local-stats-pixel fb-conv-api

Ciplanētieši!10

36 2

NLO var būt ļti dažādi to jau es biju dzirdējies bet nedomāju ka to izmēri var būt šādi:

Citplanētiešu lidojošās pilsētas

Grūti pateikt, vai NLO izmēriem ir kādas robežas. Astronomijas vēsturē ir fiksēti daudzi NLO novērošanas gadījumi, kad NLO garums pārsniedz simts kilometrus.

Man radās jautājums cik īst veci ir ciplanētieši?

Tiek uzskatīts, ka NLO ēra ir sākusies 1947. gadā, kad amerikānis Kenets Arnolds debesīs ieraudzīja vairākus nepazīstamus objektus. Cilvēki to uztvēra kā pilnīgi jaunu parādību, kas raksturīga tikai mūsu laikam. Joprojām izpaliek atbilde uz jautājumu – no kurienes un kāpēc tie ierodas pie mums? Ufologi apgalvo, ka NLO ir eksistējuši vienmēr. Par tiem ir rakstīts gan seno ēģiptiešu faraonu papirusos, gan Cicerona un Plīnija darbos, gan Bībelē un Korānā. (Tas mani fascinēja)

Kur visbiežāk var pamanīt NLO?

Ar NLO fenomenu ir saskārušies daudzi, un nevienu ar to vairs izbrīnīt nevar. Izrādās, ka NLO bieži tiek novēroti lidostās un lidmašīnu tuvumā. Varbūt arī citu civilizāciju pārstāvjiem ir interese par mūsu lidaparātiem.

Vai kādi cilvēki ir sekojuši NLO?

Vienai aculiecinieku grupai ir izdevies ne tikai novērot kādu svētdienas fenomenu, bet arī sekot tam pa pēdām un pat uzņemt videolentē.Arī par NLO invāziju Izraēlā. Šo gadījumu patiesumu apstiprina vairākas autoritatīvas personas un dokumenti.1980. gada 8. – 9. martā centrālo Tbilisi laikrakstu redakcijās, radio un televīzijā tika saņemti neskaitāmi tālruņa zvani, kuros pilsētnieki ziņoja par dīvainu lidaparātu, kas lēnām pārvietojās virs pilsētas nomales rajoniem.

 

Ir daudzas publikācijas par lidojošo šķīvīšu eskadrām, asinskāriem citplanētiešiem un zaļo cilvēciņu seksuālajiem kontaktiem ar Zemes skaistulēm. Un tomēr tajā ir kas īpašs.2003. gada 15. maijā Novokuzņeckas iedzīvotāja Ludmila Golovanova atgriezās vēlu mājās no darba. Dzīvoklī bija smacīgi, un viņa nolēma atvērt logu uz lodžiju – sieviete dzīvoja deviņstāvu mājas septītajā stāvā, un lodžija bija aizstiklota.

 

 

 

36 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.eniostudija.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Man radās jautājums cik īst veci ir ciplanētieši?

Nepareizi noformulēts jautājums. Tās būtnes var būt ļoti vecas. Drīzāk jautājumam jāskan šādi: Kad pirmo reizi tika reģistrēts NLO novērošanas gadījums? Un pat tad tas nav 1947. gads. NLO tika novēroti vēl 19. gs. 90. gados un ir saglabājušies pāris kvalitatīvi attēli, kas piefiksē šo parādību.

Par NLO aprakstīšanu bībelē un korānā - tā nav gluži patiesība. Tur ir teikts, ka tie ir bijuši dievi, kuri spēj lidot, un pat tad daļu šo tekstu ir sarakstījuši cilvēki, kuri ir bijuši eiforijas stāvoklī.

Par publikācijām - jā, tādas ir, bet to patiesums ir maz ticams.

Pieņemu, ka tev NLO asociējas ar mazajiem, zaļajiem cilvēciņiem no Marsa, vai humanoīdiem no Venēras, bet tas ir tikai laika gaitā radies stereotips. NLO - Nezināms Lidojošs Objekts. Tā var būt arī optiskā ilūzija vai arī dabas parādība.

I rest my case.

2 0 atbildēt

Un kas tad notika ar Ludmilu emotion

1 0 atbildēt

varēja kādu vidiku ar.

1 0 atbildēt

aaarpraaaac, lodžija bija aizstiklota!!!  kādas šausmas!! mēs neviens vairs nevaram justies droši!! :D :D :D :D

1 0 atbildēt

atbildot uz niks nr.5 komentāru " ciTa planēta - viņi ir ciTplanētieši, newis k... " A tu iemācies pareizi rakstīt "nevis" nevis ka'tu raksti ar W.

Latviešu alfabētā W burts nepastāv.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Skaista un interesanta pasaka! Kāds kut kur redzējis, dzirdējis. Bet kur ir pierādījumi. Ar mūsdienu tehniku var jebko. Domāju gan  ka tā ir fantastika daudzu gadsimtu garumā. Bija Lohnesa brī*nis, sniega cilvēks, pūķi, raganas un tā tālāk. Parādiet konkrēti kaut vinu skrūvīti no šķīvīša. Nevar būt ka tas viss ir tik perfekti viņiem nostrādāts. Tā būt nevar...Tātad, kur viņi ir???

0 1 atbildēt