local-stats-pixel fb-conv-api

Bermuda trijsturis!!!14

183 3

Pasaule ir viena vieta kur pazud sakati no lidmašīnām, plīst kompasi un notiek mistiskas lietas... es runāju par Bermundas trijsuri...

183 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Virsrakstu palabo!:)

17 0 atbildēt

Pie visa vainīgs Sperovs!

10 0 atbildēt

Pārlasi 3. - tev tur teksts dubultojas

4 0 atbildēt

bet interesants raksts  +

0 0 atbildēt

patika.emotion

0 0 atbildēt

Jā, pie visa vainīgs Džonijs Deps emotion

0 0 atbildēt

gribētu aizbraukt un papētīt tur okeāna dibenā.Paskatīties kas tur dibenā notiek.

0 0 atbildēt

Divi austrāliešu zinātnieki paziņojuši, ka mīklainās kuģu un lidmašīnu pazušanas virs reģiona, kas pazīstams ar nosaukumu "Bermudu trīsstūris", vairs nav noslēpums un Bermudu mīkla ir atrisināta, liecina žurnālā The American Journal of Physics publicētais pētījums.

Lai gan agrākās teorijas pieļāva, ka Bermudu trīsstūra noslēpums saistīts ar citplanētiešiem, laika anomālijām, gigantiskām atlantu piramīdām un dīvainiem meteoroloģiskiem fenomeniem, lieta izrādījusies daudz vienkāršāka - "trīsstūris" cieš no akūtām gāzu pieplūdēm. Dīvainajās lidmašīnu un kuģu pazušanās, pēc zinātnieku domām, vainojams metāna hidrāts - viena no parastās dabasgāzes formām.

Jauno hipotēzi izstrādājuši Melburnas universitātes profesors Džozefs Monahans un goda students Deivids Mejs. Viņi noskaidrojuši, ka milzīgie metāna hidrāta gāzes burbuļi, kas ceļas no kontinentālā šelfa, var bez problēmām nogremdēt jebkura izmēra kuģus. Periodiskie metāna izvirdumi (dažreiz saukti par "dubļu vulkāniem") tik ļoti spēj saputot ūdeni, ka kuģu vadība kļūst pilnībā neiespējama.

Kuģi, kas iekļuvuši gigantiskajos gāzes burbuļos, momentāni zaudē peldspēju un nogrimst okeāna dzīlēs. Savukārt, ja burbuļi ir lieli un pietiekami blīvi, tie, eksplodējot uz jūras virsmas, var notriekt arī zemāk lidojošos lidaparātus vai vismaz iztraucēt to vadību.

Bermudu trīsstūris ir teritorija Atlantijas okeānā, kuras robežas ir no Floridas krastiem uz Bermudu salām un Puertoriko un tad atpakaļ līdz Floridai. Jau gandrīz pusgadsimtu mīklainie notikumi šajā reģionā tiek uzskatīti par vienu no lielākajām mūslaiku mistērijām.

Jēdzienu "Bermudu trīsstūris" pirmo reizi lietoja Vinsents Gediss, 1964. gadā žurnālā Argosy publicējot par to rakstu, kurā bija minēta virkne kuģu un lidmašīnu, kas šajā areālā bija pazuduši bez jebkāda racionāla izskaidrojuma.

Savukārt pētnieks Ivans Sandestons pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados noskaidroja, ka Bermudu trīsstūrim līdzīgas teritorijas atrodas arī Japāņu jūrā un Ziemeļjūrā, turklāt bēdīgi slavenajam Bermudu trīsstūrim vispār piemīt romba forma.

1 1 atbildēt

Nice :)

0 0 atbildēt

Tur  dzivo chuck norris :D

0 0 atbildēt

vovo nafig 2 reizes raksti

1 2 atbildēt