local-stats-pixel fb-conv-api

Baraks Obama grib iekarot Marsu25

129 7

ASV prezidents izteicies, ka līdz šī gadsimta 30. gadiem ir jābūt iespējamam nosūtīt astronautus uz Marsu tā, lai viņi pēc tam varētu atgriezties atpakaļ uz Zemi.

Savas idejas par kosmosa iekarošanu viņš ir izklāstījis uzrunā Kenedija kosmosa centrā Floridā. Viņš izklāstīja valsts kosmosa politikas jaunās vadlīnijas, ziņo BBC. Prezidents teica, ka Nacionālajai Aeronautikas un kosmosa stacijai tiek piešķirts gan papildus finansējums nākamajiem pieciem gadiem, gan nopietni izaicinājumi.

„Mēs sagaidām, ka līdz 2025. gadam tiks radīts jauns kosmosa kuģis, kas atļautu mums sūtīt cilvēkus pirmajās misijās, kas ir tālākas par Mēnesi,” sacīja B. Obama. „Un mēs sāksim. Mēs sāksim ar astronautu sūtīšanu uz asteroīdu, un tas notiks pirmo reizi vēsturē.”

„Līdz 30. gadu vidum, domāju, ka varēsim nosūtīt cilvēkus uz Marsa orbītu un nogādāt viņus mājās. Pēc tam būs arī nolaišanās uz Marsu. Esmu iecerējis būt tuvumā un to redzēt,” teica prezidents.

Tieši vairāki gaišreģi teikuši, ka drīz Mars būšot apdzīvots, te nu tas laikam top...

129 7 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Marsieši par viņa plāniem nebūs priecīgi... :D

10 0 atbildēt

DALBAJ*BS! Lai labāk saved ekonomiku un izved armiju no Irākas !!!!  Par rakstu +4 ;]

8 1 atbildēt

njā, Latvija netieši visu laiku seko Amerikai - un visu laiku izdomā dažādus megabūvju projektus, kuriem nav racionāla pielietojuma, bet sociālo sfēru un citas problēmas nostumj malā... emotion

6 0 atbildēt

Viņš ir gudrs es tejkšu ;P ++ 

4 0 atbildēt

un tā sāksies starpplanētu kari

4 0 atbildēt

lai vispirms uz meeness uzkaapj un tad runaa par marsu... pfff...

4 2 atbildēt

Ko viņiem tur vajag? Tiešām atrada naftu uz marsa :)

2 1 atbildēt

ah nu jaa labaak uzpraagtu vins

2 2 atbildēt

Jo ātrāk, jo labāk, vai tad Ķīnieši, vai kas negribēja jau daudz ātrāk tur sūtīt cilvēkus?

0 0 atbildēt

Vispār kkur te spokos redzēju vienu rakstu kurā bija video, kur redzamas speciāli veidotas sienas un ma'jas uz marsa tā ka tur varētu sastapt arī dzīvību :)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Kenedijs sataisija ljoti dargu filmu 1969 gada, kas saucas "nolaishanas uz meness". 2025 gadaa gaidam jaunu filmu - "noseshanas uz marsa". Uz meness amerikanji nenosedaas, un uz marsa arii nenoseediisies! Ir tads siikums, ko dazi labi nezin - uz marsa nav elektromagnetiska lauka kaa uz zemes. Tas nozime ka no radiacijas starojuma nebuus pasargata neviena dziiva radiba.

0 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " lol ,paskaties mythbusters vini pieradija k... " Mythbusters, esmu redzeejis, ljoti neparliecinoshi...ljooti!...pfff....Es tev varu desmitiem filmu paradit, kas parada ka amerikasnji nav bijushi uz menes! 1960 gados Krievija ameriku parsteidza visas jomas, kas saaistita ar kosmosa programmu. 1mie palaida kosmosaa cilveku, pirmie nofotgrafeeja meness tumsho pusi, 1mie nosedinaja zondi uz menes, 1mie nosedinaja lunahodu uz meness, 1mie atveda uz zemes menes grunti un taa var turpinat ilgi... Mythbusters paradija ka paliek peeda uz meness grunts...lieliski, bet DIBILA vinji izmerija dabiigo grunts krituma koeficentu...atbilde NEE!!! Iespraud savus mythbusters DIRSA un tur vinjus atstaaj. Tas ka amerikanji ir melji to mes zinam.Melo par 2 pasaules karu, melo ka pashi uzuveja pirmo raketi (nevis nolaupija 2 pasaules kara beigas daudzus vacu zinatniekus lai vinji uzbuve raketi), melo par nesejraketu F5, melo par menesi, melo par menes grunti,  melo par terrorismu, melo par zinju kanaliem (mums ir jazin to ko vini grib lai mes zinam), melo par OMERU, melo par Starptautisko valutu fondu, melo par Rotfelera vadito "pasaules banku" un ta var turpinat...... Un tu tai nacijai tici ?!? Padomaa kam pieder NASA, un kam pieder visi zinju kanali, un kam pieder zombeshanas kanals discoveri, explorer u.c.  

2 3 atbildēt