local-stats-pixel fb-conv-api

Čika laiks - kas tas ir0

16 1

Čika laika kalendārs

ASTROLOGI.LV piedāvā iegādāties
Biznesa cilpu un DIŽ-ČIKA kalendāru

Tajā ir apvienoti:

1. ierastie Čika laiki (mijiedarbība ar visām planētām)
2. astrologa Kristapa Baņķa jaunievedums - DIŽ-Čika laiks - retrogrādā Merkura periods (īpaši, ja pārklājas ar Čika laikiem).

Šādi veidots kalendārs maksimāli ļauj izvairīties no sadzīviskām kļūmēm, jo īpaši biznesā un saskarsmē ar līdzcilvēkiem!

Kas ir Čika laiks

Par čika laiku sauc periodu, kad Mēness it kā atpūšas no citu debess ķermeņu ietekmes.
Čiks − atbilstoši leģendai par kungu, kurš kalēja smēdē kala, kamēr čiks vien sanāca...

Čika laiks = Mēness bez kursa: laika posms, kurā Mēness esošajā zīmē veido pēdējo mažoro aspektu ar kādu no planētām, līdz sasniedz nākamo zīmi.

Īsumā - čika laiks nav nekāds bubulis! :) Tas palīdz dvēseliskos, atpūtas jautājumos, bet ved sāņus no prāta un praktiskām darbībām.

Čika laika pozitīvās iezīmes: rodas iekšēja brīvības izjūta un vēlme neiekļauties noteiktos „rāmjos”; var ļauties dzīves plūsmai, atpūtai; pastiprinās intuīcija; dzimst neparastas, oriģinālas idejas; labs laiks lasīšanai, mūzikai, garīgai nodarbei, meditācijai, dvēseliskai konsultācijai; pastaigas, masāžas, pirts noņem uzkrāto spriedzi; der pabeigt iesāktās lietas un domās sagatavoties jauniem darbiem; ietiecams izbaudīt vientulību; veiksmīgas nesteidzīgas un sirsnīgas sarunas; veic pārbaudes, ja iznākumam nav nozīmes.

Čika laika negatīvās iezīmes:

cilvēki ir izklaidīgi, apjukuši; daudz avāriju, negadījumu; daudz tiek runāts, maz - darīts; bīstami ir veikt divas lietas vienlaikus; lūst vai atsakās strādāt tehnika, elektronika; nevedas naudas lietas; pieņem nereālus lēmumus; nevajadzīgu lietu iegāde; kļūdaina diagnostika; maldīga ārstu, speciālistu diagnoze; izskan velti un tukši solījumi; vēlams atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu; noslēgto līgumu, vienošanās nosacījumi tiks mainīti vai lauzti; dibina uzņēmumu - sarežģījumi ar darbiniekiem, tirdzniecību, līgumiem, naudas plūsmu; slēdz laulību - kavēšanās, aizmāršība, neparedzamas problēmas, „tukša solīšana”; sarežģīti triki, bīstams sports apdraud dzīvību; neatstāt bērnus bez uzraudzības; īstenojas Mērfija likumi, „sviestmaize krīt ar sviestu uz leju”; pazūd laika izpratne - daudz kas aizkavējas.

Vienvārdsakot: ja vēlies, lai no aizsāktās lietas, darba, tikšanās, norunas u.c. nekas nesanāktu − uzsāc to Čika laikā. :)

Čika laikā no daudzām praktiskām lietām, kurām sagaida konkrētu rezultātu diemžēl čiks vien sanāks. Čika laikā notiekošais nav ar prātu viegli vadāms, jo laiks un notikumi pakļauti liktens un zemapziņas plūdumam. Maz, tā sauktās, brīvās gribas iespēju.

Dižčika laikā esošie čika laiki izpaužas pastiprināti, kā arī bieži vien paredz lielāku iespēju „netrāpīt īstā laikā un vietā”.

#Čikalaiks twiterpērles

#Čikalaiks ir grūtu atcerēties, ka ir čika laiks. Tādēļ tas jāpiefiksē iepriekš.

Nesapinamies savā meistarībā #čikalaiks

Lai #čikalaiks darbi ietu raitāk, pirm tā saraksti veicamo darbu sarakstu uz lapiņas. Vismaz daļu izpildīsi.

#čikalaiks jau neiet “kā pa diedziņu”, bet gan drīzāk gadīsies, ka “valdziņš nojucis”.

#čikalaiks parasti ir 2 iespējas: 1) darbi nevedas - nobumbulē laiku; 2) viss padodas viegli.Atkarīgs no indiviudālā #astroluksofors

#čikalaiks neapspriež jautājumus, kas domāti sadarbībai, Iesaistot vai pirmo reizi informējot sarunas partneri.

#čikalaiks no darītāja jākļūst par vērotāju!

Šodien rēķinies ar to, ka nevar rēķināties ar neko.

Vislabāk šodien padodas blakusdarbi, nevis tiešie pienākumi :) Pārāk daudz kas novērš uzmanību

Raksts - Kādēļ tik daudz Čika laiku?

Raksts - Čika laika morāle - Replika par to kā čika laiks irdina karmas valdziņu, ja pret to neizturas nopietni.

Kas ir Diž-Čika laiks

Pieaugot cilvēku izpratnei par čika laiku un tā nozīmi, astrologs Kristaps Baņķis ieviesa terminu Dižčika laiks.

DIŽ-ČIKA LAIKS - retrogrādā Merkura peroids, īpaši, ja pārklājas ar Čika laiku.

Rezultātā - pastiprinātas Čika laika nedienas.

Planētu retrogrādu laikā - kā Dižčikā - mūsu brīvā griba ir ierobežota ciešākās karmas spīlēs. Liktens ieraksts ņem virsroku.

Retrogrāda Merkura izpausmes tiek bremzēta visa veida ar komunikācija, ar transportu saistīti jautājumi; cilvēki izpļāpā noslēpumus un neveiksmīgi izsakās; personīgā saskarsme ir apgrūtināta, vērojams negodīgums, neadekvātu vārdu birums; rodas strīdi par sīkumiem, neiedziļinoties otra patiesajos nolūkos; rakstu darbos, dokumentos tiks pieļauts vairāk kļūdu nekā parasti; tiek kavētas tikšanās; "uzkāras” projekti un datori; autoavārijas kļūs ierastāka lieta; locekļu traumas; neuzmanības kļūdas; jaunumi izrādīsies tikai baumas.

Retrogrādā Merkura laikā nevajadzētu akli uzticēties informācijai un rūpīgāk izmantot personiskās saskarsmes līdzekļus - vēstules, tālruni, e-pastu.

Šajā laikā nevajag sākt ar tirdzniecību, transportu, komunikāciju saistītus projektus.

Ieguvums - fantastiskas idejas, kurus pēc retrogrādā perioda izvētot, viena otra var izrādīties zelta vērtē.

Neiegādāties: auto, tehniku, datortehniku, mobilās ierīces u.c. tehniskas lietas!

16 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000