas ir mans otrais teoriju par to, kāpēc mums nav un nebūs ar tiem sazināties. Viņi tur, zillions no tiem. Viņi vienkārši dzīvo grezni pagrabā, tā teikt, cerot iet neievērota, cik ilgi vien iespējams.

Vai tas varētu būt, apvienojoties abām iepriekš minēto, ar ļoti modernu virtuālo civilizāciju sazinoties vienam ar otru, izmantojot pieejams (un neizprotams) pie mums, kamēr mēs līdz šim punktam.

Steven Ravett Brown

atpakaļ

Penny jautāja:

Ja apmeklē svešzemju bija zemi savā dārzā, un tev, ko nozīmē cilvēkiem, kas ir prātā, kā tu atbildētu? Kā jūs izlemt, vai ārvalstniekam ir prātā vai ka tā izmantoja garīgās funkcijas? Vai jums ir nepieciešams nostāju prāta uzņēmums paskaidrot savu rīcību?

Pirmā lieta, proti, ka, ja ārvalstnieka izdevies padarīt to jāsaprot, ka tā vēlas uzzināt, "ko tas nozīmē cilvēkiem, kas ir prātā", tad jūs varētu pieņemt, ka tā bija prātā. Protams, tur ir vienmēr sākotnējo iespēja, ka jūs klausoties kasešu ierakstīšanas, bet, ja jums izdodas turpināt inteliģentas sarunas, kuras var izslēgt. Tad tur ir iespēja, ka jūsu "ārvalstnieks" ir tikai mehāniska zondi reaģēt uz norādījumiem no nekustamā ārvalstniekiem to riņķo ap kosmosa kuģi vai atpakaļ uz Marsa, un izklāšanas savus jautājumus jums. Tādā gadījumā jums ir darīšana ar reālu prātu, vienā noņemt.

Tomēr uzsver, ka galā patiesie jautājuma viedokļa. Ar svešzemju ir, mums trūkst visa veida pamata pierādījuma nianses. Mēs nevaram pateikt atšķirību starp "smaidu" un "skatiens", vai starp dažādu toņu balss. Ir maz jūtam līdzi. Vai mēs varētu saskarties ar vairākām ārkārtīgi Star Trek scenārijs ir izgatavoti no pākšaugu kvēlspuldžu enerģiju. Vai tas rada nepārvarams problēma?

Matemātiķis Alans Tjūrings ierosināja slavenā tests, ko varētu izmantot, lai noteiktu, vai otrā galā ir datora termināla individuāli bija prātā. Pārbaude ir, vai Jūs varat saglabāt līdz pat viedo saruna. Citiem vārdiem sakot, tur pietiekami daudz pierādījumu, kas iet pa runu vien pieņemt lēmumu. Dodas ar šo kritēriju, nav nozīmes tam, cik fiziski dažādi ja ārvalstnieks nav no mums.

Ikvienam, kurš šaubās par pietiekamību Turing testu - kā esmu - jautājums paliek atklāts. Pieņemsim, ka kāds ierosināts, ka ārvalstniekiem ir gudrs, bet nejūtīgs mašīnas. Tātad tas ir morāli pieņemami izmantot ārvalstniekiem kā instrumentus, viņus paverdzināt, viņus, lai neatkarīgi no mērķa mums patika. Jautājums ir, vai ir filozofisks arguments, lai pierādītu, kāpēc tas attieksme būtu nepareizi.

Geoffrey Klempner

atpakaļ

Alans un Pia jautāja:

Ko jūs domājat par ārzemnieka apmeklējuma ietekme būtu uz pasaules reliģijām?

Fiziķis Enriko Fermi reizi norādīja, ka "ja ārvalstniekam pastāv, tās būtu šeit! Ņemot vērā, ka ārvalstniekam dzīvības ir vairāk nekā iespējams, mums ir jautāt, kāpēc nav tie šeit?

Viens no iemesliem varētu būt reliģija. Daudzi sci-fi rakstniekiem ieteikt vienu atbildi uz tā saukto Fermi paradoksu, kurā uzlabotas ārzemnieks sabiedrība ir cordoned pie zemes galaktikas bērnudārzos, līdz brīdim, kad mēs esam sasnieguši pietiekamu posmā gatavs kontaktam.

Reliģija varētu būt viens no faktoriem, saimniecībā mums atpakaļ un, kad mēs nave pāraudzis šo bērnišķīgi pasaules uzskatu, apmeklējot zemes aizliegums būs atcelts. Ja tā, tad par reliģiju rezultāts būtu nulle, nebūtu reliģijas, ja ārvalstniekiem zemi. Protams, tas nav īsti nokļūt centrā jūsu jautājumu, ko jūs patiešām vēlaties zināt, es domāju, ir tas, ko svešzemju dzīvības aizsardzību būtu,, pasaules reliģijām. Ir vairāki jautājumi šeit un es apskatīšu tikai dažus.

1. Daži reliģijām domā, ka dievs ir ārvalstnieks, tāpēc varbūt ārvalstnieku vizītes būtu uzskatāmas par izpildi pravietojums.

2. Gada Vispārējā līmenī tas vien, ka ārvalstniekam dzīves pastāv nozīmē, ka mums nav Visuma centrs. Lai gan lielākā daļa reliģiju tagad atzīst, ka zeme ir tikai vienreizējs klinšu, tie joprojām uzskatu, ka mēs cilvēki ir vissvarīgākais radīšanu, ka aizņemam īpaša vieta Dieva plānā. Ārvalstnieku pastāvēšana šķiet, lai tas neticamu, jo īpaši, ja tie ir augstāks nekā mums (visos līmeņos, intelektuāli, garīgi) Tas nozīmē, ka Dievs ir rīkojies attīstības ārvalstnieku, kā viņš nav rīkojies ar mums , kas savukārt nozīmētu, ka mēs neaizņem sevišķi loma Dieva radība, kas, kā jau teicu, ir būtiska ideja reliģijām.

3. Par kristietības, jūdaisma un! Slam esamību ārvalstnieku ir īpaši problemātiska. Visi šie reliģijas balstās uz ideju par derību starp mums un Dievu. Tagad uzskata divas iespējas: (i) ārvalstnieku neticu Dievam un nepiekrītu ideju samazināsies no žēlastības cilvēka (vai I guess radītās būtnes) un starp Dievu un tādā veidā cilvēks solījumu atgriezties žēlastību un piedošanu par grēku. Varbūt viņi ir dažādu reliģisko ticību savu. (Ii) ārvalstnieku ticu šīm lietām, un pat ir Mozus, Jēzus un Muhameds savu.

Iespēja (i) nozīmētu, ka šie ārvalstnieki būtu nepieciešama konversijas un pestīšanas, un, protams, tas varētu būt līdz pat uzticīgs jārāda ceļš. Es nevaru palīdzēt, bet domāju, ka tas novestu pie jauna līmeņa iedomības un sevi taisnības, nekā tie bija agrāk. Tā nedrīkst novest pie svēto karu, bet es šaubos, ka reliģiskās pieņems politikai, iejaukšanos, kas attiecas uz ārvalstnieku uzskatiem.

Iespēja (ii) ir interesanti. Kristiešiem derības tika izpildīts upuri JC. Tagad, ja ārvalstniekiem būtu tur savu avatāru tas varētu negatīvi ietekmēt derību mēs dalīties ar Dievu un savu personīgo Pestītāju, "Dievs radīja cilvēku", Kristus. Tas ir visu veidu problēmas doktrīnas augšāmcelšanās (do ārvalstniekiem un cilvēkiem dalīties ar tāda paša veida spirta, būs cilvēki get augšāmcēlies ar svešzemju struktūrām?), Euharistija (kas miesu un asinis, ir ārvalstnieks Jēzus miesu un asinis, ja ne to ārvalstnieku piedalīties cita sakramenta) Šie, protams, ir doktrīnas jautājumi, un, lai gan tie nav triviāla, jo īpaši attiecībā uz kristiešu, ārvalstnieku pastāvēšanai nav būtiskāki kā tos ietekmē monoteistisks ticību apšaubīt mans ļoti? ar, Dievu un radīšanas atpūtu. (Ir interesanti atzīmēt, ka Vatikāns ir pētniecības programma, kas veltīta novērtētu ietekmi uz svešu dzīves kristīgās ticības, es neesmu pārliecināts, vai viņi ir publicējuši secinājumus vēl, bet es bet tas būtu interesanti!)

4. Varbūt citām nevalstiskām monoteistisks reliģijām būtu godīga labāk, šie nebūtu saistīta ar pestīšanu vai izpirkšanas, bet ar universālu garu, vai dažas šādas atbilst idejai par ārvalstnieku pastāvēšana var tikt uzskatīta par tikai vēl izpausme šā universālā dzīvības spēks. ja ārvalstniekiem izkrauti rīt es esmu pārliecināts, ka reliģijām visu veidu būtu jāmaina, bet es bet, ka viņi cīnīsies pret to, viņi galu galā ir cīnās par savu izdzīvošanu. Par ilgtermiņā es nevaru palīdzēt, bet justies pesimistisks.

Ya luk ir

16 50 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://goofles mutuere
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Daunis esi vai ka? Tu pats izlasiji kaut vienu teikumu pirms liki rakstu? Doma ka tulkotajs visu daris tava vieta? Karoch nav vardu tavam stulbumam.

13 0 atbildēt

citplanētiešu tulkojums

12 0 atbildēt

čo za huj!

5 0 atbildēt

wtf

4 0 atbildēt

autor panem un izlasi sito keepu

3 0 atbildēt

pilnigi piekritu

2 0 atbildēt

Google tulks=mīnuss par rakstu. Vienkārša formula.

1 0 atbildēt

"+" Tikai tāpēc, ka sāku raudāt no smiekliem par to, kā ir iztulkots :D

1 0 atbildēt

NLO pastāv,bet raksts-miskastē metams...

0 0 atbildēt

teksts varetu butu interesants, bet drankigais tulkojums boja lasit prieku!

0 0 atbildēt

Normāli pacenties uzrakstīt tik daudz, bet piedod-tas raksts ir nebaudāms jo uz katra teikuma vidēji 2-5 kļūdas no transleitera - pieļauju ka googles transleitu izmantoji. Iztulkot vārdus tiešā nozīmē ir viens, pārtulkot un smadzenes pakustināt lai teikums izskatītos loģisks un ar pareizajiem locījumiem-tas jau ir pavisam kas cits. 

0 0 atbildēt